eMKa
kas man būtu jāsaprot???
paskaidro lūdzu!!!
zivniek
nu te jau parādās problēma, ka arī policisti ir cilvēki un grib ēst...a ēst nav ko...līdz ar to 5Ls kabatā viņus iepriecina vairāk nekā 1000Ls kvītīs par kurām labākajā gadījumā uzslava, a sliktākajā dienesta izmeklēšana, ja kādam blēdim, kas negrib maksāt un izrunājas, nācās pa kuslo muguriņu uzšaut...tāpēc jau arī viņu sēž ofisā - tālāk no grēka... :)
:D :D
Tikko atcerējos pagājušo laivošanas sezonu. Jau maija mēnesī Ķīšezerā mīlgrāvja kanālā pie tilta vietējie umņiki ar bļitkām skaldīja sīkos zandarteļus - katru dienu lielais Rimi maiss šiem bija pilns reizes padsmit pagājušo reizi saucu vietējo Ķīšezera pašvaldības policiju un visas reizes arī šie atbrauca, un katru reizi sodi grozījās virs 1000 Ls, bet tik un tā tur vietējie bija vienmēr un viemēr turpināja skaldīt - šamējos pat ar naudas sodiem nevar aizbaidīt. Pašvaldībnieki jau mani bija labi iepazinuši, katru reizi pateica milzīgu paldies tā un šitā. Vispār jau izlikās baigi sakarīgie veči, bet man vienkārši nebija skaidrs kāpēc viņi nevarēja tajā kanālā dežūrēt katru dienu - kāda starpība - sēž viņi offisā vai sēž viņi kuterī un sauļojās. Bet tad pienāca rudens un ķīšezera vidū uz velci tīklu uzgāju - atkal zvanīju šiem - šie piebrauc klāt un saka: "oooo! Ančevska kungs, kas ta šoreiz noticis?" parādīju tīklu - šie velk ārā un saka :"O! šitas baigi labais šito nenodosim" :D :D Man vienkārši žoklis atkārās! Nu lūk - kārtējā stulbība, bet ar to jāsadzīvo, jo arī maliķi strādā valstī, un es personīgi neredzu, kā var to mainīt! Protams, arī šogad turpināšu zvanīt, jo man perosnīgi paliek slikti redzot, ka kādas padsmit laivas skalda 25 cm garus zandartēnus vienu pēc otra. bet tāpat jau neko nepanākšu, kā vien to, ka čaļi domās citus veidus kā paslēpt zivis.
Jā, te daudz tādu kriminālistikas expertu, kas zagļus māk atrast, kā arī daudzi (pārsvarā tie paši kriminālexperti), kas grib valc kontroles funkcijas dublēt un noskaidrot, kur MK nauda paliek. Un kur nu vēl cemmes par licenču naudas ceļiem? Ir sevišķi, ja varbūt licenci nekad naf pircis, bet tomēr gribas zināt, kurā zagļu kabatā un cik nonāk.
Nu laižiet taču viņus pie teikšanas un darīšanas, un ūdeņi būs pilni, maliķi nokaunēsies, ....... un no krīzes LV pa taisno iesoļos ........, nu vismaz Šveices līmenī :DDDDDDDDDDDDDD
P.s. Eu, Umņiki, kurā saraxtā Jūs balotēsieties? Gribu savu pasīvo palīdzību Jums vēlēšanās sniegt ;)
eMKa, zivis vannā un uz virtuves galda- ir slikti???
chiga
man liekas, ka čalim uzlika naudas sodu un kaut kādas stundas sabiedriskā darba, bet tad šis teica, ka sodu vēl pārsūdzēs, un tagad man liekas, ka viss tur ir pieklusis!
Eu veči varbūt kāds ir dzirdējis kas ar Šlesera padomnieku (kas pa Braslu taimiņus slaktēja) notika varbūt būs izslīdējis cauri bez soda???
andri56, protams vislabāk ir dirst visam virsū no piektā stāva un priecāties, līdz kamēr pašam sūdi mutē smeļas....
andri
nosauc kādu lielo zagli piemēram :)) ...bet pirms sauc padomā, vai tu viņu tā nedēvē tikai tāpēc, ka viņš ir gudrāks, veiklāks, jā, arī nekaunīgāks...varbūt veiksmīgāks par tevi? un, ka bomžs-miskastnieks arī uz tev kā uz zagli skatās, jo tev ir vairāk nekā viņam un tu arī i nedomā dalīties... :))
eu čaļi nu ko var ņemties :D stulbību ir daudz, bet ar tām ir jāsadzīvo tā, kā katrs māk un grib! Un ne viens kas šeit runā neko šajā sakarā neizdarīs. Kas pārkāpj noteikumus lai pārkāpj, tas uz katra paša sirdsapziņas, bet tamdēļ nevajag te mētāties ar skaļiem vārdiem. Es arī atsevišķus noteikuma punktus pārkāpju, bet tamdēļ nesaku, ka tā ir pareizi un lai visa valsts iet tirst un turpmāk darīšu kā gribu.
