atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

kilka 14.08.10
Lenteņus gatavo kā parasti, brekšus na-hren-ārā!
;)
dudenz 14.08.10
sveicināti makšķernieki. man te radās tāds jautājums. vakarnakt bijām uz copi. viss noritēja normāli. pieķērām paris brekšukus. atbraucot majās un sākot šamos tīrīt izrādijās ka lielākā daļa brekšu ir ar lenteņiem vēderā. tad jautājums par to ko ar viņiem darīt? mest ārā vai pagatavot kā parasti?
AndisN 14.08.10
Filma par Eduarda Liedskalniņa veikumu ASV
http://rutube.ru/tracks/838723.html
klops_G 13.08.10
Liels paldies Griezeejs par padomu, pats īsti neizprotu tos lb! ;))
jurciks 13.08.10
labs ir,veči,ne asakas.mans kravā koferus un mauc tālēs zilajās:).
vieplis 13.08.10
Gunča, tēma saucās "Vienkārši runājam par visu ko!". Tāpēc nepuksti, ja!
:DDD
guntarskl 12.08.10
Bļoda, es ta domāju ka te makšķernieki ierakstās, bet izrādās ka asaram auklu pat grūtības piemeklēt:((((((((((((((((((((
Griezeejs 12.08.10
Man nedaudz liekas, ka tur mm tros ir piemeloc. Bet nestrīdos, dari kā zini :))))))
Ticamāk būtu 0.2mm monfīlā = 6lb
Nu, vismaz man ticamāk, un es tādu asariem pirktu. Bet varbūt nepērc! :)))))
klops_G 12.08.10
Liels paldies! :)) Atradu arī suffix mājaslapā - kg test- lb test- diameter(mm) . 0,2mm ~7,3lb, tā ka jāņem vien 8lb :)
vieplis 12.08.10
Reku adrese:

http://www.convertit.com/Go/ConvertIt/Measurement/Converter.ASP

Lodziņā pa kreisi ieraksti "10 lb", pa labi "kg", tad enter un uzzini.
:))
klops_G 12.08.10
Fast kāts + pītā aukla + mans piecirtiens(emocionāls) varētu asara lūpai nākt par sliktu. Nesaprotu īsti tos lb, bet tad 10lb priekš asariem būs ok?
vieplis 12.08.10
Ops, nez kāpēc sadomājos, ka pīto esi noskatījis. Mono 0,18 - 0,20mm asarim ir ok, bet rēķinies, ka arī līdaks nesnauž.
:)
klops_G 12.08.10
domāju par Sufix Elite Monofilament
vieplis 12.08.10
10lb. Ko esi noskatījis?
klops_G 12.08.10
Sūtīšu auklu...tātad- cik lb varētu atbilst 0,20mm līdzvērtīgai auklai? Cik lb izvēlēties asaru copei- 8? 10?
orests 12.08.10
akmens...Rūjas dīķos pat auto nosvilināja.
akmens 12.08.10
Orests,Kurzemes pusē piemēram nevis lej benzīnu nost bet atskrūvē riteņus(priekšējos).
Vieplis,ar copi viss ir labi,ūdens tikai palicis vēss nu un varbūt biški vairāk:)))
Brusis 12.08.10
Tontons,Ieej vietējā pašvaldībā,un pajautā,kur var iepazīties ar privātīpašumu zemju plānu pie ezera.Tā nav nekāda slepena informācija un domāju neatteiks.Ja taisies uz to vietu bieži braukt,par konfekšu kārbu tev to plānu pat nokopēs.Man pašam ir viens karūsu dīķītis,kur viens bija uzmeties par īpašnieku,pēc precīzas informācijas saņemšanas,aizvērās un pazuda.
eerglis 12.08.10
nu nedrīkst jau, bet pārvieto tak tāpat. no zivjaudzētavām no citiem ezeriem kaut ko, kā citur nav utt. Līdz pat tādam marazmam, kā pliču pārvietošana.
orests 12.08.10
Cik zinu tad nemaz tā zivis nedrīkst pārvietot,kautgan pats esmu šurtur karpas ielaidis.Man pat vecais ar plinti ir skrējis virsū ka izbradāju pļavu,kautgan iebradāta laba taka.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs