atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

bums 13.10.10
Izrādās ka pati problēma ir tvaicēšanas katls Rektifikācijas kolonnu sabūvēju ātri Visa aizķeršanās katlā.Vajadzīgās sastāvdaļas
1.ņeržas termoss
2.1.4 m ņeržas caurule
2.60 cm kapara caurule
3. ņeržas trubiņa 60 cm diametrs 5 mm
viss jāmetina ar plazmu /ar tā saucamo volframa adatu/-argonā jo ļoti agresīva vide
no citu metālu izmantošanas veidojas piegaršas.lodējamos darbus veic ar ortofosforskābi /vienīgais veids kā lodēt ner.tērudu.
4.Vārkatlam arī jābūt ņeržai
gintsgg 13.10.10
Bums ,
Es arī gribu tādu uzparikti , var būt var sarunāt ka uzbūvēsi man arī .
bums 13.10.10
Taktika -mači paliek mači.:)
jerk 13.10.10
Šodien pirmajā WCH treniņu dienā bija gan līdakas, gan zandarti, gan asari. Lielākās līdakas mazliet virs 10kg un ap 7kg leišiem. Izlases spēlē paslēpes. Mūsējie nerada, kur makšķerējusi iepriekš, līdz ar to jauc kārtis citiem. Krievi arī runā, ka zivju nav, bet pats redzēju, kā velk un ātri notinās.
Interesanti ir āfrikāņu puikas. Viņi copē tādā vīzē, kā mēs kad vel nezinājam kās suspendings, dropšots figviņzinkas vēl.
Zivnieks 13.10.10
jāteic, ka dikti forša uzvara :)))))))))
un tagad cope :)))))
bums 13.10.10
Imponē ,ka leiši parasti ir stingri nopakoti-diez vai šoreiz tas rezultātu ietekmēs ?
Zivnieks 13.10.10
jebkurā gadījumā man liekas, ka būs interesanti mači!!!! pats gan domāju, ka visi spiedīs uz ašukiem, tie tagad ezerā ir navalom!!!!! bewt nu kas zin...varbūt ejot uz līdakām var pacelt vienu baigo skaistuli un lieta darīta :))))))
OskarsB 13.10.10
krieviņš intervijā teica-zdesj ilje ribi netu.,ilje mi nje mozjem naiti..! ;D
uldeens 13.10.10
Dzirdēju ka leiši Pč treniņā ķīsītī 12kg līdaku noķēruši.
uldeens 13.10.10
Meistarību nevar ...
super
Zivnieks 13.10.10
IIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRR!!!!
pa skaisto 2:0
bums 13.10.10

āsprāc izmēģinājums norita veiksmīgi 95% spirtus nāca laukā čurādams.Būvējot māca šubas bet sanāca ļoti labi.Intresantākai ,ka no interneta infas nespēju izprast procesa būtību- bet nosapņoju un palika viss skaidrs ,ka dienā.
Zivnieks 13.10.10
uldeens
priekā!!! aiiiiiiiiiii pļac stabiņš!!!!!!!!
uldeens 13.10.10
nu tad par dinamo
priekā:)
Zivnieks 13.10.10
IIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!
1:0
bums 13.10.10
Vieplīīīī Gde moi jaxsons Nebija labo bleķu nācās brekšus bendēt.Bet nu nekas labi nokūpinājās.-ar ābelīti-oi :DDD
sagittario 13.10.10
Lāb' jau lāb' - man amnēzija ir tikai sākuma stadijā!
:)))
Zivnieks 13.10.10
un ja neatceries tad paejies te apakaļ :DDDDD
vieplis 13.10.10
Sagittario:
1. Вторая часть Мардлезонского балета - tas ir no Trīs musketieriem,
2. Pentaposts ir skaita ziņā nākošais aiz kvadroposta. Kas ir kvadroposts, to tu pēc vakardienas zini.
:DDD
Zivnieks 13.10.10
sagittario
a es jūtu, ka man rīt atkal būs sasodīti grūta darba diena!!!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs