atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

aigaigars 23.08.10
nu un? kurš vārds ir nepareizs? lasīt nemāki, tava problēma
Bebrs 23.08.10
Gagarins= Kaata dēls
osis 23.08.10
Tu zilais kosmonaut,tev gan ar LV valodu viss štokos.
:))) es jums pastāstu kāds ineresants breksis paņēmis, tieši 1.00kg a jūs te kko murgojat :))
aigaigars 23.08.10
pārgudri ir zives veči
a ar ričuku neminos, cēlos 7os, bet izrādās čomam telefons atkodies, nācās gaidīt kāmēr pats pamostas :))
kātad es nu stundu mītos uz copi, paldies :))
murgs 23.08.10
cik lasu ,tu jau ar visiem esi sakasījies,tevi vienkārši neviens vairs necienīs!!!a ko tur velti muti dzesēt, tu jau pārgudrs!!!
marcinsch 23.08.10
Ja biji 11 pie ūdeņiem,tad skaidrs,ka ar ričuku no Ances kādu stundu jāminās.
aigaigars 23.08.10
pelēki golfi un statoils ir sūc! vot :))
aigaigars 23.08.10
.
osis 23.08.10
un?
aigaigars 23.08.10
a tu no LV valodas maz saproti
nEEsi!! :))
osis 23.08.10
tas kosmonautam
aigaigars 23.08.10
marčiņ, tu par ko? cik zinu, skaļi nepateicu, kur šodien fīderēju :))
osis 23.08.10
Nu vesels gan Tu nēsi.
eMKa 23.08.10
Vēl nopietnāk ir Īslandē, tur vispār, pat pa pieduršanos sejai Tevi var būrī iebāzt. Kroga klope notiek sekojoši- viens otru grūsta, kamēr viens nokrīt :DDDD
marcinsch 23.08.10
Gagarin,ja negribi norauties,tad ko tik tuvu lien uz to pusi.Tur viņi arī mēdz tusēt,tāpat,kā pie pieturas:D
aigaigars 23.08.10
murgs, gan jau, man viss vēl priekšā, bet tākā nepatīk man "kasīties" vismaz necopeslietās, tad pagaidām esmu vesels :))
aigaigars 23.08.10
nu man te čoms "mūļa taisnošanas" dēļ netika pie tiesībām, advokāts savāca visu :)) tagad jālūdzās kādam, kad uz copi gribās :))
murgs 23.08.10
katrs kādreiz dabū,tev vēl viss priekšā!!!nekā personīga!
eMKa 23.08.10
Nu re, bet mēs te runājam par globalizāciju, tradīciju izzušanu....:DDD, ir vietas, kur nekas nav mainījies jau gadiem, un neba es pirmais vai pēdējais "laipni" uzņemtais :DDD
Starp citu, Zviedrijā par mūļa taisnošanu pienākas reāls cietumsods un tur pat ne vienam ne prātā neienāk, ka šādi var pozicionēt savu pārākumu vai aizsargāt teritoriju :DD, pavisam nopietni :), labi, ka nedzīvoju Zviedrijā, laikam būtu rūdīts recidīvists :DD
aigaigars 23.08.10
tiešām nekas nav mainījies, tajā pusē jaunieši nav tie draudzīgākie, pats par laimi neesmu viņu viesmīlību izbaudījis tpu tpu tpu :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs