atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

belijs23 26.10.10
līdz Rimi Ogres rajonā vēl augt un augt :D
gugu 26.10.10
Rimi akvarijs nav tuvuma ??:):):):)
belijs23 26.10.10
vnk pārāk aizdomīgi, tumsā noķēris dīķī, kurā gadiem esmu copējis un nevienu karpu pats neesmu redzējis, kad kāds izvelk, līdakas, līņi karūsas tie ir lomos bijuši.
gugu 26.10.10
:D karpu ari ziema var nokert... visas zivis var nokert jebkura laika..tik citas loti reti un ar lielu izbrinu
belijs23 26.10.10
sveiki, man te tāds jautājums- karpas vēl ķerās? jo lieta tāda, ka viens paziņa man mēģina iestāstīt, ka sestdien pusdesmitos vakarā noķēris karpu uz auzupārslām, griķiem, pa tv rādīja, ka principā karpu cope jau ir beigusies, vai ir arī izņēmumi?
gugu 26.10.10
šogad vispar pa lašu akcījam ir kaut kas dzirdēts ??

man liekas taja joma nulle ir iestajusies
gugu 26.10.10
labs rits copmani

epox tew uz kurieni...

pakal ashukainim ??:):):)
epox59 26.10.10
Labs rīts !!! :)
-kam uz šepti ,kam copēt !! :)
vildboy 25.10.10
pameklē šeit
Copinieks 25.10.10
Tev būs patiešām liels kauns palasīt forumu pēc gadiem 7. Iesaku tev censties sevi kontrolēt, un labāk nevis pavadīt laiku pie datora, bet tērēt to lietderīgāk! :) Nekā personīga! :)
Dzeerve 25.10.10
Vispār ja jau par visu ko tad kurā datumā jāpagriež pulkstenis?
vildboy 25.10.10
;DDD
vieplis 25.10.10
Jā, čingij, nav viegli būt slavenam.
:DD
Dzeerve 25.10.10
Mani kanālmalā kāds atpazina teica ka esot redzēta seja no copeslietas.lv kautkāds cingijs vai kā tā un es gribu noskaidrot kurš tas bija
vildboy 25.10.10
Ko tu ar to gribēji pateikt?
Dzeerve 25.10.10
Heij, šodien kāds mani caur šo portālu atpazina.ja tas kāds šito izlasa es gib zināt kurš tas bij
Adrenalins2 25.10.10
Smuki bāliņi atšāvās:(
Bralitis 25.10.10
Salmo - te -šajā portālā tas raksts par to monstru ķīnā stāvēja kādus 4 menēšus -visu vasaru:)) ar visām fočenēm ja kas :) Tu tā laicīgi pasniedz jaunumus :))
J.B. 25.10.10
Daugavā bīstami peldēties :) domāju ka tādi eksemplāri ir arī daugavā, tikai nevienam nav paveicies izvilkt.
salmo-z 25.10.10
Vakar skatījos kanālu OHOTNIK I RYBOLOV kur stāstīja,ka ķīnā esot nokerts 3 metrigs sams ar cilvēka atliekām vēderā ! Pēc expertizes sledziena,atklājas,ka tas esot bijis nesen pazudis tūrists ! Hmmmm Ko padomāt tagad ??????????????????????!!!!!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs