sienāzi - palaid baumiņu, ka tev uz dzimeni gribās mora filējamo nazi ar rožkoka rokturi pa 50Ls...ja mīl - noteikti uzdāvinās :))
daddy
turpat ari pārdevējas,kuras RU mēlē runā!tā kā man ar inglish ir baigi hrenova,tad tas bij samij raz!:)))
tas veikaliņš naf slikts.varētu pat teikt ļoti OK.tik cenas kājau skandināvijā.nezkāpēc tie OTTO bankomāti negribēja atpazīt ne hansa ne uhispank kartes!!!
:)
man griezeejs nodemonstreja moras nazi, nu vai zin ko vairs roka necellas ar paradto nazi....
helsinkos, netālu no ostas (tipa trešajā ieliņā pa labi) ir copes lietu veikals. tur ir jāpērk labie filējamie naži, rīves un bļitciņas ar āķi ķēdītē :)
sienaazis
mans savu pirka Stokholmā!!!
bet nevarētu teikt,ka esu stāvmīzienā!:)))
tomēr šamais pilda mērķprocedūras un neslikti!:)
Kur var nopirkt labu fileejamo naziiti zivij ?
Es zinu ka veikalā, bet varbūt no savas prakses varat ieteikt kādu par kuru esat stāvmīzienā ;)
MURGS JAU IR AR VISĀM PRIVĀTĀM ZEMĒM!! Visur zīmes saliktas, pat pie publiskiem ūdeņiem normāli netiek!! Labi, ja ir kam atļauju uzprasīt, bet ja nav tad nēsi drošs atstājot auto, vai atdriežoties viss būs vēl vietā??
To Brusis
Kaut kur dzirdēju ka Gnp ir apturējis komersantu reketu,tā ka brauc droši:)Vienīgi pie Siguldas tūristbāzes kempings tipa uz privātās zemes,bet mans pačekoja savu arhīvu un izrādās džeks ostapa bendera stilā laiž-viņam nemaz zemes gabala robeža līdz upes krastam neaiziet-tā ka par izkāpšanu, lai viņš prasa cik grib:))
Daddy,ir liela atšķirība.Saimniekam nebūtu žēl,zinu,ka laivu pieskatītu,bet kas ir šitie par organizatoriem.GNP adminstrācija arī it kā viņus nepazīst.Izlasi Kāta ievietoto rakstu.
Daddy, tā ti ir dzīve! Kartu dienu šitot, fakot un maķerēt. Pieļauju, ka maķerēt nākas krietni vairāk.
:DD
brusi - tie vārdu kari būs uz vieniem vārtiem, jo piekrastes saimnieks ar to katru dienu nodarbojas, bet jums tā būs vienreizēja iespēja :))
Lai jūs neizskatītos bāli, iesaku pārlasīt, varbūt pat izkonspektēt "3 vīri laivā" tur bija sniegti padomi kā ar šitādiem saimniekiem cīnīties...sīkumus neatceros, bet galvenais bija viņam neko nedot, lai caur tiesu pierāda savam īpašumam nodarītos zaudējumus :)
brusi - viņš jūs šitos un fakos. ja nelīdzēs, tad arī maķerēs :))
gagarin, Tev taču ir vaboļu imitācijas! Priekš kam Tev vēl dzīvās???!! :)
To Kaats,taisos jūlija beigās nolaist pa Gauju ar īru paziņām.Ja ir iespēja,vai nevari šo atbildes vēstuli pārsūtīt.Nav jau žēl samaksāt par malku un havaju,bet par laivas izvilkšanu krastā nemaksāšu principā.Gribu dzirdēt, kā apmetnes pivātīpašnieks savu likumdošanas versiju izskaidros angliski.
kā man neiet.vēl nedēļu netikšu uz copp.visādas štelles,ta darps ta izklaide!:(
gribētos jau kādu vakara un rīta cēlienu pa ezeru paDSot&pašeptēt!:)))
urmaas
fig viņ zin...kopš izmirkšanas ar Griezeeju un Braliti līdz laivas garāžai nav sanācis aizstaigāt, ja sanāks, tad šodien aiziešu, gan jau kādi vietējie tur ganīsies, tad aptaujāšos, pats ar varbūt ielīdīšu maili pavazāt, ja būs ienākuši, tad jau jutīs....bet katrā ziņā būtu jau pēdējais laiks....ja jau jums ar mlg2 trāpījās pa kādam, tad jau kustība ir sākusies noteikti, jānoķer tikai mirklis kad šamie ir sakoncentrējušies vienā točkā :)
nezinu kāds tev pulkstenis, bet koks ir kārtīga pi uj papele :))
gagarin
tad jau tas kociņš ir kā Rīgas stacijas puļkstenis!!!
:DDD
Zivnieks
kā ar okkuneniem.ir ienākuši???
:)))