tad jau es pareizi domāju.paldies vieplis.vēl viens jaut.par kātu cik grami testam?
Murgs, ja tiešām taisies uz lasi iet, zemāk par 20lb pīto neiesaku. Pats šim pasākumam lietoju 30lb - normāli zacepus var izvilkt.
:)
paldies bums tu kā vienmēr atsaucīgs uz jautājummiem,labs cilvēks.arī pārējiem.lai jums veicas!
murgs, pannem kautvai parasto alpiinistu mazo karabiini, aptin ar izturiigiem vairaakiem strikkissiem, kuriem gali briivi pland.
Ja aizkkeeries vizulis, sso karabiini uzaakkee uz pamatauklasun nolaid liidz vizulim, dauzi kaameer aizkkeras strikki aiz kaada aakka, vai vienkaarshi ar sissanu ataakkeesies. apskaties youtub kaadu video , sapratiisi, un vizullus vairs nerausi
Tiem kas copē Āgenskalna līcī - :D Šajā nedēļas nogalē Rīgā uz Daugavas ledus pie "Swedbank" centrālās ēkas "Saules akmens" plānots rīkot skijoringa sacensības. - visa cope sačakarēta
esmu dzirdējis par atsitējiem ,bet redzējis neesu!
kādam varbūt ir kāda infa par to kā mūsējiem sokās par pasaules čempi???
cayman auklas ir izturīgas?
murgs, saac lietot atsiteejus :)
resnaaku pa 0,18 nevajag.
Kapēc velcei ar multiplikātoru lieto resnāka diametra pītās auklas ne jau zivij tas par godu ,bet lai nebūtu jāmocās voblera ieķeršanās gadījumā kad aukla iedzīta kasetes iekšienē bez problēmām ar spēku izraut to ārā -ar tievo auklu tas neiznāks.Vēl tās pašas problēmas dēļ džerkojot arī jālieto pītā aukla pēc iespējas ar lielāku testu.Man uz džerka multiplikātora ustīta 0.25 mm aukla.
ar parastajām auklām es katru gadu atstāju upēs un ezeros vizuļus un voblerus ap 50ls!!!
ja taisies uz samiem par tievu, ja spinningot par resnu, ja velcēt tad ok.
0,25 pītajai ir ļoti daudz. ikdienā pilnīgi pietiek ar diametru 0,15 - 0,20.
Griezējs gan tūlīt pateiks, ka tas viss ir štrunts un jāskatās ir uz testu :DDD
Murgs, Tu to lasi pie traktora taisies siet ?? :) un tad uz teroru...
vai nevarētu kāds uzrakstīt atsauksmes par pīto auklu Cayman,0,25mm,vai lašiem derēs?aukla vācijas ražojums.teica ka esot laba,bet gribētu izlasīt jūsu domas.pītās auklas neesu lietojis.visu laiku spiningoju ar parastajām.
tagad ķemeru parka administrācija tiks pie naudas prēmijām par izglābto bulli!!!Atrunas jau skaistas kā saeimā!!!!
Vakarpusē zvanīju bld mini_Me, kurš kā izrādās, uz stinti sēdēja. Neko sakarīga saruna nesanāca, jo šis sāka stenēt, ka "ooo, cope! Ahhh, ku smuki smagi augšā nāk".
:)))