atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

alone72 17.09.10
Viepli>>>
Sen lasu šo forumu un zinu Tavu autoritāti.
Gribi ciemos, dod ziņu. Ir vēl zivis Saukā.
vieplis 17.09.10
Njāāā...
:DDD
alone72 17.09.10
Wiking>>>
Es slēdzu savu tēmu. A, ja Tev vienkārši gribas iedirst kaut ko - ej uz TVNET. Tur drīkst brīvi pļūtīt
Brusis 17.09.10
Nupat Delfos parādījās raksts,deputātiem jāpievērš uzmanību zivjsaimniecībai.[Ja kādam interesē?]
Karlis_K 17.09.10
Wiking> :DDDD
Wiking 17.09.10
Ne Tu šo tēmu sāki, ne Tu slēgsi! :)
alone72 17.09.10
Tēma slēgta. Kolēģis atrasts.
alone72 17.09.10
Eu, Help!
Vajag copes biedru uz Sauku rīt. Visi trīs mani čomi nevar, a jābrauc ir! Piedāvājums sekojošs - rīt no rīta braucam, nobāzējamies manās mājās un gāžam uz ezeru. Laiva ir laba, tāpēc no vēja nevajadzētu baidīties. Uz Rīgu Svētdien vakarā.
urmaas 17.09.10
gugu
šeit viss notiek naoborot!!!
:)))
gugu 17.09.10
un vispirms paintresejas pa preci un tad tikai perk.nevis noperk un tad intresejas :P:P:P:P
gugu 17.09.10
dadyy man intrese cena ,man te viens piedava pa 7 ls nopirkt... Ja tads sakarigs tas kats tad ir verts penmet pacakaret ar vinu.uzmauksu grunteni no vinas ... Tur kur nav straume ar tadu maza garuma buss kaifs pakert :)
daddy_j 17.09.10
normāli džeki vispirms nopērk un tad jautā viedokli... :))

ļična man 2.40m kāts līdaku spiningošanai liekas par īsu - optimāls ir 2.70m...a forelēm "medium-heavy" būs baigā runga, nekāda kaifa :)
gugu 17.09.10
Poh jau sarunaju :)

bet jus man labak eksperti atbildat uz jautajumu par to katu :)
daddy_j 17.09.10
...viņam bilde jāmaina...uz tādu ar zivi, nevis polšu, tad arī ņems kāds uz astes :))
Zivnieks 17.09.10
gugu
a kādas Tev problēmas sabiedriskajā iekāpt un uz copi aizdoties??? Man liekas, ka Tu jau vairāk nekā mēnesi te meklē, kādu kas Tevi aizvedīs....tādā veidā uz cop var arī netikt ilgi :DDD
gugu 17.09.10
kads rit brauc spiningot no rigas puses,paker mani lidz benzinam piemetisu :)
gugu 17.09.10
mirtins kura vieta pie dzelzcela ? ,taja dzirnupe laikam nebutu ko darit
mirtins 17.09.10
gugu - biju pagājušajā nedēļas nogalē - abnormāla straume. Pāris laivas redzēju, bet baigi jau nu mocījās un neredzēju, ka kaut ko izvilktu. pašam tikai plicēni - plaukstas lielumā. Rīkiem jābūt smagsvara.
gugu 17.09.10
ko sakat pa sito katu

SHAKESPEAR MG SUPASPIN!!! lenght-2,40 action medium-heavy
gugu 17.09.10
Doma braukt uz carnikavas pusi.. Ir kadam info kas daras gauja ?paldies

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs