Epox
ir vietas kur šī lieta ir ĻOTI LABI sakārtota.tik vairumā ezeru,un tagad arī zem Rīgas HESA posms, tā lieta bija ir un palika tikai naudas kāsšanas vietas!!!un par to es esmu tikai PRET!
:)
Nepiekrītu- lietas būtība mainās un kā vel !! :)
-medībās- tak atbrauc ciemiņš samaksā lones naudu un viss notiek !!
vismaz pie mums tā ir !! :)
no nosaukuma lietas būtība nemainās!!!
:)))
Čau urmaas>nu takš nejauc apsaimniekošanu ar privatizāciju. Apsaimnieko kolektīvs,biedrība sabiedrisko ūdens tilpni! tāpat kā mednieku kolektīvs mežus!
Ja esi mednieks ,tad saproti par ko ir runa !! :) :)
Epox
tā ir tā pati prihvatizācija!!!tik saucās savādāk!prihvatizējiet dīķus,bet nekādā gadijumā publiskās ūdenstilpnes-ezerus, upes posmus utt.
labs rīts !!!
( A vot šito variantu, kad katrai pelķei ir vietējais e apsaimniekotāju klubiņš davai nevajag...)
Pie vakardienas tēmas -vakar nesanāca pie neta pasēdēt!-
zaceps> VAJAG un kā vēl vajag katru upīti ,katru peļķīti !! kamēr copmaņiem un ne tikai, nebūs pareizas attieksmes pret ūdeņiem un to resursiem !!
Tur mirtins> ir 100% taisnība ! Darbs ir liels ,lai to izdarītu,bet tas .apsaimniekošana . strādā ar visiem no tā izejošiem rezultātiem !!!
Pazūd attieksme, tas pieder visiem tātad nepieder nekam !!!! PUNKTS.
Labs rīts,es uz darb un ta uz cop..
visiem ne asakas..
urmaas;mans rīt būs sloņķis!!!
braukšu ar ļāīvu vizināties-tobiš velcēt!
Kur vēl labāku atpūtas veidu,pat izgulēties var!
sloņķis!jau laivu nestūrē-tad autiņu ne tik pēc tam..galvenais pareizās vestes uzvilkt!!DDDDD
Tad Urmass rīt būsi šāds ? :)) 1. Tāds, kam ir raksturīga tieksme vadīt laiku bezdarbībā; tāds, kam ir raksturīga nevēlēšanās strādāt, darīt ko; tāds, kas lēni, negribīgi strādā, dara ko.
Urmas, ej gulēt, rīt gara diena:))
Rolis
pareizi saprati!!!
izsaku līdzjūtību to cilvēku presēm, kas šovakar skatās krivoe zerkalo :DDDDDDDD
skaidrojošā vārdnīca...
sloņķis apv.
1. Slinks cilvēks.
Rolis
sloņķis=velcētājs!!!
kāpēc sloņķis-jo man nebūs jāstūrē!