atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Boroda 20.05.10
Nu gan probļems - odi!:)) Lai tak viņi kož, pēc kāda laika izstrādājas tjipa imunitāte un vasaras vidū tie vairs nav jūtami. Nu bik jāpaciešas un viss būs laabi!:))
klops_G 20.05.10
Tāds variants kā bumam gadījies ir dzirdēts n-tās reizes :D
aakkis 20.05.10
Un rokas nevajag smirdināt ar tām odu indēm.Sevišķi uz lielajām karpveidīgajām,ja ar ēsmu un barību jāņemas,tad grūti atmazgāt to aromātu.
aakkis 20.05.10
Uz tādiem jau uzķērās daudzi,bums Tu neesi vienīgais.
bums 20.05.10
Pameklēšu laukos vēl kads flakons bija palicis No galvas nosaukumu neatceros
V.S.O.P. 20.05.10
Bums
Nosaukums nav saglabājies? ļoti interesē līdzeklis, kas nav jāpūš sev virsū.
Zivnieks 20.05.10
vakar vakarā ar laivu, sanāca doties tādā, kā mazā plezīrā pie dabas krūts ar gaļiņu un aliņu un tā, bet vells, lai parauj kas ir ODU!!!!!! Nedod dies kāds plikāks miesas gabaliņš parādās - šamie padsmit gabali vienā vietā metās virsū!!!! Nu šitādu lērumu ar odiem neatminos, ka būtu manījis. Ka tavu......un visa atpūta turpatās, tagad sēžu darbā un atceroties vakardienu zosāda uzmetās!!!!
bums 20.05.10
lai tik jums neiznāk kā man Nopirku vācijā baigi reklamētu odu līdzekli Vakarā sēdējām un laimīgi cepām gaļu parādijās pāris odu un nolēmu ,ka jaunais verķis jāizmēģina Sapūtāmies visi riktīgi kas notika pēc tam ,to tikai var redzēt šausmu filmās -odu bija milijoni.Otrā dienā sāku lasīt instrukcuju un izrādijās ,ka šis līdzeklis nav jāpūs vietā kurā atrodaties ,bet gan jāapspricē tuvējie krūmi Tad visi odi salido tajos un kompānijai liek mieru.Nākošo reizi tā arī izdarīju un viss oki doki vakars pagāja bez odu uzbrukumiem.Airosolā bija iekšā feromons kurš imitē siltasiņu kustoņu aromu.
reinis123 20.05.10
paldies kungi, sapirkšu pa vienam no jūsu ieteiktajiem, pamēģināsim.
daddy_j 20.05.10
es lietoju pūšamo OFF, bet ik pa brīdim jāuzpūš no jauna...ods lido un aizlido garām it kā manis tur nebūtu...
kuskis 20.05.10
odu un ērču atbaidīšanas līdzeklis TAIGA-1, dzeltens flakons ar sarkanu šilti, strādā neticami labi, iesaku pamēģināt, ja nav riebums pret krustnagliņu aromātu.
edgaa 20.05.10
>reinis123
kas man palīdz pret odiem un knišļiem pierakstīju pie sadaļas - Copmaņu knifi
reinis123 20.05.10
sveiki visiem!

piedodiet par beztēmu.

varbūt varētu kāds pastāstīt, kā labāk cīnīties ar odiem un citiem knišļiem (personīgā pierede), šogad tie ir nejēgā savairojušies un dažos vakaros nav iespējams mierīgi pacopēt, jo visu laiku jācīnas ar odiem...
aakkis 20.05.10
gulbis37;uz spoles jau ne-uz auklas marķē,lai zinātu attālumu,ja nav savādāk nosakāms.Ir daudz video kur parādīti varianti.Nav jau jēga likt,ja nezinu ko vajag-kādiem apstākļiem,kāda mērķa zivs.Varbūt fīderē ar peldošo barotavu,tad jau redzams kur tā atrodas.
Adis 20.05.10
Sveiciens. Varbūt kāds zin, vai Juglas ezerā ir kaut kādi īpaši noteikumi. Tagad tur var no laivas špiņot?
gulbis37 20.05.10
akjis,kaadu leemumu tad var pienjemt,ja nekad neesi redzeejis izpildiijumu,kaa bij manaa gadiijumaa....piem,par markjieri...man tak jaredz,nevis no galvas jaizdomaa,ko es tagad uz tas spoles markeeshu.....
epox59 20.05.10
bazels es lietoju ūdens izturīgu marķieri ErichKrause
mirtins 20.05.10
bazels - par marķieriem un attālumiem - e-pasts
aakkis 19.05.10
Pašiem jāpieņem savs risinājums,nevis no filmas kopēt.
aakkis 19.05.10
Papildus marķē,vai uzsien mezglu,kā slīdošiem pludiem atduri.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs