Nevienam prātu nekopostrēju, izsaku savu viedokli, ja kādu tas aizķer, forši :))
Kapraci, uzraksti uz lapas vārdu "ļauns" un saliec plusus un mīnusus.
:)))
Jeeska, mums būs multilicence, nopietni!
:)
Viepli
Tikai ne licencētajā zonā-man besī maksāt par neko. Varbūt Irbē;-)? sarunāšu:-).Es ar mieru, bet varbūt nākamnedēļ gribi patrirināt Peipusā? Varēsi savus jaunos roterus āliņģī pamēģināt.
aču metč ar jumsim te..:D:D cits par citu adrāki..:) muaahaaaa...:D davaij,sadzeram labāk..
Viepli, esmu..... nez, tas ir labi vai ne tik labi?
Kapraci, neesi ļauns.
:))
Jeeska, organizēsimies copei Ventā uz divdiennieku. Ar grillu, legālo steiku un litru. Sievietes un ragu mūzika pēc izvēles.
:DD
veselībai, paldies Dievam, nav ne vaines! dioksīnus esmu uzņēmis lielā daudzumā.
Kapraci
Ja nemoka sirds apziņu (cik man zināms sirdij apziņas nav:-)),tad kā ar kuņģa čūlu, apendicitu un dioksīna daudzumu organismā:-)
Piegdiena - tas ir forši.
:DD
emka
Ir taču piegdiena un hokejs.:-) un ja veļ alus, viskijs ....tad taču demagoģija ir tieši laikā:-)
eMKa, tad ej dillēs ar savu filozofiju! un nekruķī citiem prātu, dzīvot mācīdams. nu,un , ka dzīva? es šogad jau vairākus raibos caur savu un ģimenes zarnu traktu esmu izlaidis cauri un sirdsapziņa nemaz nemoka.
kam rakt vai nerakt-to jau es pats vislabāk zināšu
vai šodien, gadījumā, nav piegdiena
Tā zivs ir dzīva, paskaties uz krūšu spurām, un tā turpina peldēt...tā kā lūdzu, pats nepļūti, un tēma nesākās par foto kvalitāti, bat par attieksmi, viedokļiem u.tt.
Ej labāk izroc kādu kapu...
Vnk jau sāku palikt dusmīgs, nav te jēgas vispār par kaut ko sākt diskutēt :(......tas viss atduras pret demagoģiju, klaju pohu...mu un trulumu, sorry, nekā personīga, bet esmu runājis, Hau
Tagad cepamies par bildēm. Man dažas ir labas...varbūt ielikt:-), vai privāti aizsutīt:-)
Viepli, tak te vairums ir tādas bildes!!! tik ānusā neviens vēl nav paņēmis....
eMKa, tekstu kopsakarībās es redzu , ka tu baigais ''gudrītis'' esi te uzmeties..., kas cilvjus te tagad dzīvot un fočīt mācīs.
Man arī ir bildes ar beigtām zivīm. Bet es nekad nelikšu bildi ar līķīti bļodā, vannā, uz gaļas dēļa vai turot žaunās uz īkšķiem uz virtuves flīžu fona.
:))
Viepli, lai tak viņš ir estēts, bet nav ko nopļūtīt citus! viņam pašam ir bilde ar beigto zivi-tik fons cits....