:DDD
Viņš, man šķiet, pīpē ar kaut ko sliktu!
:DDD
nu tak es isti nezinu(varbut ari sajaucu) nu ja jau JUUUS tik gudri tad pasakat kas tad tur ir pa ezeru vai kas tur.
Venta ar Babīti ? Tu neko nejauc ?
Lai Dievs žēlīgs,cik ir jāizdzer,lai kaut ko tādu pajautātu?
Eu man tads jautajums kur savienojas venta ar babiti braucot uz ventspili tads tiltins tur ir.tur ar kads ker ??
guntar pilnīgi tevi odobrjam Tad paņemiet zābaka pazoli sapiparojiet sasāliet samarinējiet samajonēzējiet sasīpolojiet sapipeļojie un ēdat veseli vienalga gumija kā arī zifs garšu neizbaudīsiet
Foreļam jābūt dabiskam tikko svaigam uz maizītes uzgrieztam drusciņ uzsālītam Un tad sajutīsit to neaizmirstamo zivtiņas aromātu.Sīgu vispār iesaku nobaudīt turpat copes vietā vai uzreiz mājās atgriežoties. Tas saucās feinshmeķis
Baisuli - vēl kečupu uzspied :DDD
Vēl var uzlikt čili virsū, tad būs pilna garantija, ka nejutīsiet ko ēdat - foreli, līdaku vai raudu :))))
Es tam visam pavirsu vēl majonēzes pikucīti...ņam ņam
Bļin nenocietos!....Kā jūs tā varat čakarēt lasi/foreli????!!!!!
Noķer, uzgriež uz sviestmaizītes, uzber sāli, piparus, uzliek sīpola ripiņu un bāž mutē!
Daudz reiz garšīgāk to darīt ar skumbriju, ja kas:)))
Sadusmojos riktīgi.
Pēc 2 diennaktīm???????????
Parasti pēc 2 stundām jau ir OK ;)
Ja bail, nākamajā rītā droši pucē iekšā!
Nu tad priecīgus pautiņsvētkus un visiem Ne asakas ;DDDDDDDD

bocman,ja veselu taisies saaliit,tad pargriez uz pusi ,sakaisi ,ko vajag,saliec kopaa abas pauses,ietin celofaanaa,un ledusskapii iekshaa...
nu pec divaam diennaktiim jau droshi var eest...
Cik ilgi vinjai jaasaalaas ?
Piparus kā arī sīpolu jau liek klāt tad kad zivs ir nostāvējusi kādu laiku. Nekādā gadījumā sīpolu nevar likt klat pie sālīšanas, tad pēc garšas sanāk kas līdzīgs sālītai siļķei.
es lieku citronpiparus,sals tur tapat daudz..njemot veeraa,ka citronu tapat jau piekozh pie lashmaizeem,neko vairs ipashi nevajag...cukuru gan nelieku...