ak tapec liela dala copmanu brauc pie bums :D
bums;man viss bija daudz prastāk,dzēra tādas dāmas ,kurām no vārda kandža zosāda uzmetās.dzēra un slavēja,ka neko tīrāku un labāku nav dzērušas.stiprums 65 grādi pēc spirtometra.iet iekšā kā ūdens,pēc tam tik jūti ka nosilst.tagad ar to vairs nenodarbojos.
kads njemas pa Латвийский Портал Рыболова ? es centos iesniegt sludinajumu nesanak. Nav podzinjas Новая тема!
Bums - baigais malacis esi ...:)) Tā sakot, padzerties varu pienest ?:))
Murgs ja es taisītu uz pasūtijuma minimālā cena būs 180 ls Pārtikas ņerža tomēr ir dārgāka par tehnisko.Un vēl te raksta ka kolonnas pildījumam lieto kapara -misiņa un vels viņu zina kādu metālu skaidas.To var labi pārbaudīt ekspermentāli Uzpildīt kolonu ir 3 min darbs Tomēr paliku pie stikla vai granita /kuru diez vai vēl atradīšu vests sen atpakaļ no Vācijas citām vajadzībām/ šie pildījumi aizstāj šķīvju konstrukciju kāda ir visās krievu kara hospitāļu rektifikācijas kolonās-med spirta iegūšanai.
Orest tāpēc izmantoju pulētas granita granulas
Bet ja runa ir par stiklu tad vienalga no kā tas gatavots -agresīvā vidē tas ir neitrāls.
bums;princips jau pariezs,bet priekš kam tās dārgās izmaksas!!!visu var uztaisīt daudz lētāk!!!
Orest, kad bijaam ekskursijaa VSŠ tie shariki izksatijaas baigi forshie!
Orest, sajuti atbildību?
:DD
Es sen Tev Orest sekoju forumā, nu kā mans tēvs , tavā izpildījumā :)) Lai Tev laba veselība un labi lomi....
Bums...Ar škīedras lodītēm gan nevajaga.Es 18gadus tajā cehā nostrādāju,tieši pie lodītēm,baigā ķīmija.
:D piekritu plusa vel adrenalins :):) (ka nenoker )
gugu, piekrīti, tas tomēr ir ineteresantāk, nekā laizīt buti, ko?
:DD
viepli kas ir nevari nociesties ???:D:D:D
Vides inspektori un robežsargi kopīgajā reidā otrdienas naktī Rojas upē uzgāja maluzvejnieku tīklus, kas pilnībā aizsprostoja Rojas upes ieteku jūrā, informēja Valsts vides dienesta pārstāvis Felikss Klagišs.
No 1. oktobra līdz 15. novembrim ir noteikts lašu un taimiņu zvejas lieguma periods, tāpēc Vides dienesta Jūras un iekšējo ūdeņu pārvalde īpašus uzrauga noteikumu ievērošanu šajā laikā.
Otrdienas naktī inspektori sadarbībā ar Robežsardzi patrulēja Rojā. Reida laikā konstatēts, ka maluzvejnieki ar tīkliem pilnībā aizsprostojuši upes ieteku, izņemto tīklu kopējais garums bija 210 metri.
Par pārkāpumu uzsākta administratīvā lietvedība.
Man vienkārši tāds materiāls bija pa rokai :))
Vari arī pildīt ar neržas skaidām -Valmieras stikla lodēm .šķīvjus iekšā sabūvēt ir ļoti smagi.Tāpēc arī pilda ar ķīmiski neitrālu materiālu.Aizūtīju tev krievu lapu kurā aprakstīt sdarbības princips Ja neierubīsi fišku -zvani Visu tev aizsūtīju.:))