Nu Griezeej... tu ko Naši tak :DDDD
Nu ko lielie karsēji?? Uldēnam taisnība -būtu noorganizējuši upes tramvaju un bļāvuši Heijā heija Griezējs būtu varējis biļetes tirgot Kā copmane saka ŅUHA NAV .:D
По прогнозам местных синоптиков ветер до 19м/с но похоже стихает. Умные люди говорят что сегодня на Кишезерсе делать нечего - после шторма вода поднялась и мутная. На латвийском сайте прогнозы - Россия будет первая. Но мы за наших!!!
Mirtins???? Un kuri tur ir TVOJI? :DDDDDD
urmas nem labaku eksenu..panem kadu 300 metrus garu tiklu.tagad cempja laika vesa prata viens ar laivu hujari pa kisi un laiz ieksa :D:d
Bumsam vēl laivā aparātu,lai mantu pa taisno dalībniekiem:)vienīgi muņiki izdzenās-vajag to izklaides kuģīti nofraktēt -tad visi kam pieriebjas zivis štepselēt varētu pieparkoties un rīkot dziesmu svētkus:))
Zveja iekš vobla.lv ielicis video par čempi.
AndrisABC - lūgums šito visu pēc čempja... labāk nemaitāt gaisotni :D
Bums
braucam TRANZĪTĀ uz velci.un tā vairākas reizes dienā!!!
:DDD
Griezeejs, neiet runa par to, ko es vai tu spēj. Pasaules čempionāts nav Latvijas čempionāts, var arī tā, bet tas neko labu neliecina par čempionāta organizatoriem. Kur ir reklāma par kuras naudu tiek nodrošināts čempionāts? Man protams ir liels prieks, ka tāda mēroga pasākumi tiek organizēti Latvijā, bet tas nenozīmē, ka tāpēc kritika ir tabu.
da visiem kersies mums nekersies :):)
Mirtin točno -Jāzvana Sienāžam KUri dzer Sienāža dziru tiem veicās ....:DDD
bums - jūs ar Sienāzi varētu braukāt un piedāvāt sacensību dalībniekiem upeņu giru:D Tad ta būtu jautrība:DDD Bet skaties, ka tevi pašvaldībnieki nesašņorē:D
Kādu ziftiņu varētu āfrikāņiem noandalēt ....:DD
dzhams - Pasaules spiningošanas čempionāta laikā no 13.septembra līdz 16.septembrim katru dienu no plkst.8 līdz plkst.15 Ķīšezerā tiks ierobežota vai slēgta ūdens transportlīdzekļu satiksme.
Rīgas pilsētas izpilddirektora preses sekretārs Uģis Vidauskis aģentūru LETA informēja, ka ūdens satiksmes ierobežojumi neattieksies uz pasākuma dalībniekiem, komercpārvadājumu firmu kuģiem uz Mežaparku un ūdens transportlīdzekļu tranzīta satiksmi starp Ķīšezeru, Juglas kanālu un Baltezeru.
Eh jāizliž uz ķīsīti kāda ščura jānķer ;DDDDDDDD
urmaas - cik man zināms, tiešī tādēļ - ķipa nodrošina kārtību :D
urmas: Dzirdēju ka esot R.domēs ziņojums, ka PČ laikā Ķīšezers ierindas copmanim slēgts!
Griezeejs - man ir vēl lielāks prieks, ka tādas lietas tiek organizētas, bet man ir lielas skumjas par atsevišķām lietām, kā tās tiek darītas.... Un te nav runa par naudu... runa ir vienīgi un tikai par attieksmi. Plašāk izpaudīšos pēc čempionāta... cerams, ka būšu nomierinājie,s bet pašlaik man sirds ir pilna:))) Varētu teikt es raudu.... Krievi teiktu - za ģeržavu obidna, bet mums jau pusģeržava īrijā:DD
Griezeejs
man jau nav nekas pret to ka kāds kko organizē.
varbūt Tev ir informācija.kāpēc treniņu laikā kanālā dežureja muņiki ar laivu???
varbūt tāpēc lai vietējie matadori nemaisās pa kājām,vai vēl kānebūt?
:)
Urmaas, es neesu organizatoros. Tikai līdzjutējs. Un man ir liels priex par to, ka ir cilvēki, kas Latvijā šādas lietas organizē. Tas noteikti nav viegli. It sevišķi ar ierobežotu budžetu. Par budžetu, tas tik tāc mans minējums, jo LV jau parasti tādi pasākumi uz entuziasma noturas.
Mirtin, paldies par to linku ir jāsaka Mārim, kas to JST sporta lapā iekopēja :)