atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

urmaas 21.03.10
:DDD
Brikets 21.03.10
To braļuka bildi ar sarkanajiem stringiem! ;D
kilka 21.03.10
Koneeešna ;)
Burkāna bildi arī? :DDDDDDDDDDD
urmaas 21.03.10
vai tad ne??? :DDD
neaizmirsti man ar ko atsūtīt?:)
kilka 21.03.10
urmaas - danke, vait mēs Liepojā bijām? :DD
aakkis 21.03.10
Nav jau vairs tie laiki,ka ar vergu caurumus sist.Man jau viegla verga (~1kg smaga)-bakstāmais gandrīz visu ziemu līdzi.
urmaas 21.03.10
kilka
e-mīli aizskrēja!:)
vieplis 21.03.10
Kādu visi?!? Neko neatceros!
:DD
bums 21.03.10
Viepli tikai nedirs es teicu ka 12 visas upes būs vaļā Lai Tu balvans varētu makarēt zakusku ,kura mums dzerot to lepno viskari, būs nepieciešama :DDD
bums 21.03.10
Es nedabūju uzlikt uz beņķa jo nojuka padeves motorīts
kā sariktēšu došu ziņu Satrīsim visiem jaunajai sezonai ,jo tagad domāju ,ka ar vergu būs darīšana.
kilka 21.03.10
Bumsīgais - vēlreiz baigais-mega-paldies par nažu trīšanu, man pat šķiet, ka mans salātmorīc labāk kož, nekā jauns :DDD
bums 21.03.10
Šodien sēdēju pie āliņģa un pētīdams apkārtni secināju.Uz piedirstā ledus bija lērums tukšu cigarešu paku un pudeļu /pašlaik nerunāju par kultūru un pārējo/
NEVIENU paciņu neredzēju ar Latvijas akcīzes marku Vienīgā pudele bija Coco cola Pārējais viss kontrobasiks.Kā var sačakarēt Latvijas ekonomiku /nodokļi/lai izveidotos tāda situācija ?? Tāpēc jau laikam stinces nesaķēru jo nodarbojos ar visādām glupībām.:DDDDDDDDD
vieplis 21.03.10
Bumsi, tu vāvuļoji, ka ātrāk par 12.04. nebūs, saprati! Jaunedēļ braukšu Dripupi slānīt, gan jau arī Gauja drīz būs ņemama.
:)))
bums 21.03.10
Viepli ātrāk nebija runāts 12 kraiņaks :DDDDDDDD
kilka 21.03.10
Kuzemē visas dienas lietavas mazajās upītēs pacēlušas ne pa jokam, šķiet, ka Ventai ar drīz sacelsies ;)
vairis 21.03.10
Nekad nav paticis lietus-bet šodien tā priecēja.:)Viena no manām foreļupēm bija ūdeni uzspiedusi virs ledus,un tāda forša straumīte.:)Piedodiet,ja kādu aizskāru:)
vieplis 21.03.10
Bumsi, man ir nelāga aizdoma, ka sezonu varēs atklāt pirms 12.04.
:))
murgs 21.03.10
gintsgg----tu traks vai bez nodokļiem,SAEIMA paliks neēdusi,tiem jau viss par maz,vismaz tām bremzēm kas tur sēž.(TP)!!!!!!!!!!!
gintsgg 21.03.10
Alibek , viss sanāk , tikai gribot ko darīt lietas labā un skatoties uz to perspektīvā , var arī attiecīgi pielagot likumus , 50% kuri tiek izlietoti zivju resursu atjaunošanai , kapēc to vajadzētu aplikt ar nodokli ? , 25% inspekcijas tehnikas iegādei arī var iztikt bez nodokļa , 25% algam un premēšanai tur gan būs jāmaksā . Tā ka , viss sanāk , būtu tikai gribēšana .
gulbis37 21.03.10
ja tu domaa,ka tev pietiks ar 4 aliem,tad labaak noperc astonjus:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs