atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

imants 12.08.10
http://www.likumi.lv/doc.php?id=90219
Publisko ezeru saraksts atrodams Civillikuma pielikumā.
eerglis 12.08.10
baidos ka neviens nezin kurš ir privāts un kurš nē, jo tiešām praktizēja pārdot arī zemi zem ezeriem, utml. Bet tas ir atsevišķos gadījumos, domāju, ka lielāko ties, vienkārši blefo, jo zeme ir blakus.
varbūt zivis ielaiduši, un negrib lai citi izķer, visādi var būt. Ar licenzēšanu baigā ķēpa, nu tāpēc izlemj vienkārši nelaist klāt.
tontons7 12.08.10
Orests
Tur jau taa lieta, ka dazhi biezie savaac arii nelielus ezerus, kas atrodas privaatiipashuma malaa, bet naf uz vinju zemes. Vai tieshaam nekur nevar netaa paluureet, kursh ez. publisks, kursh privaats? Kaadaa gov.lv saitaa...
Nu kur visi gudrie inspektori un citi juristi, kas var ko pateikt priekshaa?!
tontons7 12.08.10
Orests
Tur jau taa lieta, ka dazhi biezie savaac arii nelielus ezerus, kas atrodas privaatiipashuma malaa, bet naf uz vinju zemes. Vai tieshaam nekur nevar netaa paluureet, kursh ez. publisks, kursh privaats? Kaadaa gov.lv saitaa...
Nu kur visi gudrie inspektori un citi juristi, kas var ko pateikt priekshaa?!
aigaigars 12.08.10
sniegs, stendē līmenis par metru augšā, rindā par gandrīz pus metru, tad domā pats, kas tur var sanākt
sniegss 11.08.10
Viepli, tas viss tiks baudiits, bet nu spiningu panjemshu liidzi. Vakaraa un no riita pameetaashu.

Pagaijusho gadu biju Abavaa. Neskatoties uz to, ka bez manis bija vel, kaadas 100 laivas. Upe atgaadinaaja juurmalas shoseju, bet tomeer, tiku pie sava loma. Sakjeeru smukus asariishus un tiku pie 4 liidacinjaam. Vismaz actions :)
vieplis 11.08.10
Sniegss, šitādā laikā prognozēju aplauzienu. Labāk iepīpā, padzer alu un baudi peizāžu aiz borta.
:))
sniegss 11.08.10
Viiri, ko varat pateikt par Irbes upi. Ir doma nedeeljas nogalee palaivot pa upiiti. Zinu, ka tur ir smilshaini krasti, lielas kapas, smuka daba.
Bet kaa tur ir ar copi ? Par cik laivoshu, tad ir doma spini pameetaat...
urmaas 11.08.10
eu praidisti.vai tad šādā laikā,un tādos svjatkos alu jātempj???
nebojājiet mantu,jemiet to pašu ko pārgājienā lietojāt.savādāk jaunie buki vēl nedēļu zālītē athodņaku ķers!:DDD
Vairis30 11.08.10
Tīni, paskaties uzmanīgi šo, un viss paliks skaidrs
orests 11.08.10
tontons7...Arī man tā ir bijis,pat degvielu no moča izlēja.Kad sāku skaidroties mani kā suni izlamāja.Te nedrīkst makšķerēt ne sēnes lasīt.Man sieva kamēr copēju, mežā lasija sēnes.Krotče te viss privāts,tinies.Tāka es ar nesaprotu kam taisnība,bet domāju...jo biezāks maks,jo vairāk taisnība.Ezers publisks,Gaujas nac parks.Kā saka gudrās galvas,rietumu vērtības.Ne asakas!
avtt 11.08.10
tini,te vienā no pēdējiem NG TV, bija tieši par šo tēmu bazars!
murgs 11.08.10
varbūt var kāds uzrakstīt kur remontē spininga kātus.SALMO elite travel spin 2-12gr.adresi var sūtīt privāti.iepriekš jau paldies.
tinis 11.08.10
Vīri,kā pareizi iestiprināt ofsetāķi gumijzivtiņā.
aakkis 11.08.10
Es ieskatījos reģistrā-vēl trīs lietotāji,tad būs maģiskais cipars=6666
Zivnieks 11.08.10
tad es saprotu uz tikšanos ja???
guntarskl 11.08.10
Urmas, noteikti!!
urmaas 11.08.10
tad minam???
:)
aakkis 11.08.10
Tie jau pie TV sēdēs!
guntarskl 11.08.10
Urmas, šobrīt izskatās ka nav problēmu:))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs