kapraci, tu esi spējīgs izlasīt visu tekstu un saprast kosakarību ? :)
Viss, beidzu šito bezjēgas "bazaru", skatamies hoķi :)
Kapraci, te būs kāds misaderstendings. MK ir par estētiskiem lomu foto publiskos forumos.
:))
eMKa, tev ir novirzes kādas, ja patīk iekšas fočīt? un tam jurkam jau bildēs tādas nebij saskatāmas....
Ta ne jau es krāpu, bet taupiju valsts naudu:-). Ja vajag varu par "dāvanu" nolāpīt un uzsiet:-)
Jeeska, tātad grāvi valsts IKP. Lāpītājs hrenovs!
:DD
Tā kā tuvākās nedēļas nav plānots braukt uz Vidzemi pēc spininga, tad tirināšu ar:-).
A es šodien darbā makšķeres lāpiju:-)
Jūtu, ka jaunedēļ superslepenajā upē varēs pamētāt. Bet tu tirini vien.
Tieši tā, bet lielos apmēros, lai rīt rociņa labāk dreb. Jāaizbrauc vēl kautkur pierīgā padrebināt:-)
Jeeska, a tu droši vien akkal Cēsu mīzalus, ja?
:)))
Avt, und das schmekt gut!
Viepli
Phe...kandža...var pie NATO :-)
Jeeska, es šon uz visīti pavilkos. Chpoksh!
:)))
Eh. Alus ir labs, iedzert nav grūt.....un vēl piegdiena pēc darba... kas var būt labāks par šo:-)
kapraci, ja tev makšķerēšana ir pārtikas iegūšanas veids, tad ir OK (krutāk vēl ir fočēt, kad izlaistas iekšas, bet nenovāktas), bet ja cope/daba/atpūta ir dzīvesveids, tad man personīgi neienāktu prātā kaut ko tādu iemūžināt un vēl publiskot...katram savs protams :)
jurka, ceru, ka pats visu ļoti labi saproti, nu negribu te ar pirkstu kādam bakstīt...
Pats arī neesmu balts, pūkains un nevainojams, bet kā jau Zivinieks rakstīja, neplātos ar to publiskā telpā un nepopularizēju attieksmi- visi krāni, likumi priekš muļkiem, ņemu ko varu paņemt, nav neviens vēl noķēris u.tt
par pavasari domājot-
šodien pārbaudīta trauksmes sirēna Pļaviņu HES. Tuvu patiesībai:
http://neogeo.lv/?p=700
Mirtin, uz Rīgas HES nebrauc, tur tā pat zivju nav
"Pie Kuzmiča" ir ok un "Tvisteris" uz Peldu. SIA Ieroči uz Lielās ielas gan ir galīgs murgs.
Jautajums Liepajniekiem !
Kura Copes veikala jus ieperkas ?
sienaazi - tie purni ir tādi, kas manuprāt internetu nelieto - vietējie alkāni vecumā no 40 - 80 gadi - katru dienu saķersta zandarteļus, uzsit gaisā un līdz nākošās dienas rītam ragi dūņās un tā katru dienu!!!
A vislielākā muļķība ir tā, ka valsts darbiniekiem nogrieza prēmijās - lielās gudrās galvas tāpat atrod veidu kā tās saņemt, bet lūk piemēram pašvaldības policistiem nost un viss. Būtu lieliski, ja katram uzliktu mēneša plānu, piemēram, 2000 ls iekasēt par pārkāpumiem, ja izpildi, prēmija - nauda tomēr ir pats labākais motivators strādāt. Protams, tad gan jau sāksies sodi par to, ka nav veste mugurā, nav baltais karogs, nav ķeksis u.t.t.
A ārā smuki putni sākuši čivināt :) ja pieturēsies šitais plusiņš tad ledus sezona jānoslēdz 28.martā un jāsāk pulēt laiva :)