atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

kilka 10.03.10
Sjo, jāiet bunbot ;)
vieplis 10.03.10
Kilka, sorre. Likās, ka tu domā veidu, kad loks paliek ciet, bet auklu pavelc sānis, nospriego un tad laid vaļā.
:)
murgs 10.03.10
meps rotiņiem visiem āķi atliecas,tie ir speciāli tādi taisīti lai mazāk vizuļus norautu.ar normālu auklu mepus var izvilkt!!!
kilka 10.03.10
Kāpēc čakarē? Ja bezinercenei - tad attaisa lociņu un auklu pietur ar pirkstu!?!
eMKa, par gultni - Daugavā līmenis no HESa cilājās ik pa 5 min, nekāda dižā gultnes lasīšana neizdodās...
vieplis 10.03.10
Kilka, tai zacepu atbrīvošanai ar nospriegošanu viens kreņķis - čakarē spoli. Tā kā pārāk aizrauties arī nedrīkst.
guntisssd 10.03.10
Viepli, lociņš ne reizi neaizkrita ciet?:)Man vienreiz bij ekstrēms tuvplānā:))))Labs! Kas attiecas uz "zacepu" iesaku lietot plastmasas~3/4 caurulītes gabaliņu10cm, aptin auklu reizes 6-8 ap cauruli, lai nekrustojas un tad censties stiept āķus. Drošības apsvērumu pēc var pārslēgt vēl antireversa sviru. Zobrati nedeformēsies un aukla uz spoles ar "neiegriezīsies".
murgs 10.03.10
es jau ar tādā atpūtnieka līmenī.bet upēs taču dzīvo arī bebri,ja iepriekšējā gadā tā bedre bija tīra,tad šogad jau zaceps garantēts.tieši tā lai tur konkrētu slodzi,tā kā pie rīgas hes akmeņu netrūkst,arī vajag normālu auklu.eMKa tu esi labs humora vecis.bet par noraušanu tādu auklu,vieplis iedeva labu padomu ,tā kā nemaz jau tā nav jādara kā tu raksti!
kilka 10.03.10
tomel - uz auklu iepakojumiem, īpaši LV tirgotiem visādu figņu raksta. Reāli 30 lb Powerpro ir 0.28 mm.
Savās dažās pirmajās copes reizēs Daugavā (tik nezinu ko ķēru, jo neko nenoķēru :DD ) iemanījos, ka vizuļus reizēm viegli "atsist", ja ieķerās akmeņos. Proti - riktīgi nospriego auklu ar kātu, un tad to strauji atlaiž. Meistari mācīja, ka āķi samērā pamīksti vajadzigi, jo velkot iztaisnojot tos, arī var atbrīvoties no zacepiem. Ar superstrong treblēm - game over ;)
Emka - es jau sabijos, ka esi piedzimis par "straumes lasītāju", bet tad ar lielu atvieglojumu lasīju, ka tas tik ar laiku Tev atnācis :DD
vieplis 10.03.10
Jeeska, nu Gaujā pēc Daugavas vispābā kaifs bija copēt. Bleķis forši pa gultni veļās, visu var saprast. Pa divām sezonām nevienu neatstāju.
tomels 10.03.10
jeeska nesaki nu. es pa gauju nemos loti daudz. un nemaz tik traki nau, norauts tiek bet nu katraa zinaa ne biezi. ja piesaujies konkreetam rajonam un izzini upi tad var spiningot praktiski neraujot neko. es aluuksnes rajonaa pa gauju spiningoju. sovasar gaaju gandriiz katru dienu no riita un vakaraa un pa visu vasaru kaadus 5 maneklus noraavu. metaaju ar 0.15mm piito.
vieplis 10.03.10
Tomel, kā saka Guntarskl, uz šķūnīša rakstīts XYI, a iekšā malka. Tas par tiem mm un kg.
:DD
tomels 10.03.10
man ir 0.15mm piitaa un rakstiits ka tur 7.45kg a esmu redzeejis citas 0.15mm kuraam rakstiits pat 16kg.

nu jaa daugavaa tur vaig taadu nipraaku auklu.

Viepli es jau gan teiktu ka Tev ar tiem lasiem iet loti labi, profesionaali kaa teikt.

Starpcitu kaads 6dien iet uz Doma laukumu uz to pasaakumu?
vieplis 10.03.10
MK, ākstus ar smalkiem rīkiem rudenī pie Daugavas atskatījos pārpārēm. Laikam arī ar ņuhu, čuju un poņu viņiem arī ne viss bija kārtībā. Vai arī nemācēja doņu vietas zem ūdens saskatīt.
:DDD
jeeska 10.03.10
Nu man jau patīk upēs vizuļus atstāt. Tieši tāpēc arī vairs nespiningoju Gaujā....ja 100m atstāj 5 vizuļus tad secini ka tomēr neesi tik bagātnieks, bet baigi jau nu smukas tās siekstas bija;-).
vieplis 10.03.10
Tomel, man ir svarīgi, lai aukla tur konkrētu slodzi. Cik tu to mm tādai 30lb? 0.18 - 0.23? Uz to īpaši neskatos. Ja varētu iztikt bez cīnīšanās ar zacepiem, noteikti ņemtu smaklāku. Bet par cik visu laiku ar bleķi ir jātausta dibens (upes), tad nu nekā. Bet man jau tā pieeja copei nav profesionāla - tā, atpūtnieka līmenī.
:)))
jeeska 10.03.10
Atradies amerikānis. Nopērc beidzot LV kaut ko un sapratīsi mm:-). Značit lieto sūdīgus āķus , kas atliecās..tā jau domāju:-)
eMKa 10.03.10
Vieplis izmantojot savu masu, ieņem zemo stāju, tad gan ir nedaudz jāatdod aukla, veic ātru sprintu perpendikulāri krastam...ja āķis iztaisnojas, ir ok, ja ne tad kinētiskās enerģijas iespaidā viš atsitas ar pakausi pret zemi.....taad mēģinājums nr.2....u.ttt :DDD
tomels 10.03.10
Viepli vai ta Tu neizlasi kas uz iepakojuma rakstiits cik tie mm ir. 30lb tas vareetu buut kkur 0.18mm apmeeram.

vot sito 0.28mm ir gruuti paaraut, pat mezgla vietaa negrib truukt. es reiz noluuzusam kokam ar vinu galu nolauzu :D:D:D
vieplis 10.03.10
Jeeska, gan pīto, gan mono. Pītā 30lb, es tais jūsu milimetros neorientējos un netaisos to darīt. Līdz šim trūkusi ir tikai mezgla vietā pie karabīnes.
:))
eMKa 10.03.10
murgs, iemācies lasīt un paņemt no tā, kas Tev vajadzīgs :), esmu norāvis bezjēgā, kamēr sapratu- ka ir iespējams arī neraut.
Izvēle, prorams, Tava :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs