gintsgg,ciemus jau var ,bet kur Tu liksi tos aborigēnus:)))
Gagarin , negvelz ko nezini , tādi veikali , kuros varētu būt tādi vobleri , labi jā 2 - 3 būs visā Rīgā , Tu domā ka es nesmu meklējis ? Un viens vobleris maksā tik , ka pa to naudu varētu nopirkt 3 - 4 Ances ciemus .
guntarskl,tas jau pie kaata:)))
Varbūt kādam ir informācija, nekur tādi nav, visa rīga pārmeklēta nekur nav :))) meklēt vajag :DD
Gints, tādus voblerus nav problēma nopirkt. Tik neizdari manu kļūdu un nepērc, nav vērts. Maksā dārgi, tas viens, otrs, neko uz viņiem nenoķersi. Ja tomēr neliksies mierā, ir Mans+25, Rapala Magnum utt. Mans vari iepirkt Samā, Zvaigžņu/Pērnavas krustā, Rapala ir visur:)
rīgā copes veikals uz katra stūra, izbrīvē pāris stundas un kādu dienu pavandies pa rīgu, nu problēma :))
Pārgudrais Gagarin , atbrauc un atrodi Rīgā tādus voblerus , ar tādu iegrimi nav nemaz tik vienkārši , un jā Tu zinātu cik viņi maksā , uz reiz arī nomirtu , tie nav domāti Tev . Vispār izskatās ka Bebrs tomēr būs pielauzis Tevi malku krāmēt .
kā reiz man ir info - Rīgā :))
Varbūt kādam ir informācija kur var nopirkt voblerus ar 14 - 18 m iegrimi ?
bebriņ, klūdziņa pretī :))
Parunājiet parunājiet, atsitīs arī citas vietas.
Kvoks
Pie Liepkalniem ir nobrauktuve, taču rajons ir atsists ne pajokam :((((
pļac.vēl 3 dienas jānošeptē.ūn taad,uuuntaaad-ATVAĻINĀJUMS!!!:)))
pumpurumpumpumpumpum....
>Kvoks
Kādu vietu tur noteikti atradīsi (zinu).Cilvēk - piestāj ielas malā tajās pašās Pļaviņās vai Gostiņos un eleganti pajautā,-tur 50% no večiem ir makšķernieki.Katrā ziņā braukt vari droši uz dullo - kur laivu ielaist atradīsi.
vai arī korpusu taisi no korķa.
sileniex.propellers tak no metāla vai ne? koksne blīvāka,tāpēc arī celtspēja būs mazāka.saviem eksperimentiem neko labāku par cietu putuplastu neatradīsi.vai arī ķīmiķo propelleri no plastmasas-tomēr vieglāka.
bushman- paldies par info. tgd mēģināšu kko no egles. vieglāka un vbieglāk apstrādāt! :)
...malcis,Sileniex,cik noprotu,Tu mēģini uzbūvēt vobleri...visnotaļ atbalstāmi!
tikai ābelei ir dikti smaga koksne,varbūt mēģini no liepas...arī apstrādāt vieglāk!
Ne asakas!
Sveiki,gribās aizbraukt uz Daugavu pacopēt,bet vai ir iespēja piebraukt pie upes ar piekabi,lai ielaistu laivu,tas ap Aiviekstes ietekas apkārtni?