atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

gugu 31.08.10
samet murdus zivis bus ok, bet murda var trapities bebrs..
aigaigars 31.08.10
viepli, brauc šurp
eerglis 31.08.10
laikam esmu dumjš, jo, Guntar, Tevis teikto nesapratu :DDDDDD

bet nu lab pacīnīšos ar bebru ar aizsprostu jaukšanu, jo reāli ir jājauc katreiz 2, citādi nav jēgas ūdens nenormāls..
vieplis 31.08.10
Gunča, es gribu butēs!
guntarskl 31.08.10
Ērgli, vai tad runa ir par to, vai es gribu??? Protams ka negribu, jo tā ir reti, kad kaut kas traucē copei:)))
gugu 31.08.10
:)
gintsgg 31.08.10
Nu kādu Tev vēl adresi , brauc pa iebraucamo ceļu līdz mež stūrim un tur jau redzēsi .
gugu 31.08.10
Man čoms brivdienas,kaut kada latgales karjera vilcis stores un samus,tik super bija paskatities video. pat siekala noteceja..
gugu 31.08.10
Adresi iedo :D moska busu otrs kas tew linus ker :)
gintsgg 31.08.10
Zive 09 ,
Dīķi atrodas lauka vidū , netālu no meža , blakus upītei ..
gugu 31.08.10
Pasaki kur atrodas dīķi :D
Vairis30 31.08.10
Medību noteikumi:
3.2.15. bebri (Castor fiber) – no 1.augusta līdz 30.aprīlim.
(Grozīts ar MK 23.03.2004. noteikumiem Nr.162; MK 28.04.2008. noteikumiem Nr.313; MK 15.12.2009. noteikumiem Nr.1463)
gugu 31.08.10
akmens tad jau noveicas,esmu jaucis tiesi pirms sala un neka,sie mūrē no jauna. tagad laukos veselu fermu uzstaisijuši
eerglis 31.08.10
pēdējā daļa guntaram :D
eerglis 31.08.10
jā ar medniekiem ir tā, ka viņiem baigā ķēpa sanāk ar tiem bebriem un nemaz tik priecīgi par tādu opciju viņi nav. Otrs, lai mednieks līstu tur jābūt medību nogabalam, kas ir jāiet uz mežniecību kārtot. Ja nebūs citu variantu būs tā jādara, bet negribās lai noskata manus dīķus, tā jau viens tur nekontrolēti ķer līņus. Neizdodās šamo pieķert nozieguma vietā :DDD

šonedēļ es atkal laidīšu, ja gribi varu paķert līdzi ar aizsietām acīm protams :DDDDDDD
akmens 31.08.10
Zivnieks,uz bebriem licenžu nav .Šos nevar tramdīt klusajā laikā .Kā man liekas ,ja atmiņa neviļ liegums beidzas 1 septembrī.
gugu 31.08.10
ar elektribu :D
Vairis30 31.08.10
Ērgli, bebrus ķert ar lamatām ir vishumānāk, ja ir vēlēšanās varu izstāstīt kā tas darāms, tikai tur viena nianse, vēlams katru otro dienu pārbaudīt lamatas.
urmaas 31.08.10
Zivnieks:)))
mans šon bij padomā aizbraukt kādu kaulģīmi noslaktēt.bet rīta zvans pie durvīm plānus mainija.pienācās nodīrāt pārīti toš nespetnos grauzējus.tagad jau ar čomu lokam šamos iekšā.grēks tādus gardumiņus bez labas ugunsdziras lietot!mans tak gaļēdājs!!!
mmmmmm... :)))
Zivnieks 31.08.10
ā jā, un vēl, ir arī lamatas, kuras visu izdarīs tavā vietā, ka pašam rokas nebūs jāsmērē!!! Bet tās ir tā kā tāds rāmis, kurš nostrādā, ka bebris tam rāmim iziet cauri, bet tās ir jāliek nevis pie dambja, bet tieši priekšā šamo alai, lai ta ka čalis lien ārā, izlien cauri rāmim, un tad rāmja durvis aizverās.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs