atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

usis 02.04.10
gintgg samitos pavisam nejauši vispirms izdzer viskiju, tad šņabi, un tikai tad izcilo smaržas,garšas buķeti:))))))))
gintsgg 02.04.10
Jā , 100 % . baigi labais .
Baltais62 02.04.10
gintsgg
šitai markai nekas blakus nestāv:)
fishmafia 02.04.10
Nja, nesanāca noķert šos. Bet pa ceļam pie manis robežsargi nopogāja 2 pie Vārves.
gintsgg 02.04.10
Nē , vietējais , izcila smaržas un garšas buķete , tagad gaidu kad notiks vēdzeļu samīts , tad atkal varēs tikt pie šitās mantas , cerams .
Boroda 02.04.10
Kas tas? Novgorodas ņabis?:)
gintsgg 02.04.10
Es tagad sēžu un izbaudu KOLOKOĻČIKU , nu veči , jā jūs zinātu kas tā rar mantu ... mmm nu vienkārši super , tik labs reti ir sastopams .
Njil 02.04.10
Sveiki!
Gribēju pajautāt, kāds ledus ir Valmieras apvidū uz ezeriem, vai drošs!? Rīt ir doma braukt uz copi
aakkis 02.04.10
Tā Polijas ziemu pārcietušas zivis
aakkis 02.04.10
Tur viss saskaņots-vietējā valdības blice ar uz svētkiem grib zivi mielastam!
bums 02.04.10
Ventavā jau ir viena nopietna maliķu blice pat internetā voblas no vimbām tirgo serjoznije rebjata
fishmafia 02.04.10
Kurš ir ar mieru šovakar iedot bietē maliķiem? 20km no Ventspils, Ventavā vecventa pilna ar tīkliem, bet valsts inspektorus roka dabut nevaru... Vienam pret 4iem iet ar nav dūša.
Baisulis 02.04.10
Paldies, vajadzēs iemācīties :)
bums 02.04.10
tev pat nevajag mājas lapu ieliec bildi cl un tad pārlic blogā vai arī izmanto bilžu hostus es izmantoju
http://www.bildites.lv
piereģistrējis un vaļai duraka tur jau visi embdēšanas kodi parādās
Vairis30 02.04.10
Ir divi varianti, vai nu tu ieliec savā CL bilžu galerijā, vai arī izmanto citus saitus (inbox Foto, Draugiem.lv, Fotki.lv uc). Nokopē tās bildes adresi (ar peles labo taustiņu0 un tālāk kā ir norādīts zemākajā "Skaties šeit!"
Baisulis 02.04.10
bums
Tu izmanto kaut kādu mājas lapu, lai varētu te ielikt bildes? Es neprotu, vari man, lūdzu, pastāstīt īsumā što i kak?? :))
bums 02.04.10
mirtin a ko ta spekuļanti darīs badā mirs vai ??
mirtins 02.04.10
Tieši tādēļ būtu ļoti labi, ja katalogā redzētu pamatcenu, ar kuru varētu salīdzināt veikala piedāvājumu. Piemēram man patīk, ka pie Maveriešiem varu atšķirt katologu un konstatēt, ka veikalā cena ir tāda pati kā pie britiem.
bums 02.04.10
piekrītu āķim Šosezon meklēju 100 bori Mori vai Rapi
rezultāts par vienu un to pašu mantu prasa no 37-75 ls
vot i kataļogi .;))
aakkis 02.04.10
Katalogā ražotājiem nav nozīmes likt cenas,tā pat katrs tirgotājs uzliek savus atšķirīgos lielos procentus precei.Nesen noskatījos Krievijas raidījumu;maizes kombināts atdod baltmaizes kukulīti par 12rbļ-tirgotāji tirgo par 20+rbļ.Tas tik piemēram-ko pelna uz pirmās nepieciešamības precēm.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs