Un pareizi darīs, jebkurā attīstītā valstī ( makšķerēšnas noteikumu un zivju blīvuma ziņā) tā ir pavisam normāla prakse.
Vienīgais jautājums par iekasēto līdzekļu izmantošanu, kas ir it kā noteikts, bet nu ļoti stapāms pasākums.
Lai zagļi varētu naudu par licensēm tērēt:):) Par kartēm jau tērē, bet maz:):):)
nue skatoties Oltes raidījumu, sanāk ka Simsons ir iedomājies sevi pa Latvijas karali, un visas upes kurās var noķert lašus taisīs par licenzētām:)
paldies, taa drossvien bij muteres maasa, jo man sskkiet ka mutere veel nebij maajaas, anyway paldies, parādā nepalikssu.
a kas tur slikts? migla - tātad silts, tātad beidzot kusīs :))
sienāzi atdevu tavai muterītei tad jau tāļāk darbojies .
Ne savas :), bet lai kāds arī skats Tev no trubām nepavēros, V-pilē ir migla un tas nav labi.
Tur visādi nelieši parasti klučus noliek, tagad pēc atkušņa varētu būt īpaši labi :DDD
a tagad forši ka trubas jau atkusušas :DD
aigaigar, takš neblamējies, ko var darīt pusdeviņos bērnu pilsētiņā? :DD
Moš tas miglenieks izklīdis, bet vēl pa gaismu bija pietiekami.
kur tev mērkaķis? te pie bērnu pilsētiņas nekas traks nav :)
emka.bled,ja migla,taatad buus tas lietus....
Nezinu kā Latvijā, V-pilē miglasmrēkaķis atnācis ciemos :) un ir +os, vot
urmaas,pagaidaam prognozes kljuudaas,,,vajadzeeja jau saakt liit Latvijaa no pieciem vakaraaa...
gulbis
tā putra kas paliks pa vidu var sasalt vienā setā.principā pat pa vienu nakti,ja tempers noturās ap-10*!
mans krasts vienmeer ir bijis rezultatiivaaks par otru :)
nu labi..bez panikas...gadalaiki mainaas,taa vienmeer notiek..nu shogad neliela stihija....
sienāzi
būs jau būs vikendā razdāča.tik kurā krastā???:DDD
man jau a sskkiet ka sest svet buus razdacca :))))