Manējā nekur neizplatās, paliek tepat. Sanāk, ka piržu balongāzi? :)
Dabasgāze ir vieglāka par ūdeni, tāpēc izplūst virs ūdens. Bet man domāt, ka par gaisu vieglāka nav viss, smukā slānī noslāņojas virs ūdens. Tāpēc arī ir babah risks pastāv... Ja vien vējš neizdzenā.
Headhunter, 29.septembris 2022, 08:41
Man un trijiem užavniekiem radās jautājums.
Ir notikusi ekoloģiska katastrofa. Jūrā izplūst gāze. Sakiet lūdzu vai aizdedzināt to nebūtu dabai nodarītais kaitējums mazāks ?
RaimisD, 28.septembris 2022, 20:26
Domaataajs [3m]: Man un trijiem užavniekiem radās jautājums.
Ir notikusi ekoloģiska katastrofa. Jūrā izplūst gāze. Sakiet lūdzu vai aizdedzināt to nebūtu dabai nodarītais kaitējums mazāks ?
Tas gāzes daudzums noteikti ir daudz mazāks nekā tas kas izplūst atmosfērā Arktikā globālās sasilšanas rezultātā.Ja cilvēks pirstu no vietas 6 gadus un 9 mēnešus, tad viņš saražotu enerģijas daudzumu, kas būtu līdzvērtīgs atombumbai.putinam kādi 70 laikam, ir sakrājis resursu
usis, 28.septembris 2022, 21:33
Domaataajs [28.09.22]: Man un trijiem užavniekiem radās jautājums.Ja cilvēks pirstu no vietas 6 gadus un 9 mēnešus, tad viņš saražotu enerģijas daudzumu, kas būtu līdzvērtīgs atombumbai.putinam kādi 70 laikam, ir sakrājis resursu
Tas gāzes daudzums noteikti ir daudz mazāks nekā tas kas izplūst atmosfērā Arktikā globālās sasilšanas rezultātā.
Man un trijiem užavniekiem radās jautājums.
RaimisD [28.09.22]: Man un trijiem užavniekiem radās jautājums.Dabai mazāks
RaimisD [12.09.22]: Man jau tagad tās tiesības bijušas nebijušas, maucu ar savu tupeli pa zināmiem ūdeņiem i labi. Ar ūdens moci ar nav stādinājuši. Bet pēc kādiem gadiem, sagribēsies visus pasūtīt ratā un aiziet saulrietā labā kuterī, tad tiesības noderēs.Kad es kārtoju kuga tiesības, es sarunāju vienu džeku, kurš SSā piedāvā sagatavot eksāmenam, vienu vakaru 3h pasēdējām, visu man izstāstīja, sagatavoja eksāmenam un nakamajā dienā 20 no 20.
Te visu laiku draud, ka laivu tiesībām būs jākārto arī praktiskā kuģošana. Un tādi kursi, eksāmens var maksāt kapitālu naudu. Man to vajag, nē. Labāk nokārtot tagad, kamēr teorētiskais eksāmens.
RaimisD [12.09.22]: Burtu karogi