sveiki, man viens jautajums, tas gan laikam vairak japrasa liepajniekiem. ka zinam Liepajas ezera tapat ka citos ir japerk atseviska licence maija menesim, bet parejiem 11 menesiem vajadzigi cita licence. pagajusa gada 5 julija nopirku licenci uz gadu, pardevejs teica, ka si licence bus deriga no 2009 gada 5 julijam lidz 2010 gada 5 julijam. bet tagad skatos, ka licences aizmugure ir rakstits, ka si licence ir deriga no 2009 gada 5 julija lidz 2009 gada 5 julijam. tatad 2009 gada lidz 2009 gadam.
reku bilde http://www.bildites.lv/viewer.php?file=5q84ijycc91ke8iu7bc2.jpg
tas nozime, ka man si licence sogad vairs neder?
sagitario,es cilveekus ipashi neskiroju peec naacijaam,vai tur chigaani vai kas,man galvenais,ka pretii staav profesionaals pardeveejs,kursh uz sitiena zin,kas vinja veikalaa ir,kas nav,jo vinsh jau pats to preci arii izkaarto un paardod...nedomaaju,ka tu buutu ipashi apmierinaats,ja tev taa pateiktu,un tu ar zheelu nopuutu aiztestos peeec fiidera uz riigu no ventspils:)))))))))))))))))))
Griezeejs,esmu bijis visaas trijaas bodees Dobelee,arii pie brillainajiem,tie ir vissakariigaakie,bet,kad fideri pirku,nemaz nezinaaju par taas bodes eksistenci,jo es jau neesmu gluzhi vieteejais NOVADNIEKS,UN NE TUVU DOBELNIEKS:)
cik liels izaug izaug karpu-sudrab karūsu krustojums man dīķi šīs izdomājuša apvienoties;) netā meklēju neko prātīgu neatradu. Kāds zin no pieredzes?? tagad ir plaukstas lieluma biš lielākas....