atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

eMKa 19.03.10
Nevienam prātu nekopostrēju, izsaku savu viedokli, ja kādu tas aizķer, forši :))
vieplis 19.03.10
Kapraci, uzraksti uz lapas vārdu "ļauns" un saliec plusus un mīnusus.
:)))
vieplis 19.03.10
Jeeska, mums būs multilicence, nopietni!
:)
jeeska 19.03.10
Viepli
Tikai ne licencētajā zonā-man besī maksāt par neko. Varbūt Irbē;-)? sarunāšu:-).Es ar mieru, bet varbūt nākamnedēļ gribi patrirināt Peipusā? Varēsi savus jaunos roterus āliņģī pamēģināt.
copmanis182 19.03.10
aču metč ar jumsim te..:D:D cits par citu adrāki..:) muaahaaaa...:D davaij,sadzeram labāk..
kapracis 19.03.10
Viepli, esmu..... nez, tas ir labi vai ne tik labi?
vieplis 19.03.10
Kapraci, neesi ļauns.
:))
vieplis 19.03.10
Jeeska, organizēsimies copei Ventā uz divdiennieku. Ar grillu, legālo steiku un litru. Sievietes un ragu mūzika pēc izvēles.
:DD
kapracis 19.03.10
veselībai, paldies Dievam, nav ne vaines! dioksīnus esmu uzņēmis lielā daudzumā.
jeeska 19.03.10
Kapraci
Ja nemoka sirds apziņu (cik man zināms sirdij apziņas nav:-)),tad kā ar kuņģa čūlu, apendicitu un dioksīna daudzumu organismā:-)
vieplis 19.03.10
Piegdiena - tas ir forši.
:DD
jeeska 19.03.10
emka
Ir taču piegdiena un hokejs.:-) un ja veļ alus, viskijs ....tad taču demagoģija ir tieši laikā:-)
kapracis 19.03.10
eMKa, tad ej dillēs ar savu filozofiju! un nekruķī citiem prātu, dzīvot mācīdams. nu,un , ka dzīva? es šogad jau vairākus raibos caur savu un ģimenes zarnu traktu esmu izlaidis cauri un sirdsapziņa nemaz nemoka.
kam rakt vai nerakt-to jau es pats vislabāk zināšu
kaats 19.03.10
vai šodien, gadījumā, nav piegdiena
eMKa 19.03.10
Tā zivs ir dzīva, paskaties uz krūšu spurām, un tā turpina peldēt...tā kā lūdzu, pats nepļūti, un tēma nesākās par foto kvalitāti, bat par attieksmi, viedokļiem u.tt.
Ej labāk izroc kādu kapu...
Vnk jau sāku palikt dusmīgs, nav te jēgas vispār par kaut ko sākt diskutēt :(......tas viss atduras pret demagoģiju, klaju pohu...mu un trulumu, sorry, nekā personīga, bet esmu runājis, Hau
jeeska 19.03.10
Tagad cepamies par bildēm. Man dažas ir labas...varbūt ielikt:-), vai privāti aizsutīt:-)
kapracis 19.03.10
Viepli, tak te vairums ir tādas bildes!!! tik ānusā neviens vēl nav paņēmis....
kapracis 19.03.10
eMKa, tekstu kopsakarībās es redzu , ka tu baigais ''gudrītis'' esi te uzmeties..., kas cilvjus te tagad dzīvot un fočīt mācīs.
vieplis 19.03.10
Man arī ir bildes ar beigtām zivīm. Bet es nekad nelikšu bildi ar līķīti bļodā, vannā, uz gaļas dēļa vai turot žaunās uz īkšķiem uz virtuves flīžu fona.
:))
kapracis 19.03.10
Viepli, lai tak viņš ir estēts, bet nav ko nopļūtīt citus! viņam pašam ir bilde ar beigto zivi-tik fons cits....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs