...un jaunā Dinamo himna ,,Upe nesa Ozoliņu...".
Visiem Rīgas Dinamo faniem. Jaunais hokeja sauklis : Ņiži viži dārziņā cipu lipu galviņā Cipu lipu iemet ripu Anki panki - Sprukts! :DDD
Man spid saulite :):):):):)
caur makoniem..
labs rīts!!
diena būtu jauka, ja nelītu :) :)
labrit un jauku dienu jums visiem :)
Nu jaa . Bet tie ir daudz dargaki. taa ir ka mes nezinam ar kadu summu rekjinaties :)
JanKa_K tie ir vecie syncro, kuri, kad plist, tad ir briesmas. Jaunajiem ir 4motion ar Haldex bloku, tapat kaa Audi TT - uzticams un pietiekoshi efektiivs, ja maina elljas atiecigi un necert uz pikja skjeeree :D
Viepli.
Drīz gagarins laikam teiks ņu, ņu un dziedās kā Yamaha r1:D
MWW, samērā ekskluzīvs modelis.
p.s. Nezināju, ka gagarina mūlis ir viegli remontējams.
:DD
4motion nav ipasi biezi sastopams tas gan, tacu bez vinjiem tas golfs ar nav slikts :) Man ikdienas auto ir VW Bora ar TDi jau 4to gadu braucu... ekonomisks un izturiigs, ja butu universaalis tad nemaz nedomatu tirgot.
Gimenes mazais loceklis pieprasa lidzi vizinaat aizvien vairaak bagaazhu un tapec nav variantu, bez varianta :D
tas golfinsh diezgan rets.
Ja cenu kategorijaa ietilpst, tad ieteiktu tomer meklet MK4 golf Universaali un meklet ar 4 motion.
Piekare tik primitiiva , cik gagarina muulis un leeti remontejama, jo ir plauktu + bukshu sistema, nevis sviras, kaa taa gada passat.
Dzineji, ja benzins, tad ne mazaks par 1,8, bet es izveletos dizeli, jo vw 1,9 Tdi dzineji ir loooti labi.
4 motion tevi izstums laukaa no situacijaam, kur fwd vai rwd noraksies :)
Kautkaa taa...
Pasam ir vairaki VW tai skaitaa diiselji :D
Tam citroninjam nojuks viena . Tad tu varesi raudat.$$$
Citroen ar hidrauliku- ja arī kur iestrieg viegli tikt ārā jo var pacelt augstāk
Wv Passat 1.9 Tdi - ietilpīgs, ekonomisks, neteiktu ka arī baigi dārgs
Nu ekanomiskākais variants jau viņš būtu, bet tad jāaizmirst par kaut kādiem dubļiem un kaut nelieliem bezceļiem :)
Auto domāts copei un arī ģimenes vajadzībām. Kaut ko jau esmu nodomājis, bet copmaņu padomi ir zelta vērti:)))
Ja gribās ļoti lēti braukt tad tik jāņem vw lupo 3l. Lētāk nemēdz būt, ja nu vienīgi kājām.