atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

urmaas 19.09.10
Rolis
es zinu "stāvlaukumus" kāpās,par kuriem ari nav jāmaksā!
:)))
Urmass - neteikšu kur, bet ir veselas atpūtas bāzes pie pašas jūras, ar stāvietu par kuru nav jāmaksā :)))
aigaigars 19.09.10
mjāaa "interesants" sākums :( nekas, viss vēl priekšā :)
Boroda 19.09.10
Hoķis i garām...0-2
urmaas 19.09.10
mans iet hoķi ielūrēt!
tūlīt sāksies.
:)))
urmaas 19.09.10
Rolis
kurzemes jūrmalā tādas vietas ir tur kur Liepājas elektriķi zemesgabalus sapirkuši.un daži no viņiem mājas uzbliezuši.!:)
kurzemes piekrastē arī ir , un ne vienā vietā, bet neteikšu kur :))
urmaas 19.09.10
Rolis
dzīvs piemērs Saulkrasti.atbrauc kādreiz apskaties.protams cope no krasta nekāda,bet vasaras atpūtniekiem IR radīta iespēja,izbūvēti stāvlaukumi,normālai piekļuvei pie jūras līča.varētu padiskutēt par to lielumu&plašumu,bet vismaz kkas tiek darīts cilvēku ērtībām!!!
Pašvaldība spēj regulēt liegumus un atvieglojumus copei....visparīgie liegumi ir valsts pārraudzībā !
Urmass , kad braucu uz copi no krasta gadus atpakaļ viens vai ar gimeni viss bija kulē, vēlāk sāk braukt apdzerušies, piečurātām bikšeklēm leiši un letiņi ar interesantu dialektu un dedzināt pludmalē ugunskurus , no kāpu kārkliem ! Protams vietējie sāka bļaut...
Realāk , būtu visu sakārtot , nevis liegt ! Jaattīsta copes tūrisms par ko visi runā ....
urmaas 19.09.10
Brusis
tas ir tieši tas,par ko ar Roli pirmīt diskutējām!!!
Brusis 19.09.10
Tā var turpināt līdz bezgalībai,es beidzu.Pašlaik pat forumā ir 20 makšķernieku.Kaut ko mainīt grib tikai 3.Pārējiem ir labi.Un tā tas ir visur.
urmaas 19.09.10
Brusis
nepietiek jau ar to ka "pašvaldības" atļauj makšķerēt lieguma zonās.tas tak tiek atļauts ari zivju saudzēšanas nārsta laikā!
Brusis 19.09.10
Un,bet kas ir galvenais,ministru kabineta noteikumi,vai vietējā pagasta?Jeb der abi,ka tik ir iespēja par neko saņemt naudu.
urmaas 19.09.10
Rolis:)))
tas pats ari attiecas uz kurzemes jūrmalu.kāpēc mēs savā valstī nevaram civilizēti piebraukt pie jūras?tas nenozīmē ka atbalstu tos kuri ar kvadracikliem utt ārdās pa kāpām un pludmali.mans tikai nesaprot-visi baigi grib attīstīt tūrismu,bet stāvlaukumus(ja ierīko)tad ierīko 1-3km no jūras!!!kurš normāls cilvēks attīstītā&civilizētā sabiedrībā gribēs nest savu pledu,padzērienu,dvieli utt kilometriem uz jūru.tāpat ārpus sauļošanās sezonas daudz makšķernieku apmeklē jūru.un daudziem nav nekāda prieka visu copei nepieciešamo nest kilometriem.daļēji pat saprotu,bet neatbalstu, tos svintusus kuri visu lieko atstāj pie jūras.jo tālu jānes atpakaļ!
Brusis - to visu regulē pašvaldība pēc licenzētās copes iespējam ...
Brusis 19.09.10
Bet,kā savādāk.Šeit forumā noteikti ir juristi,kas māk skaisti uzrakstīt pieteikumu.Protests pret dabas krājumu izlaupīšanu.Man tas vispār liekas sviests,makšķernieku noteikumos raksta,ka kategoriski aizliegts makšķerēt pie hesiem,bet tai pat laikā organizē licenzētu makšķerēšanu.Kuri likumi tad ir jāievēro un kuri nē?
Urmass- būs labi , jāapzinās savs spēks un iespējas ...man mācīja ka arī mazs cinītis gāž lielu vezumu :)))
urmaas 19.09.10
Rolis
tieši masveida kampaņas var nest augļus.es MK nepirku,tā protestējot pret brīvprātīgo&piespiedu kārtā izveidoto MK!es nemudinu tīeši tā rīkoties ari pārējos,bet viens nav arājs!
urmaas 19.09.10
neviens nevar liegt izmantot tauvas joslu.Brusis,es esu tikai par tavu priekšlikumu!!!tik to jādara civilizēti,kā protesta akciju.tik bez alko un citām izdarībam par ko varētu sašņorēt!!!
Urmass- neiet runa par pirkšanu vai nepirkšanu, jāsāk domāt par sevi un visiem LV copmaņiem !:) Ir kaut kādā veidā jāsāk aizstāvēt savas intereses! Paldies Normudam G. , kas Liepājniekus aizstāvēja un visiem parējiem , kas veltīja savu atbalstu, tie ir devuši savus augļus ....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs