atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

aigaigars 15.07.10
kas ta tev te liedz raxtīt angliski? :)))
janchuks 15.07.10
Pasakiet kādu saitu (makšķernieku) kur var apspriesties un runāt blogos kā te, tikai angliski. :)
Iepazīts mr. griezeejs, daudz jauna uzzināts, jāsāk pielietot praksē ;)
Griezeejs 14.07.10
Ciao, Gunčuk! ;)
guntarskl 14.07.10
Palasi Griezēj nedaudz, palasi
Griezeejs 14.07.10
Sen nebiju lasījis te :)))
Sienaazi -> tas kas man bija līdz, ir Mooras jaunais modelis. Veikalos vēl nebūs. Bet pati Moora teica, ka viņu labākais filējamais nazis, jau sen ir apritē. Bez tās dakšas, protams. Rokturis melnc, ar sarkanu vai dzeltenu galu. Neatceros. Salmo bodēs jābūt. Viņi no Moooras iepērk.
Zivniex -> Vai tad tas bija gāzienc? Tik tā, nedaudz slapuma. Bet Brālīc gan baigais metereolox, katru mākoni pazīst :)))))
Gagarin -> man patika kautkā texc zemāk - Vai tad kosmonaftam jāmāca kokos kāpt? :DDDDDDD
;)
aigaigars 14.07.10
mirtiņ, zvani :))
vieplis 13.07.10
Kilka, čau!:))
urmaas 13.07.10
tere kilka:)
kā ar copp uz salas?:)))
gintsgg 13.07.10
Neredzēju raidījumu , varbūt kāds var pateikt kas tur ir ar to Gaujas krastu .
aiviic 13.07.10
daddy_j un urmaas-kad dosieties uz to helsinku labo veikaliņu,padodiet ziņu-parādā nepalikšu :)
Brusis 13.07.10
Tūliņ bez tabu rādīs,cik likumīgi ir pieprasīt naudu par piestāšanu Gaujas krastā.
Karlis_K 13.07.10
ZG> bet vai tu esi pārmeties uz sieviešu imitāciju, tobiš piepūšamajām? :DD Dzīva vienmēr labāk! :)
sienaazis 13.07.10
viepli, sarkanai zivij nav ne vainas :)
a ja nopietni, būs jauzmet aci
urmaas 13.07.10
daddy
tai veikaliņā ir tiešām labas mantas.biku uz priekšu ir mednieku veikals.vot tur ir naži.man šķiet ka pat vispiekasīgākais pircējs atradīs sev vēlamo!
cenas labas tikai tāpēc ka centrā un daudz tūristu apgrozās.tāpat kā pie mums.specializētajos veikalos viss ir dārks!
vieplis 13.07.10
Sienāzi, es Daugavgrīvas Salmo pirku, nav ne vainas.
:)
daddy_j 13.07.10
nē. apmēram 1x gadā, kad braucu somu līdakas piebeigt :))
sienaazis 13.07.10
Dady, tu turp bieži stūrē ?
daddy_j 13.07.10
urmaas - par cenām nesaki vis, ka baigās. protams vizuļi, kāti pa dārgo, bet ja ieskatās, tad vienmēr var kauko labu un nedārgu atrast. mēs tur katrreiz piestājam
sienaazis 13.07.10
:) nav slikta ideja, bet ilgi būs jāgaida :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs