atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

eerglis 16.07.10
viepli, vispirms mājas darbi, pēc tam fīderēšana!
vispār jau es domāju, paspiningot ar un vēl arī pabumbot pamēģināt vajadzētu :) un vēl sieva ar meitu jāpavizina ar laivu, un protams vēžu zupa vēl :)
vieplis 16.07.10
eergli, neaizmiedz pie fīdera.
:)))
eerglis 16.07.10
rīt sākas atvaļinājums, aijapmiiaijou!
urmaas 16.07.10
tepat sludinājumā bij,kaur izgatavō izbāzeņus.uztici to lietu profiem,ja negribi akal sačakarēt!:)
derexx 16.07.10
ja būs ko ielikt tad ielikšu.:))))
aigaigars 16.07.10
ieliec bildes ar galarezultātu!
derexx 16.07.10
man liekas tai lakai jābūt tādai lai nesūcas iekšā vismaz tā esmu dzirdējis ,rīt iesākšu procesu ;))
aigaigars 15.07.10
par žaunām, man liekas, gaumes lieta, es ņemu ārā. lakoju ar parastu laku, ar to pašu vienu galdiņu ar lakojām :))
derexx 15.07.10
ne es jau vinu nesaldēju lai buutu baigi kruta vnk negribējās ķeskāties ,bet tas bridis ir pienācis cik noprotu visa gala žaunas jāgriež āraa?
kas ta par laku ar kuru lako?
aigaigars 15.07.10
derex, ja tu izbāšanu domā, vienkārši smuki izkaltētu galvu, tad kādu murgu tu taisi? kam tev 2 gadus viņu saldēt? galvu normāli var pa nedēļu uztaisīt, nekas nesmird un izskatās labi
paņem ieliek spainī ar ūdeni, es uz ~7l beru 2-3kg sāls, nedēļu tādā paturi, tad vienu dienu (tādā karstumā pat pāris stundas būs ok) pažāvē, vakarā nolako un bāz pie sienas!
aigaigars 15.07.10
šodien labi nogāza vajadzēja būt nakteņiem nevis 10iem bet 100iem, bet nebija pat 1, kā tas iespējams? :))
derexx 15.07.10
tā nu sanaca ka 2007 gada nokeru lidaku 9,3 kggalvu mēģinaju izbazt ,bet man nekas neizdevas un vina sapuva 2008 atkal noķēru lidaku 10,2 galvu ieliku mitrā lupatā un saldātavā šodien izņēmu arā rīt vajadzētu izbāzt kas man jādara lai vina tā forši izkalstu.???
Griezeejs 15.07.10
Bet par bream tur točna nebūs. USAisti tādus neķer.
Mirtim, par raudām tur arī nebūs :))))))
janchuks 15.07.10
Paldies griezeejs, tieši tas, kas vajadzīgs :)
janchuks 15.07.10
Nu tēma jau labāk būtu par bream :) bet es gribu zināt vai kāds vispār sarakstās ar ārzemniekiem un apmainās info blogos vai kkur citur.
Tēmai, pat nav būtiska nozīme, galvenais, lai būtu forumā ar kādiem makšķerniekiem apmainīties pieredzē...
Gluži kā te...
Griezeejs 15.07.10
vieplis 15.07.10
Jančuk, aptuveni par kādu tēmu?
:)
janchuks 15.07.10
Nu es domāju tādu populāru, kur kāds no Jums smejās informācijā no visas pasaules :)
aakkis 15.07.10
Nu vieplis samācija;Aptuveni 52 500 000 rezultāti (0,28 sekundes) ,nezinu vai angliski visi,bet intereses pēc uzliku.Ar mūžu par īsu var būt-lai izskatītu,kur labāk runāt angliski!
vieplis 15.07.10
Type in Google search "fishing blog" and go ahead.
:DD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs