Nu vienam patīk brekšus ķert, citam karpas , bet cits bez spininga neko citu nezina, tāpēc jau tā prasu , ....lai vienkarši varētu raudiņas paķert nekāda īpaša zivju audzēšana un laišana nav vajadzīga ...
Viena lieta ko grib pats...es piemēram gribu lai būtu kiloškas asari, trīskilogramīgi zandarti, desmitkilogramīgi sami, un no 2kg< mencas:DDD
Ko gribas redzēt- gribas pasēdēt ar makšķeri rokā,paķert zivtiņas,kas liek sirdij notrīcēt. Nav ļoti būtiski kas par zivi. Vienīgi baidos no karūsām-tās kā sērga.
Guntarsk,laikam jau taisnība,ka jākonsultējās pie kāda īsta speca. Bail kaut ko sačakarēt.Bet info noder jebkurā gadījumā.
...galvenais ko pats gribi redzēt šajā ezerā ?
France, mazo dīķu spečuku te daudz, ja man būtu tik liels ezers, es 100% konsultētos pie speciālistiem.
Nekādas ierunas nepieņemu, šajā sakarā:DDDDD
Sveiki ! Būtu ļoti pateicīgs,ja kāds man varētu pastāstīt par zivju ielaišanu ūdenskrātuvē. Man ir ezers apm 9 ha,kuru šobīd padziļinu. Dziļums būs no1,5-4m. Darbus pabeigšu uz pavasara pusi.Pirms nolaišanas tur bija līņi,līdakas,ruduļi.Bija arī raudas un asari. Maluzvejnieki izdarīja savu.....Kad labāk laist zivis iekšā un kādas? Kuras nesadzīvo?Ezeram cauri tek upīte un ir arī daudz avotu.Nēesmu plānojis nodarboties ar zivju tirgošanu-tas viss pašam un saviem draugiem baudai..
Pastāstiet kāds ko tuvāk -man analfabētam šajā jomā.Būšu pateicīgs.Varbūt uzaicināšu izbaudīt manis radīto...
Vieplīt... vai tagad būs labi?
Es divas foršas balalaikas nopirku, bišk zem divi lati. Nezinu kuras ir īstās, bet man šitās patika, tapēc ka kasetīte un iekšas no plastmasas, un izmērs ar mazāks nekā širpotrebam:) Ēsmā, uz Ģertrūdes.
Rīt ar Zarānu laidīsim uz stinci pēcāk iebraukšu apssatīšos Nometņu un Raiņa ielas krusts.
:) es vakar apccamdiiju, iepatikaas, i aukla labi padodas, taam mazajaam, kas man ir, ja kas lielaaks buus, man sskkiet ka neiztiisies.
Sienāzi nav problēmas ar balalaikām nostiep 3 stīgas un heijā Traļi vaļi.;DD
sienāzi
Aukla ja nemaldos bija Kauguros Kazaragā.
Guntar, vajag divas balalaikas sarikteet ar 0,1
ko tas puika, tai pelēkā beretē, to jēlo zivi ēd
Sienāzi, nesatraucies tūlīt jau līņu makšķere jāriktē:)))
prizma tirgo Ice magic, un vai tai bodee ir arii balalaikas piereizes?