viepli driz halovini,kadu masku vilksi ??
vai piedo tew tak nevajag masku,ta pat sausmigs :)
Rīgas Pašvaldības policija (RPP) ceturtdien Daugavas akvatorijā noķērusi maluzvejnieku, informē RPP preses sekretāre Inese Tīmane.
Nelikumīgās zvejas cienītājs noķerts ar visiem amata rīkiem - 200 metriem nelegālu zvejas tīklu.
Viepli personīgi nepazīstu.Jā Bildē draudīgs izskatās, bet ...gan jau ka nav tik šausmīgs:-). Toies piedāvā labas mantas par labu cenu.:-)
Nav jau par ko apvainoties.. Paldies ja vajadzes jautasu :)
to ka mums ir viens asprātis,kurs uzskata ka izpļavis loti ''gudru joku'' Vai pardevis savus grabulus kadam ::):)
Bet gandriz ne reizi nav ieminejies pa copi :):)
Gugu
Neapvainojies. Ja interesē tiešām kāds jautājums par zivīm, droši pajautā. Vari arī vēstulēs.
Zinu ka daudziem tas vis liekas savādāk nekā man...tas par zveju un makšķerēšanu:-)
Jeeska, un kā vēl atzīstu!
:)
Urmmas
Makšķerēt, bet ne vizināties, braukāt, slēpot, slidot, lidot.:-)
Jeeska
un piektdiena,kā nekā!!!
CHPOKSH...
:)))
ai lielo dirsēju klubiņs :):)
jeeska veiksmigi tuksot aliņu :)
MN melns uz balta rakstīts-aizliegts makšķerēt tuvāk par 50m no marķēta tīkla.
Viepli
Es to secināju pirms trim komentiem:-) Alus man pietiek un steigties arī nav kur.
Tu līdakas arī atdzīsti par zivīm...tas Vieplim?
Vai viepli nu tava ''aspratiba ''te truka ka vnm kadu aiz meles rausta.. pats drosviens atbalsti tiklu liksanu :P
Ja maarķēti, nekādu problēmu. Varu pārbraukt pāri izceļot motoru un izvelkot vizuli. Ja nemarķēti....atvaino, tīkla īpašniek, man ir nazis:-)
Daba pati regule,tik cilveks to paatrina ar nelegalam lietam un neapdomibu..
Jeeska, nav vērts ņemties - viņš taču nesaprot nevienu tavu vārdu.
:DD
Nu pag vai ta nenotiek viss dabiski..ja nepaki piesaistit lielas zivis ta tiesam sedi uz sikzivim :)
kādas atsauksmes par Zebrus ezeru? dzirdēju ka tur tagad labi zanderi ņem. Kāds ir nesen bijis?
Nu jeeska tew ir patīkami braukt pa ezeru,nav nevienas copites un pa britinam redzet tiklus..
Gugu
Kāpēc jāizskauž. Galīgi neatbalstu. Kontrolēt, sakārtot.
Izskaužot zveju zivis ar kaudzi nepaliks.
Starp citu jau tagad paši makšķernieki ir neapmierināti.....nenormāli palielinājies sīkzivju skaits...Alūksnes, Burtnieka, Puzes M.baltezerā u.c. tīrākās zvejas aizlieguma sekas.
Ceru ka jūs nedomājat ka esmu nenormāls zvejnieku atbalstītājs.:-). Atdzīstos ..neesmu nevienā pusē, bet šausmīgi tracina ka satiekot pazīstamus makšķerniekus sūdzās...zivju nav, visu zvejnieki iskāsuši, no zvejnieku puses...maitas makšķernieki tīklus,murdus saplēsuši (teorētiski krimināli sodāms proces). Uzskatu ka visiem ir Jāsadzīvo vienā ezerā-makšķerniekiem, zvejniekiem, atpūtniekiem, ,bet...Tā jau būtu utopija un tā nenotiek.
Nu jeeska tomer ja izkaustu tiklus .būtu ta pat idiotu bars kam kertos un vilktu maisiem..