urmaas,saslapini nosprūdušo posmu(kauč uzurinē!),un aizies zuzīt!
;))
man tāds forš pūšamais.sapūtu un nikā.mēģināju vēlreiz,lai pastāv&iesūcas.akal nikā!
:(
eerglis
nomuks riņķi no pārējiem posmiem!
eergli, jautājuma būtība- kamēr latvietis gudri dirš, atnāk krievs un uztaisa- visa gudrība.
Ērgli - mēs šeit vienotos viens-div, patiesībā arī nekādus strīdus un divdomības neredzu, bet ir spiediens no kaimiņvalstīm, kam interesē šos jautājumus uzturēt aktuālus mūžīgi un mūsu reveransi un piekāpšanās neko mums labu nedos.
Nedomāju, ka vajadzētu visu izglītību tikai latviski...un pilsonību dot par "stāžu" absolūti nelojāliem tipiem...
urmaas! Pamēģini wd40! Tā zaraza visu iesūcas. :)
urmaas. WD40? Reiz man tā izdevās:)
urmass noliec lupatu uz zemes un aiz neiebīdāmā posma uzšauj pa zemi. tik skaties laik korķir ir. Esmu tā darījis, kātam nav ne vainas :)
eergli, kaapeec okuppantu peectechiem buutu jaadod LV pase?
sveicee tu vari visu muuzhu nodziivot un pilsoniibu neieguut, ja nu vieniigi ka esi baigi savariigs atradnis un deriigs!
nah buutu jaadod pilsoniiba, kuri nogalinaaja ap 30 proc LV iedziivotaaju, un tanii vietaa salaida sibiriijas tumsonjas? HEH?
eMKa, peļņa, paliks te, NĪ veidā visticamāk. Tāpēc jau taisa šeit biznesu, ka RU to izdarīt nevar, pārvāksies uz dzīvi šeit.
Vai ta RU maz ezeru kurus varētu prihvatizēt, vai RIBSEĻHOZu, kuros stores audzēt? :)
vajadzīga konsultācija!!!
pagājušoreiz copējot butes,biku štengrāk sanāca posmus teleskopenei izvilkt.vienu no viņiem nevaru dabūt atpakaļ!
kā varētu novērst šo kļūmi?
:)
Daugavas bagarēšana ir Banka Baltija II. Un neviens tiem mūjābeļiem nekonevar padarīt. Tas man ir grūti saprotams.
Brālitis, stāsts ir tieši par politiku...tās ir 30 darba vietas, tie ir nodokļi un galu galā peļņa, kura diemžēl aizies aiz valsts robežām. Cik ražotnes, tā teikšu tā pavisam vienkārši, pieder latviešiem ??? Cik mēs vispār esam spējīgi ko kontrolēt savā zemē ???
Kāpēc tas viss ir tā, tas jau padziļinātais kurss.
daddy, es skaļi to negribēju teikt, bet ideja ir tieši tāda, ka nepilsoņu skaits ik gadu sarūk un to radikālo kļūst ar vien mazāk. Līdz ar to tas ir jāizmanto, un jāvienojas par valsts pamatprincipiem (LV valoda un izglītība tikai latviski, pretī dodot pilsonību), lai visas turpmākās diskusijas un argumenti nebūtu saistīti ar valodu un pilsonību, bet būtu saistīti ar ekonomiskiem un saimnieciskiem jautājumiem, kas šobrī diemžēl ir otrā plānā.
Latgalē ir salīdzinoši daudz nepilsoņu (arī Liepājā starpcitu), līdz ar to SC atbalsts nav viens pret vienu saistāms ar nacionalitāti.
storu bizness iet uz urrā...neesmu speciālists, bet šķiet, ka viņi nošaus vairākus zaķus:
1. Ikri būs ražoti ES, līdz ar to bez muitas varēs izplatīt...vai arī vieglāk kontrabasā ievest un tad kā savus tirgot...
2. Te ir sakārtotāka biznesa vide, jo krievijā tu esi pārkāpis 100 likumus ar to vien, ka esi biznesmens...
3. Vienu ezereli ir vieglāk nosargāt nekā kaspiju/volgu...tur ir daudzlīmeņu struktūra ieskaitot FSB, kas to visu regulē, kam jāmaksā...
Un stāsts par SAVĒJIEM vai TIEM ir galīgi nevietā. Kurš no visiem ir piedāvājis kaut aptuvenu rīcības plānu. (mirtins šo jau minēja) Neviens. Visi tik muld par to to kā vajadzētu, bet kā to izdarīt ? Neviena plāna !!!
tā izskatās,ka vēlviens ezers tautai būs slēgts!
Ir vēl viena lieta, par kuru es biju sacepies ne pa jokam. Daugavas bagarēšana.
Visus, kas piedalījās smadzeņu skalošanā par šo murgu, vajadzētu nošaut.
Skaidrs, ka šāda ideja ir utopija, bet any way... šādas murgainas idejas tālāk par pjanku pirtī nedrīkst aizceļot.
Tas, ka ir daļa pilsoņu, kam nav viedokļa vai arī viņi atbalsta šādu ideju, nozīmē tikai to, ka galvā viņiem ir čuras un neko citu kā tikai mikroviļņu krāsns lietošanas instrukciju viņi nav lasījuši.
P.S. Piedodiet, ja kādam liekas, ka farruhs nav normāls, bet man ļoti gribas "parunāties". :)))
eMKa, lai tak audzē, kamēr vien maksā nodokļus un nepatērē pārlieku daudz mūsu dabas resursus.
Dīvaini, ka šie nav gatavi kaspijas jūrā ielaist mazuļus par 4 mio, un iegūt tiesības tur iegūt melnos ikrus :) Izķertu brakarus viens divi. Bet tur laikam arī valsts vīriem kapeiciņa atlec no brakaru darbībām.