kas ta tev te liedz raxtīt angliski? :)))
Pasakiet kādu saitu (makšķernieku) kur var apspriesties un runāt blogos kā te, tikai angliski. :)
Iepazīts mr. griezeejs, daudz jauna uzzināts, jāsāk pielietot praksē ;)
Palasi Griezēj nedaudz, palasi
Sen nebiju lasījis te :)))
Sienaazi -> tas kas man bija līdz, ir Mooras jaunais modelis. Veikalos vēl nebūs. Bet pati Moora teica, ka viņu labākais filējamais nazis, jau sen ir apritē. Bez tās dakšas, protams. Rokturis melnc, ar sarkanu vai dzeltenu galu. Neatceros. Salmo bodēs jābūt. Viņi no Moooras iepērk.
Zivniex -> Vai tad tas bija gāzienc? Tik tā, nedaudz slapuma. Bet Brālīc gan baigais metereolox, katru mākoni pazīst :)))))
Gagarin -> man patika kautkā texc zemāk - Vai tad kosmonaftam jāmāca kokos kāpt? :DDDDDDD
;)
tere kilka:)
kā ar copp uz salas?:)))
Neredzēju raidījumu , varbūt kāds var pateikt kas tur ir ar to Gaujas krastu .
daddy_j un urmaas-kad dosieties uz to helsinku labo veikaliņu,padodiet ziņu-parādā nepalikšu :)
Tūliņ bez tabu rādīs,cik likumīgi ir pieprasīt naudu par piestāšanu Gaujas krastā.
ZG> bet vai tu esi pārmeties uz sieviešu imitāciju, tobiš piepūšamajām? :DD Dzīva vienmēr labāk! :)
viepli, sarkanai zivij nav ne vainas :)
a ja nopietni, būs jauzmet aci
daddy
tai veikaliņā ir tiešām labas mantas.biku uz priekšu ir mednieku veikals.vot tur ir naži.man šķiet ka pat vispiekasīgākais pircējs atradīs sev vēlamo!
cenas labas tikai tāpēc ka centrā un daudz tūristu apgrozās.tāpat kā pie mums.specializētajos veikalos viss ir dārks!
Sienāzi, es Daugavgrīvas Salmo pirku, nav ne vainas.
:)
nē. apmēram 1x gadā, kad braucu somu līdakas piebeigt :))
Dady, tu turp bieži stūrē ?
urmaas - par cenām nesaki vis, ka baigās. protams vizuļi, kāti pa dārgo, bet ja ieskatās, tad vienmēr var kauko labu un nedārgu atrast. mēs tur katrreiz piestājam
:) nav slikta ideja, bet ilgi būs jāgaida :)