atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Wild_Carp 12.03.10
vot kā es kašķi izraisīju:)

gribēju lai iesaka man kātus, a te blikš, blākš iet vaļā.

tjipa vainīgam jājūtas, vai???

vienkārši gribas kompromisu, lai nav boms, lai ir garš, lai var pludu aizžvidzināt un līņu papus kontrolēt, viss:)
vieplis 12.03.10
Kā beidzi!!! Man vēl nedaudz alus ir!
:DD
guntarskl 12.03.10
Jurka, dzer kaut no peļķes:DDD
guntarskl 12.03.10
Viepli, es jau beidzu:DDDDD
Wild_Carp 12.03.10
gutar , nav jāpadodas, es tevis dēļ O,7 atskrūvēju:)

takā tagad varam villoties ilgi:)

bet jāmaina tēma:)
vieplis 12.03.10
Gunča, Jurkam vajag normālu jūras kātu.
:DD
aakkis 12.03.10
Ko?es ar gribu bildi!
guntarskl 12.03.10
Jurka, padodos, atstāšu tev pēdējo vārdu:D
murgs 12.03.10
kā var profilā bildi ielikt?
guntarskl 12.03.10
Eu, veči beidziet:DDD
Ja makšķerkāts ar testu 100-200gr(līni/karpu) zivi velkot pat neiestenēsies, tad tajā pašā laikā makšķjerkāts līdz 50gr. salieksies zem zivs svara, vienalga cik grādos.....90...120....150...180%..., un tas tests nenozīmē,ka viņš pie uzrādītā testa lūzīs!!! Pie tam, kāta spices lūšanu novērš spoles bremze. Un pat pie pārāk pievilktas bremzes, līdz noteiktam liekšanās leņķim(vot tur jādomā ar galvu), jūs kātu pārlauzt nēspējat. tātad:- pārspējot šo leņķi jūs varat pat hu....j slamaķ:DDDDD
Es jau dēļ jums gandrīz visu balzamu izdzēru, a gribēju tik pāris gāzes:(
Wild_Carp 12.03.10
grozs

tu pats lieto tādu???
reālas atsauksmes nav dzirdētas par šo brīnumu:)
Wild_Carp 12.03.10
Griezeejs

Grabovskis ieteica "grand atack" Salmo, tjipa vimbu makšķerēšanai domāta, garums 4,3 tests ja nemaldos bija >70 gr. bet man jau liekas ka pa to cenu var dabūt ko labāku:) par salmiem virs 50 ls pa kātu neesu gatavs adot:)

tākā vēl vismaz 2 mēneši laiks ir ko taustīties un meklēt:)

gutarskl
tev pantiņu gribu veltīt:

široka strana radnaja
tjesno stalo tvaju matj,
vsje blatnije, vsje sportsmeni,
nahuj njekovo poslatj!
jerk 12.03.10
Jurka, tas ko Tu meklē saucās Salmo Grand Distance 10-40gr.,5.00m vai garāks pēc vajadzības.
Manā skatījumā, labāks līņa skrējiena valdītājs nav nopērkams
murgs 12.03.10
nemaz nē,bet tas jau izliekas ekstrēmi salūzīs,nesalūzīs.es tikai pajautāju!
vieplis 12.03.10
Murgs, neņirdz! Pats redzēju, kā džeks ar foreļkātu 6-7kg. taimi pievārē. Zinu, ka divi čomi vasarā foreļupē bik mazākus mierā dabūja.
:))
murgs 12.03.10
jūs te šodien visi gudri,vismaz dabūju pasmieties,paldies jums par humora vakaru! tad jau es uz lašiem varu iet ar kātu 2-20g ,garums2.10,salmo!!!
Griezeejs 12.03.10
Man jau liekas, ka NGis kaut kādu tīri sakarīgu kātu līņiem ieteica. Ja nemaldos ap 5m vai 6m un ar 40g vai 60g testu. Vai kautkātā. Isklaqusījās sakarīgi un pārliecinoši. Marku gan neatceros.
Mirtin, vai tad mači arī ir tik jaudīgi? Man jau liekas, ka tie ir vairāk atklātam ūdenim domāti, un galvenais usdevums ir tālu mest, nevis no zālēm kautko šlepēt ārā. Un no augstā plaukta mačkāti, visi grafītnieki. Tātad trausli. Es nezinu, tāpēc jautāju ;)
France, lai isdodas ar dīķi. 9ha ir tīri iespaidīgi. Un ja līdz 2m dziļumu taisīsi, tad (man liekas) zanderus arī var iekšā laist. Cik atceros, tad zanderiem no mūsu plēsoņiem, ir vislielākais masas pieaugums uz apēsto zivju kg. Ar Vanemu Tev vajadzētu pakonsultēties, vispābā.
Vabūt kādreiz pacopēt usaicināsi :)
guntarskl 12.03.10
Ej takš tu līņus copēt:DDDDDD
Pats tik gudrs esi ka nav ko pied.......rst.
Wild_Carp 12.03.10
es prasīju kātu ieteikumus. pats tik daudz esu pieredzējis, ka ar īsiem kātiem līņu copē nav ko darīt, bet garajiem vajag daudz maz testa:)

te džeki ir apmierināti ar karpu kātiem :) 3,9m

bet es gribu vēl garākus, lai vienkāršāk varētu kontrolēt pāri zālēm situāciju, tāpē arī jautāju variantus, a tu piesējies ar testiem par špini:)

tākā nekā personīga, bet pirmais sāki gurdi d....
guntarskl 12.03.10
Jurka, krutais ekspert, ko spirinies, papriekš uzdod jautājumu, un pēc tam apliec visus, kuri raksta atbildes!!!!
Tā jau domāju, ka esi visgudrākais:DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs