tiešām nekas nav mainījies, tajā pusē jaunieši nav tie draudzīgākie, pats par laimi neesmu viņu viesmīlību izbaudījis tpu tpu tpu :))
Murgs, kam smiekli, kam traģēdija...
:DD
vieplis ,bļin sen tā nebiju smējies.anekdote divos vārdos.
Emka,zini,kas pats interesantākais.Nekas nav mainījies,viss pa vecam.Laikam šitās tradīcijas neizmirst;)
Nu un Dundžiņos ir vienkārši izcilas :), tikai tur pie auto pieturas tusēt ir veselībia apdraudoši :)), tas no savas pieredzes, kad bija man gadi -15/16 un vēl pa Rīgu dzīvoju. Uz saucienu- Eaaaa tu anāš šu, noreaģēju neadekvāti situācijai, sanāca klope, dabūjām abi ar brāli pa gurķi :)), bēgt negribējās, somas smagas, viņi bija daudz :)))
Tā kā, ja uz turieni dodies neņem smagu somu :DDDD
Pareizi, gagarin! Kāda starpība, kurā miestā pulēt štoku?
:DD
jorniņos toč :DDDD tad jau labāk palieku ancē :))
Jorniņos ir smukas meitenes :DDD
Ancē meitenes ir papilnam , es redzēju , kāpēc Gagarins viņas brāķē - es nezinu .
nevar būt ka nav meitenes,nu sievietes jau toč ir,tikai virtuālais varbūt kaifīgāks.es jau rakstīju ONO!!!
Ja Tu skābu putru ar pličiem ēstu-tad ar tāli netiktu!
murgs - te tu, vecīt, maldies :(
ja gagarinam visas domas būtu pautos, tad viņš augām dienām un vakariem nesēdu pie kompja un nesaņemtu virtuālās birstes.
redz, Ancē meiteņu neesot, bet tālāk steberēt laikam nav spēka :DDD
Ehh,cik te jautri iet :D:D
ee sileniex nau domas par brauksanu uz liepaju?
Tev Gagarin tākā vajdzētu piedomāt pie sevis , jo pat puikas ir sākuši smieties.
urmaas ;nepateicība pasaules alga.tādus jefiņus vienkāši ignorē,vai arī uzrunā ono!!!viņš brauc augumā kam tik var un kā var.ja paskatītos gagarina smadzenēs,tur nebūtu nevienas labas domas,jo šinī vecumā visas domas ir pautos.kātur vieplis rakstīja.......!!!