jurka
piekrītu, ka "lietu sakārtošana" pie mums parasti beidzas ar to izkārtošanu sev vēlamajā kārtībā :))
tomēr ir naivi cerēt, ka kāds tagad nāks un tautas un nākamības labā šīs lietas sakārtos visiem par labu - nav īstā politiskā un ekonomiskā vide vairs...
labākais uz ko var cerēt tie, kas paši neko negrib kārtot, tik īdēt māk - ka tie, kas IR kādu gabaliņu priekš SEVIS sakārtojuši ielaidīs tos pārējos par samaksu pie sevis...tāda ir dzīve diemžēl un jo ātrāk to sapratīsim un nostāsimies savā vietā pircējos vai pārdevējos, jo labāk būs visiem...
Jurka78, tev forša bilžu galerija, zivis vannā un uz virtuves galda ar nazi fonā- vot tā ir štelle.... kļuva skaidrs, kāpēc tevi tik ļoti uztrauc publisko ūdeņu status. Izskatās, ka atkal kaut ko neesi sapratis :DD
daddy, kur Tu mūsu valstī tiesu redzi? Neviens lielais zaglis nav notiesāts, pat nemēģina ierosināt krimināllietu! Ja tik gudrs esi, tad ko darīt ar stulbiem likumiem, liegumiem? Vai atbalstīt šos likumus un lēmumus???
daddy_j
neviens neaicina ignorēt visu un veidot anarhiju:)
bet doma ir ka ir jāsakārto lietas, un ja kas liekas nesaprotams jāpaskaidro, a pie mums nenotiek mekas, vienpersoniski pieņemti lēmimi, (varbūt ka daži ir nepieciešami, bet nav jau paskaidrots) kas vismz 80% makšķernieku nav saprotami.
zagļus neviens neaizstāv, bet par zagli mūsu valstī var atzīt tikai tiesa...
kaut kāda kārtība vēl ir gan...un aicinājumi ignorēt to kas ir var ieraut valsti tādos elles lokos, ka maz neliksies...
KLEJOTĀJ, ja pareizi spridzina tad skāde minimāla. Katrā ziņā mazāka kā no dabas, ja runājam par zivju slāpšanu seklajos ezeros.
eMKa, ja gribi aizstāvēt zagļus, tad uz priekšu! Mēs tikai gribētu zināt, kur paliek nauda par licensēm un makšķerēšanas kartēm???? Tāpat kā ceļu nodoklis auto vadītājiem tiek tērēts velns viņu zina kur!!! Kārtība Latvijā nav nekur arī par makšķerēšanas un dabas aizsardzību vispār. Nesaprotu kam un kāpēc kas būtu jāmaksā!?!?!?
Brusi, ko tu tur vāvuļo par ienākumiem. Tu maz zini kādas ir licenžu cenas populārajām Eiropas lašupēm?
Un protams mēs dzīvojam miskastē ar nosaukumu Latvija un tāpēc pat iedomāties nevajag, ka te var arī kaut ko sakārtot un savest kārtībā...ar tādu attieksmi kā tava arī paliksim sūdos.
Un protams, ja kāds kaut ko sāk darīt un nedod Dievs tur vēl kaut kāda nauda apgrozās- tad visi ir zagļi, nelikumīga labuma guvēji un izsūc no nabaga Bruša pēdējo latu...
Un es arī esmu nakts laikā bridis pa krūmiem (pa savām aktivitātēm maksājot no savas kabatas) lai visādi tirliņi neizsistu nārstojušas zivis, jo gribu tajā upē makšķerēt, nevis gaudot, ka viss ir tirsā, visur bardaks, visi zog...
Vispār negribēju nekādā polemikā iesaistīties, bet nu nervs neizturēja
Emka
zini lai rok savus dīķus cik grib un taisa licenzes kamēr slikti paliek, lai rok tik daudz lai sanāk viens supergiganta slēpojuma kalns:)
varbūt Latvija varēs pieteikties ziemas olimpisko spēļu rīkošanai:)
bet rokas nost no upēm un lielajiem publiskajiem ūdeņiem, un tas ir stulbums augstākā pakāpē, vai vienādus noteikumus visiem, vain neviens neaiztiek.
Kāds var pateikt, kāda situācija ir Saulkrastos un pie Tujas ar ledu un copi? Ir vērts brīvdienās šajās braukt uz turieni laimi meklēt, vai nē?