atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

kaats 08.04.10
no tevis, kā no automechāniķa, trīs vārdus ar plaķenēm jāvelk

a, par ziepēm- kādreiz, zekiem nesa zobupastu tūbiņu, no kuras saturs bija izspiests un tā vietā piepildīts ar dimanta pastu. Ar to, tad sazieķējot kurpjšnores, tika zāģētas redeles
avtt 08.04.10
kaat,lai lēkājot polonēzi ,noķertu savu ziepes gabalu,tad līmenis iraida labuckas!
;)
kaats 08.04.10
..., ka čalis nav muti pārsitis, uz upmalu tā diebdams
gapp 08.04.10
Light spinim cik liela diametra mono auklu tīt? 0,22? 0,25?
kaats 08.04.10
tu domāji, par ziepēm...
kaats 08.04.10
ko tēmē..., to tēmē, uz polinēzi
vieplis 08.04.10
Avt, protams. Ne jau pat taviem puņķainajiem, glumajiem un asaku buntītēm.
:))
elmars 08.04.10
Varbūt var atsaukties kāds zinātājs par copi Vitrupē un Svētupē?Uzpīkstini,es atzvanīšu-29958813,vai kā citādi dod ziņu.Paldies.
avtt 08.04.10
viepli,samaitījis esi to Reflexu,tas gan!;)))
p.s.par copi...Tu par tiem nabaga krītošajiem ķeņķiem?
vieplis 08.04.10
kaat, tev pauti beidzot sākuši dīgt?
avtt 08.04.10
kaat,atkarībā uz ko tēmē?
kaats 08.04.10
tikko gribēju vaicāt, Frankenšteins pasteidzās pirmais!
Audiovideotētē veidīgais, kāds līmenis darās, neesi nostreipuļojis uzmest aci. Kādreiz vaktēju pa kameru, bet viens maita ir izklapierējis, lai nevazātos visādi kundziņi
vieplis 08.04.10
Man te Mini Reflex insantus piedāvājumus izsaka. Par copi.
avtt 08.04.10
;)))
Nea,manis nav mājās!
vieplis 08.04.10
Avt, tu vēro?
eMKa 07.04.10
http://www.sportfiskeguide.se/spfguide/eng/efiskevt.htm
Un te ir iesākuma links.....izejot no ši arī sapratīsi ko vajag konkrētājā ūdenskrātuvē... :)
Ne asakas !!!
eMKa 07.04.10
Zviedrija ir tā jaukā zeme, kur ir sakārtots teritoriālais plānojums un katrā rajonā/teritorijā ir savi saistošie noteikumi.
Licence vai makšķerēšnas atļauja Tev noteikti būs jāpērk. Bet vēl pastāv ūdenskrātuves, kur papildus šai atļaujai būs nepieciešama licence konkrētai ūdenskrātuvei :)
Tūlīt pameklēšu un iemetīsu linku :)
kristapsP 07.04.10
Sveiki copes biedri. Negribējās veidot jaunu tēmu un rakstu tādēļ šeit.
Tā kā pēdējā laikā darbs komandējumā mani sūta uz Zviedriju un tieši ap Stockholmas apkārtni, tad radušies daži jautājumiņi uz kuriem ceru, ka kāds spēs atbildēt.
1. No kura datuma Zviedrijā ir atļauta spiningošana Zviedrijā? Tā pat kā Latvijā no 1.maija vai savādāk?
2. Kā tur pastāv ar licezēm? Cik zinu, tad jūrā nav tā vajadzīga, bet kā ar ezeriem un upēm?
3. Varbūt kāds var pačukstēt privāti kādu upi vai ezeru ap Stokholmu, kurā laba spiningošana, jo īpaši daudz nezinu par tur esošo apkārtni.
Jau iepriekš paldies.
vnkarturs 07.04.10
kurs man pardotu kadas 100 gabalas karpinas pa sapratigu cenu rakstat privati :)
sidla5 07.04.10
Pabrauciet pa Aiviekstes baseina pļavām,ne to vien redzēsiet.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs