atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

J.B. 06.04.10
Mirtin, es ar par pludiņmakšķeri gribētu paklausīties :))
mazkalns 06.04.10
sebils uzķērās uz april,april,datumu vajag apskatīties kad tv skaties...
sienaazis 06.04.10
ap 20 00 braucu gar varkali, cemmereessana kuplaa pulkaa iet uz nebeedu.
Runcis71 06.04.10
Valsts ne to vien izpriedīs ............... un vēl ne tādas lobēšanas vien redzēsim !
Sebils 06.04.10
Sveika tauta dzirdēju tādas baumas ka pat gumijas laivām vajadzēs tiesības. To kāds var apstiprināt. Vaij tas kautkāds atkal kārtējaijs valdības naudas izspiešanas veids.
kola 06.04.10
Netālu ietek Misa un Svēte. Vieta laba:), tikai baigie plašumi.
kola 06.04.10
Jā, šitas izmērs kātu mierīgi var ievilkt iekšā:)
Boroda 06.04.10
Tur dzīvo arīdzen vēdzeles. Pašam gan pa tumsu ir trāpījies.
andris56 06.04.10
Ar netīro ūdeni vēdzelēm diena ar nakti sajukusi. Varbūt pie mutes piemeti, forša zive!!
COPMANITIS 06.04.10
tas bija ap 11:00 no jelgavas kadi 5km uz kalciema pusi... es liku garneli un tarpu :D bet ka copeja kats ta raustijas ka pasam bail palika .
kola 06.04.10
Tā bieži gadās. Copmani, pa tumsu vai pa dienu, un kurā rajonā?
COPMANITIS 06.04.10
vakar lielupe ķerot vimbas noķēru vēdzeli 2,3 kg :)
mirtins 06.04.10
Griezeejs - ja cien, god Kilka un cien god Vieplis mani nepiečakarēs un atgādās no aizjūras silikona meitenes, tad es mēģināšu iesaitīties dropenšotā :DDDD
aigaigars 06.04.10
http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=80813276 kurš vēlas pamēģināt? :D
Griezeejs 06.04.10
Mirtins, ibio ... pac te kautkur gaudulīgi raxtīji, ka Tu jau ar par DSistu gribi kļūt :DDDDDDDDDD
gulbis37 06.04.10
nez..visu laiku parsvaraa copeeju ar pludinju uz dziivo...ar grunteni taa retaak....tas ir pamatu pamats visam-pludinmaksjereeshana-izgreb korkjiiti pats,nolauz lazdu kaatu,un uz priekshu...viss,kas naaca peec tam,jau ir tikai bizness:))))))))))
daddy_j 06.04.10
gint - nu tas no drop-šot - dropē ar šotiņiem nevis kā pīderotāji no graņonkām...joks :))

vot i nezinu ko darīt - TIK daudz jaunu makšķerēšanas paņēmienu tagad, un tik dažādu inventāru vajag, ka - vai nu sākt apgūt, lai varu mazdēlam iemācīt (mazdēlam 2 gadi pagaidām), vai pagaidīt gadiņus 5 un tad, jo gan jau būs kas jauns izdomāts pa to laiku un šodienas inventāru varēs mest misenē (vai atdot muzejā), jo zivis uz to vairs neķersies... :))
mirtins 06.04.10
gintsgg - tad kad drope saiet kopā ar šotu - tad sanāk dropšototāji :DDD
gintsgg 06.04.10
Es labprār paklausītos , bet visspirms izskaidro man kas tie tādi šototāji ir ?
mirtins 06.04.10
Jautājums - vai būtu daudz cilvēku, kurus interesētu pludiņmakšķerēšana un tās nianses? Ja salasītos krietns pulks ļaužu, varbūt izdotos pielauzt NG, lai atnāk kādu dienu uz "Silts". - es jua nu ļoti gribētu šādu tusiņu, ir vēl viens cilvēks, kurš labprāt pačalotu, varbūt ka visi vēl nav kļuvuši par pīderastiem, dropētājiem un šototājiem, varbūt varam sarīkot pludiņotāju pasākumu?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs