atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

gugu 22.10.10
epox "labs" rits ,tas tikai sodienai sakums
rīts ta ir, bet ne labs :))
epox59 22.10.10
labs rīts !:) :)
svensons1 21.10.10
Kas tagad notiek Meemelee??
jurchix 21.10.10
Laimīgie.....jms tur īstais copes laiks.....bet es te sniegā līdz ceļiem un cope nesanāk...upes visas pārplūdušas, pie ezeriem ar klāt nevar tikt....vienīgi fjordos kādu menčuku var patrenkāt!!!
urmaas 21.10.10
Gabi
23.10 uz Aģi laidīsi???
:)
derexx 21.10.10
Man gan patiik vecas vertibas , kas parbauditas un uz ko vari palauties vnmer ka noperku spiningu tad nemu lidz vel veco ar , jo mazums brakis un saluust, un ja ir tikai viens tad jabrauc majas un diena genoht.
avtt 21.10.10
urmaas,nu jā...bet,apnikās-negribējās 4-to sezonu ar vieniem tiem pašiem zābakiem maukt dzīvē!Alkstu ko jaunu!
A vecie,vēl ejošie,nolikti rezervē!
;))
Aliens 21.10.10
bet siltaku par krievu valinkiem ar kalosham ,ir tikai kosmanavta skafandrs
urmaas 21.10.10
avtt
tagad tak veikalos vari tās iemaucamās "zeķes" iepirkt pēc sirds patikas.i dažādu razmeru,i dažādu biezumu!viss atkarīgs no vēlmēm un maciņa!
:)))
Aliens 21.10.10
Pagaih gad nopirku izpardosanaDAIVA zabkus ar atlaidi 40 ls silti,izturigi,stiligi
avtt 21.10.10
derexx,poļinieki ir sam soboi.3 sezonas kalpoja un iet vēl,ja nu vienīgi siltā zābaka zeķe izdila...Tagadiņās nopirkās tie jaunie melnie Norfin.šamiem tā zeķe tāda untlīgāka ,nu maktenāka.Rakstīts Norfin...
derexx 21.10.10
avtt manis pec kaut uz tiem zabakiem rakstits made in gerevnja;D
ka tik kajas siltas un sausas , jo pedejas 2 copes riktigi atsala pedali.
Tie zabaki ieks Salmo?
avtt 21.10.10
derexx,ko peries?Skat,tikko Norfin vieglie zābaki ienākušies veikalos!Viegli un(cerams)silti!Kopēts no poļu zaļajiem (praksē pārbaudīti)vieglajiem zābakiem,kas ražoti no tur kaut kādiem putu-poroplasta materiāla.Labuckas zābaki!Ja vēlies skaļāku brendu,paņem ar flomāsteru un virsū uzpišī Armany,vai ko tamlīdzīgu!;))
p.s.Goldingenā,Norfin-17ls.
derexx 21.10.10
Avīzes nelasu.
Kur ir redzēti Lemigo zābaki? un vispār kādas atsauksmes?
JanKa_K 21.10.10
Gumijieki ar avizem :)
derexx 21.10.10
Sveicināti vai kads man nepateiktu ka sauc to materialu zabakiem kas ir baigi viegli un to kas lidzigs crocs?
vnk gribas siltus zābakus , kas nepaliek slapji , par sapratigu cenu.
vieplis 21.10.10
Sulla, kur kaija palika?
:)))
gugu 21.10.10
Rūķītis iebrauc benzīntankā- Man lūdzu vienu lāsi benzīna vienu lāsi eļļas un pus lāsi logu tīrāmā.Strādnieks- A iepirst riepiņā nevajag
aigaigars 21.10.10
veči, paldies par atbalstu! ;)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs