riit jaaprovee,kas ar asariem Lielupee....laiks pa pirmo,ka tik nu tads pietureetos,vakar veel upee peldeejos...
kaats! psc- liec mieraa visus, nah te tev jaizgaazh sava inde uz citiem, tev neh ko dariit citu? es arii zive.lv tizlojos saakumaa, bet sapratu ka ir sakariigi onkas, un ar dazhiem labiem gribeetu aizbraukt pacopeet ja celji krustosies! taapeec iedzer tak buldurjaanju tinktuuru vai ko speeciigaaku:)))
kādā datumā iznāk Copes lietas? vai nav noteikts datums
viepli, vai tad Tu neesi labi audzināc un visādi citādi jauks puisis?
;)
Kilka, tikai nedomā, ka man baigi gribējās tev paldies teikt!
kola - vienmēr laipni.
viepli? ;)
viepli - man neprasa, man palūdz :DDD
Khm... Kilka... Tev kāds ko prasīja?
:)))
:) Nekas, drīz paņems div ned atvaļinājum, uz ķeras brīdi un tad atkal atvilksies :)
Sienaazi
Mjā, vecīt, viegli nav, ka tik forša upe tik tuvu. Gandrīz kā uz šanci jāpošās, kādu dienu izlaid - sirdsapziņa moka, ka kaut kas nav tā ;)
kola, viepli, piedodiet par iejaukšanos - tā arī ir, kā evians raksta: Rodez, Francijā ;)
Kola, droši vien Rhodes island.
:)
kilka, kkeras ssogad ir lloti ssvakas, tiesa gan jaadala pa zivju grupaam.
Zanderi jau kkeraas, tiesa gan esmu tos pavilcis un asums nosists, tos atkal rudenii, bet passlaik gribas to breksi, kurss visu vasaru ar paaris iznneemumiem ir licis lielu miiksto visiem.
Evian, piedod, ka iejaucos, bet baigi gribas zināt, kur ir Rodez??? Tā ir bijuša Rodēzija, Āfrikā :)))
...un tā kā, lai šāda kārtība valdītu ikdienu, ne tikai šodien!
Ak jā, igauņonkul, sumināts..., lai lielās zivs aste sit pa kasti! Kā jums tur bija... pokš
kilka- juu uz pavasari, manejaas kundzes brachka dziivos maajaa, un uzturees asarus akvaarijaa:)
vidikus no akvaarija sametiishu, jaanopeerk normaals teljefonas:) zive.lv nopliisa aatri pec tam muusu sarunaam, tad ieraudziiju zives bandu sheit:)))