Griezeeja raksts CL baigi interesants, ir ok.
Vakar nopirku CL un aiztesu to pieteikumu testa voblerim jau ap 22.00, labi, ka iegāju Rapala.lv iepazīties ar sīkāku infu. Pieteikumus drīkstēja sūtīt no 01.04.2010, tad nu kaut ko bakstoties sagaidiju dažas min pāri 12.00 un sūtiju nost :))
Vakar nopirku CL un aiztesu to pieteikumu testa voblerim jau ap 22.00, labi, ka iegāju Rapala.lv iepazīties ar sīkāku infu. Pieteikumus drīkstēja sūtīt no 01.04.2010, tad nu kaut ko bakstoties sagaidiju dažas min pāri 12.00 un sūtiju nost :))

es no cabelliem ar sso to esmu suutiijis, ssobriid cik redzu buus ap 113 Ls , jo dollaars kaapis.
Pa surfice nellauj, a airmail uzreiz ierubii 67 $ pa suutiishanu.
Pa surfice nellauj, a airmail uzreiz ierubii 67 $ pa suutiishanu.

Nodokļu nebija DHL atveda uz mājām viss iekļauts cenā.Par 7'' ekrānu samaksāju 107 ls Lidz 150 eur nekas neapliekās ar nodokli Ja ir pāri tad +21% Vairis sūtīja jo viņš ir iečekojies Cabelā.

bums, neatceries no cik lika nodokli suutot no statiem.
Man tā tava kamera un vēl šis tas neliek mieru.
Man tā tava kamera un vēl šis tas neliek mieru.

lietus
dēļ tā raksta vien es domāju, ka ir vērts noziedot to naudiņu un nopirkt žurnālu :) Un vispār šis žurnālis šomēnes man dikti patikās. Ir diezgan daudz ko palasīties :)
dēļ tā raksta vien es domāju, ka ir vērts noziedot to naudiņu un nopirkt žurnālu :) Un vispār šis žurnālis šomēnes man dikti patikās. Ir diezgan daudz ko palasīties :)

Kungi Spuņciema līcis pilns ar stincēm :DDDDDDDDDD S prazdņikom tovarišči :DDDDDDDDDDDDD

Zivnieks, cešos :))))
Ielikšu vēl šeit blogos pielikumu raxtam. Vnk dažas lietas, kas raxtā neietilpa.
Ielikšu vēl šeit blogos pielikumu raxtam. Vnk dažas lietas, kas raxtā neietilpa.

nee man laikam tad to4na veikalaa sanaks letak nopirkt.no rigas lidz valmierai 100 un pectam veel atpakalj tikpat.bet atstaj nummuru privaatajaa vestulee moska ka garambraucot varetu ieskriet

vakar vakarā saņēmu jaunās copes lietas. Rapala atkal taisa vobleru testu, šodien aizsūtīju pieteikumu, ta jau manīs. Ak jā un Greizeeja kungs, bija labs raksts - paldies!!!!!

foresters jau cita klase, domāju ka braukšana krietni vien omulīgāka un komfortablāka. Tāpati jaunā legacy diezgan pievilcīga, i pēc skata, i vadāmības, i patēriņa.
Sev STI nepirktu. Kasko vien maksā no 1000 Ls uz augšu.
Sev STI nepirktu. Kasko vien maksā no 1000 Ls uz augšu.