Man tā āda gan garšo (Bez zvīņām) :))) Ja Peipī pievelk cukura maisu, tad gan laikam tā ir vienīgā saprātīgā metode :DD
smuka metode, jā...nu līdz 10 sek gan tur patālu, bet citādi OK...
ar to fileju griešanu un tad ādu ar zvīņām nost, reāli sanāk no 200gr asara iznāk 2 mazi kumosiņi...
zivgarnis
varbūt var mazliet sīkāk no tās vietas - ardievu zvīņainā virtuve
pamēģini,nav ne vainas,bet ar filejas nazi nogriezt ādu vienalga vieglāk.
momox,vo vellos,shitaa veel nebiiju redzeejis....
gulbi, mežezeru asariem ir tāaadas bruņas!!! nekāds ūdens nepalīdz! :)))
zivgarnis,es parasti asarus tiiru zem uudens:)
Forši! Mūžu dzīvo, mūžu mācies! Vakar copējot, pienāk vecis. Ja teiktu iereibis, tad nepateiktu neko! Komatozā stāvoklī! :) sāk man uzmākties ar jautājumu, vai protu asarus tīrīt! Gaiņājos nost! Saku, kad vairākos veidos māku! Šis neliekās mierā, parādīšot, jo es toč tā nemāku! man gribējās redzēt to "cirku"! iedodu vecim simtpieestnieciņu un domās atvados no zives. sacūkās un viss! Tālākais, ko redzēju, nedaudz šokēja. ar nazīša palīdzību un pirkstu veiklību nodīrāja tā, ka man mute palika vaļā!!! tagad mājās pamēģināju, forši! ardievu zvīņainā virtuve! :)))
saka,ka zivis jutiigas uz smarzhu,un nikotina smaka taas atgruuzh,bet kaut kaa neesmu noveerojis,ka pipmanjiem kjertos mazaak...:))))))))
mairicimus
uz āķa var likt visus tārpus, ko šobrīd var veikalā nopirkt, vai vari mēģināt sarakt pirmās sliekas :)
mairicimus,paejies pa foruma teemaam,te jau visu var uzzinaat,savaadaak jau te romaans jaraksta buus:)))))))))))))
Sveiki visiem!
Uz ko iesakāt labāk ķert, kādas ēsmas izmantot?
Paldies.
janchuks, es diena 2x braucu pāri tam tiltam...Tu esi tur bijis?:) Aizbrauc, paskaties:) Ne asakas:)
tajaa izstaade neko ipashu neredzeju copei-ja neskaita laivas, kuterus uttt
redzeju bija esmai, maveram un veel dazhiem makskseresanas lietu stendi.... kaadi 6+- bija stendi copei!
Mavers vispaar izstade vienk cipa reklameja savu produkciju bet nenodarbojas ar tirdznieciiibu.....
Es pa ledu visu laiku esmu informeets pats. Dzivoju netealu no Lielupes. Un doma ir pie apvedceļtilta kas ir A8 šoseja
janchuks,tur tak veel ledus iet...vai staav veel,nemaz nezinu...ja domaa lejpus tilta.
Nu vnk gribas vimbas pacopēt ar grunteni...
Ja izdodas pieiet tad varētu kko dabuut?
Jančuks
Nu uz kādas ielas jau vari mēģināt, varbūt kādu "zaķi" var nocopēt. Jelgava taču pamazām grimst:-)
janchuks,vismaz pie akademijas ledus laikaa nebij nekas...