Hi Daddy Latviski tie mīlētāji kaut kā divdomīgi skan.
daddy
tu jau kā tai aņukā:
pacients guļ palātā,ienāk māsiņa.
pacients:sestrička sestrička,davai kak ņibutj poje--jomsja?
māsiņa:kakņibutj ti doma možeš.tut nado normaļno!
:)))
:)))
"mīlētāji" ir tie, kas brauc pie ūdeņiem "papi--ies" tb trāpīt no laivas ūdenī un otrādi...
+ spolei obligāti!!! jābūt sarkanā krāsā!! :))) vēlams, pēc iespejas dārgākai un bez defektiem :))
Jusi, mešanai Daugavā labāk isvēlies peldošo makšķeri, ar suspending vai peldošāku spoli :DDDDDDDD
jaunie-uz ātrumu, vecie- uz meistarību! :))
tik tāpēc vien,makšķeres no bagāžnieka nav vērts vilkt laukā!!!:)))
ņea- tik nocieties gan esmu iemest Daugavā kādu makšķeri :DDD
Grieseejs
Tu gan jau ar viņa vecumā biji sportsmens!:DDD
Gulbi, TUR visi mīlētāji. Vienīgais Jusis ir sasprindzis kā sportsmens :DDDDDDDDDDDD
Griezēj,
No problemo-mači ir mači! :))
Griezeejs,nea,es nav sportsmens,es miileetaajs(ljubitelj):))))))
gulbis
TE nebūs.būs TUR!:)))
andzus69
ar airu laivu vizinies, kamēr nelabi paliek,cauru gadu.tik motorīti neliec klāt.ir protams ari ornitoloģiskie liegumi.bet tur jau atsevišķās teritorijās liegums strādā!:)))
Gulbis, 6dien būs MRK GP (GrandPrix). C&R pasākums ar spiningošanas elementiem :)))))))
Kā lai es zinu kas VIŅAM 6dien garšos? :DDDDDDDDD
Bet kapeikas kaukādas nedaudz (cik vēl nezinu) gan līdz pajem. Tas us visiem dalīpniekiem (isņemot saimnieku un GT) attiecas ;)
Griezeejs,kas te atkal buus par dzershanaam:))))))))))))))
aizliegta ir tikai cope no laivaam,vizinies,cik tiik....kaut kad sen atpakalj nedriksteeja...
Griezēj- par tiem litriem tik ākstos :)) Alkohols taču ir inde! Par dzeramo un zaceni klārs, ka jāņem līdzi! kādi gardumi vislabāk garšo galvenajam tiesnesim?? :DDD
jautāju tāpēc, ka vienam itkā uzlika sodu aprīlī (tādas baumas klīda), bet tādu likumu es nezinu, kas aizliegtu man ar laivu vizināties pa ezeru piemēram aprīlī.
tā nu veči bija samīzušies, ka nevar ielaist laivu ezerā un braukt uz laivu novietni :D