Alūksnē patķami dziļumi varētu tās bedrītes pačamdīt.Jāpazvana Sienāzim nez vai Upenīte vēl ir palikusi ?? :DD
urmas,to ka es darba sezu pie pc atzistu,bet to ka menesi norauju vairak ka 240 h darba ar tiesa,bet davai nerunajam kurs ko dara,labak ir cope un miers
Ehhh, Urmaas, ja mums maksātu par kājstarpes kasīšanu...
:DDD
blin kaa klicko sadauzijis savu pretinieku,bet respekt ar lauztiem vaiga kauliem izturet lidz beigam
Vieplīī Vai tiešām Alūksnes mači arī pa pip..lēm ?? Bez tiem dzelžiem nikur nebraukšu ....:DDD
gugu
nejauc P ar p.man tā šķiet ka tev darbalaiks itin brīvs sanāk?jo kā jau Vieplis te minēja-no darba PC......
:)))
Re urmas katram darba laiks savadaks un brivaks
viepli cik tu apkerigs :D
mans gan-kā gribu tā atpūšos,kā atpūšos tā atkal gribu!!!
Tad tu visu šito tuftu no darba devēja PC ražo?
:DD
urmas dzirnupite pavasari ta mailite pavairak :) kaut gan neesmu vasara tur meginajis
VIEPLI DArba kompits.... bet nu ko es atrunajos :) tava aktivitate foruma ka tu daudz cope :D
Urmaas-es Tev ticu:), Viepļa k-gam ar:) ČPOKŠ!
PHE.pavasarī akal es negribu.jo tad tur ir kolchozs!pavasaros ir ari labākas vietas!
gugu, spriežot pēc tavā ativitātēm forumā, tu esi ārkārtīgi aizņemts cilvēks.
viepli ap..di.vari kad neesmu klat :p
urmas tik pavasari varesi sarunat :P bet re viepli es vismaz 3 asarus izvelku be tu tada dranki ara nelien :D es jau protams atrunajis tagad ,bet ta vins ir..
Un to ka vins dienas laika noker vairak es nebrinos jo man ir loti maz briva laika salidzinot ar viepli un urmas :)
Ashukainis
mi kuļturno otdihatj umejem!!!
odnako intelektuāļu bariņš nolasījies:D:D:D
mans tiko attaisija'ceptu nēģu trauku un intelektuāli vēršu vaļā katjku!!!