Izlasot komentus jau rodas skaidrība kas būtu jādara. Publiskas rekomendācijas ,ieteikumi,varbūt noteikumu papildinājumi,izmaiņas likumdošanā utt ņemot vērā pēdējo pāris gadu pieredzi ,tagadējo situāciju un prognozes uz tuvākajiem 10 gadiem.Nevajag jau iet piketēt vai raut tīklus ārā.Izveidojot spēcīgu sabiedrisko organizāciju - nospraust ilgtermiņa mērķus - un sākt to sienu lēnām drupināt.Jo copmaņi tak ir juristi,policisti,zinātnieki,massu mēdiju pārstāvji utt. Lai tie prieklikumi nāk ārā no reālajiem makšķerniekiem masveidā ,nevis nelielas cilvēku grupiņas . Un nemaz nevajag brīvo laiku tam daudz veltīt un braukāt uz kongresiem,sapulcēm.Ir 21 gadsimts.Nosprauž te pat aktuālo tēmu, kāds kurš pareizi juridiski spēj uzrakstīt publisku vēstuli ,likuma izmaiņas variantu utt to uzraksta. Mēs visi publiskā interaktīvā telpā to apspriežam.Tad vienreiz satiekamies un parakstam to dokumentu.Mēs jau te visu laiku patiesībā daram to.
Skaidrs, ka viss vēl miglā tīts. Gaidam, kad migla izklīdīs.
aiso_s - runa ir par visus makšķernekus apvienojošu organizaciju, bet es to nedibinu... esmu gatavs iesaistīties un visādi veicināt tādas tapšanu. JST teica, ka rudenī būšot sapulce.... gaidu nepacietībā!
mirtin,
kaut ko nojaušu, bet ne līdz galam, kādu organizāciju gribi dibināt? Cik tālu esi ticis? Vai Valmieras makšķernieku biedrība tur ir iesaistīta?
epox59 - vakar darbu bija pāri galvai - ko gribēji? Tikai nezvani tagad sieviš čuč... Reģions tai lietai pieķersies no pirmdienas savukārtlikumu sāksim sakārtot no brīža kad būs valdība... :DDD
P.S. Tev ir pilnīga taisnība - nav runa ne par vedu ne par paņēmieniem, bet par attieksmi - līdz ko pašam kaut kas ir jādara, tā vajadzīgi dienesti:DD Es tev saku... tas viss izplēnēs pirmajā lielajā sapulcē, kuru gaidu ar nepacietību bet bažām... man ir nojausma, ka tā vienojošā lielā organizācija izjuks vēl nesākoties, tāpat kā pašlaik Vienotība:DDDD
piekrītu-daļēji- jālaiž uz copi ,laiks būs jauks, gan copei gan ..... :) :)!!
avtt:)
beidzot sagauidiju Tavu atļauju un laba novēlējumus!!!razrešite otklā'ņitsja???
:DDD
urmaas,jau no paša rīta tik gudri izrunāties...kas būs vēlāk?Tinies tak uz to copi!
;))
p.s.man personīgi tam visam nepietiek laika.jo neesmu bezdarbnieks.un kādreiz atpūsties ari gribas!
:)))
Epox
tas būtu jādara atbilstošajiem dienestiem.Jo mēs ar MK pirkšanu un nodokļu maksāšanu to sponsorējam.protams ka paši ari nevaram un nedrīkstam vienaldzīgi noskatīties šai bardakā!
:)
urmaas> Valsts jau esam mēs ,ja tie augšā nemāk vai negrib,tad jādara pašiem un jo vairāk jo labāk !!
Kā redzi, ir pierādijies -neviens neko klāt nenes !!!
tas jau atdurās pret vārdu- apziņa-!!
Kurš tad to visu dara, ja ne paši !! ??
Arī tāpēc, jau mazākos kolektīvos ir mazāks bardaks !!
šāda veidā-atdodot kko apsaimniekošanā,valsts tikai pierāda savu nespēju vai negribēšanu sakārtot visu šo padarīšanu.vieglāk ir uzrakstīt kkādus mistiskus liegumus regulas utt,nekā ieviest kārtību valstij piederošās ūdenstilpnēs.to ka trūkst līdzekļu,lai tikai netirš.nevajag visu bāzt caurā maisā.šī ir diezgan sāpīga tēma ar kuru varēja tikt galā jau sen.tikai to nevienam nevajadzēja.a tagad vairs nespēj,jo daudzi no augšas ir sašmucējušies utt.tagad tik grib nogrūst visu no saviem pleciem nost.lai pēc kāda laika varonīgi plātītos-vot mēs jums devām visas iespējas.KUR REZULTĀTS???tas nekas ka birokrātija lika liek un liks sprunguļus šai darbībai.un vispār nav man laika un vēlēšanās šodien ko rakstīt.jāmauc dzīvē!!!
:)))
Ventā diez vai, tur lejas galā vai vispār (nezinu) hesu nav,zivs nav piesieta peld ,kur grib !! :)
epox59
ja domā ka Burtniekā nav tīklu, tad rūgti maldies, ja domā, ka tur visus zemmērus un virs normas noķertos visi laiž vaļā, tad rūgti maldies.
runājot par tīkliem.viņi bija ir un vairāk vai mazāk būs.bet tā jau ir cita sāpe.
Nevajag salīdzināt ar medniekiem! Maz ir tādu mednieku kolektīvu kas labprāt redz ciemiņus, kolektīvi kuru teritorijas ir blakus plēšas par platībām ar dažādām metodēm.
Mežā ar dažādām metodēm var noteikt cik ir zvēru, precīzi nē bet kaut kāda nojausma ir. Bet cik ir zivju un kādas piemēram 1 km Ventas posmā? :)
-nu RĪGAS HESA problēma, vienkārši sakot IR LIELA kloāka !!!! :) :)
---kaut vai tīkli ,kur viņi kādreiz bija -TAGAD-vairs naff !!!