Kurs mani varetu sesdien pakert lidzi spiningot ?
Par bebriem runājot - vakar pirms iemigšanas izlasīju bērnības dienu grāmatiņu - Trijatā Čilkotinas mežos. Jauki! Iesaku visiem bebru cienītājiem.:)
Vairis
Bebri kā Līvi - mūžam dzīvi:)
ja nocietiissos un neiebraukssu maksimaa, tad aizssaussu, bet taa siekala tek ka ei tu sazin :)
Vairis30 - man vislabāk patika tas viens koments: "Lieciet mieru bebriem. Būtu labāk somi un amīši ierosinājuši kaut ko jēdzīgu, ko iesākt ar mūsu politķiem. Savairojušies vēl trakāk par bebriem un nograuzuši visu, ko var."
;))
RD:SKA 18 00, ja ap 21 00 veel buusi maajaas, tad aizssautu ar ciemakukuli uz barteri :)
Sienāzi, pēc darba iebrauc, iedošu noēsties. Būs arī kūpinātas:)
kaads zin maximaa ir butes nav ?
sakaarojaas.
RedBull - tas domāts, lai savērptu auklu pretējā virzienā? ;))
Rīgā biju uz dziesmusvētkiem, tik arkaadijas parkā gan nebiju :)
Bebrs,saki man ,kapēc pusi Rīgas gandrīz noslīcināji?Starp citu tiešam,tai laikā šeit Tu nebiji satopams, laikam cītīgi mūrēji to trubu ciet.:)))
Par auklas vērpšanu
Arī karpu copē aukla vērpjas, kad stiepj caur baitruneri un viens no veidiem kā atvērpt auklu atpakaļ ir spec svini, kurus metot ūdenī auklu var "iztaisnot". Pieļauju, ka līdzīgi sistēmu var izmantot strādājot ar rotiņiem.
Tā arī daru-izvelku zālē vai ūdenī un tad lēnām ietinu, jo citādāk sametās cilpas, kuras neļauj auklai brīvi notīties no spoles.
2 epox59. Es arī to neuztvēru kā joku, "tas joks" bija domāts auklas vērpšanās :). Bet rotiņš uz kura tika novērota auklas vērpšanās tiešām ir ar lielu pretestību. Tātad-meklējam "gudro" virpulīti un domājam par pareizo tehniku.
Paldiesiņš.
Zālītē... Phe! Turpat pie upes brīvu auklu palaid straumītē un pēc tam pietin. Zālītē...
:)))
Jāni, vēl viena nianse: Liels roteris tievu auklu vērps vienmēr! Varbūt vaina spiningošanas tehnikā? Par ātru velc? Ja, ir iespēja, tad pēc katras copes reizes dari tā: Noliec brivo auklas galu zāļītē, attaisi lociņu un izritini (brīvi) auklu ārā. Tik cik izmanto metienam. Vienvārdsakot, atpūtini auklu. Pēc laiciņa satin. Tas arī palīdz.
JAnis@L-tas nebija joks :):).ir rotiņš BLUE FOX nr.6 un vēl daži, tie rotē ar lielu pretestību:) tad lieku papildus rullīti.
Sēņu galerijas pārņem makšķerēšanas portālu :D