atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

kilka 03.04.10
:DDD
arnix 03.04.10
kilka 03.04.10
:DDD
Viņš, man šķiet, pīpē ar kaut ko sliktu!
:DDD
arnix 03.04.10
nu tak es isti nezinu(varbut ari sajaucu) nu ja jau JUUUS tik gudri tad pasakat kas tad tur ir pa ezeru vai kas tur.
gintsgg 03.04.10
Venta ar Babīti ? Tu neko nejauc ?
susuris 03.04.10
Lai Dievs žēlīgs,cik ir jāizdzer,lai kaut ko tādu pajautātu?
arnix 03.04.10
Eu man tads jautajums kur savienojas venta ar babiti braucot uz ventspili tads tiltins tur ir.tur ar kads ker ??
bums 03.04.10
guntar pilnīgi tevi odobrjam Tad paņemiet zābaka pazoli sapiparojiet sasāliet samarinējiet samajonēzējiet sasīpolojiet sapipeļojie un ēdat veseli vienalga gumija kā arī zifs garšu neizbaudīsiet
Foreļam jābūt dabiskam tikko svaigam uz maizītes uzgrieztam drusciņ uzsālītam Un tad sajutīsit to neaizmirstamo zivtiņas aromātu.Sīgu vispār iesaku nobaudīt turpat copes vietā vai uzreiz mājās atgriežoties. Tas saucās feinshmeķis
kilka 03.04.10
Baisuli - vēl kečupu uzspied :DDD
eMKa 03.04.10
Vēl var uzlikt čili virsū, tad būs pilna garantija, ka nejutīsiet ko ēdat - foreli, līdaku vai raudu :))))
Baisulis 03.04.10
Es tam visam pavirsu vēl majonēzes pikucīti...ņam ņam
guntarskl 03.04.10
Bļin nenocietos!....Kā jūs tā varat čakarēt lasi/foreli????!!!!!
Noķer, uzgriež uz sviestmaizītes, uzber sāli, piparus, uzliek sīpola ripiņu un bāž mutē!
Daudz reiz garšīgāk to darīt ar skumbriju, ja kas:)))
Sadusmojos riktīgi.
kilka 03.04.10
Pēc 2 diennaktīm???????????
Parasti pēc 2 stundām jau ir OK ;)
Ja bail, nākamajā rītā droši pucē iekšā!
bums 03.04.10
Nu tad priecīgus pautiņsvētkus un visiem Ne asakas ;DDDDDDDD

gulbis37 03.04.10
bocman,ja veselu taisies saaliit,tad pargriez uz pusi ,sakaisi ,ko vajag,saliec kopaa abas pauses,ietin celofaanaa,un ledusskapii iekshaa...
B0cmanis 03.04.10
Skaidrs...paldies :)
gulbis37 03.04.10
nu pec divaam diennaktiim jau droshi var eest...
B0cmanis 03.04.10
Cik ilgi vinjai jaasaalaas ?
Bebrs 03.04.10
Piparus kā arī sīpolu jau liek klāt tad kad zivs ir nostāvējusi kādu laiku. Nekādā gadījumā sīpolu nevar likt klat pie sālīšanas, tad pēc garšas sanāk kas līdzīgs sālītai siļķei.
gulbis37 03.04.10
es lieku citronpiparus,sals tur tapat daudz..njemot veeraa,ka citronu tapat jau piekozh pie lashmaizeem,neko vairs ipashi nevajag...cukuru gan nelieku...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs