atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

sienaazis 09.03.10
ar ezeru savienojas sluuzzas, bet vinnas neviens jau sen nav aizticis, ezera zive tika kaadus paaris gadus atpakall kad bebri paargrauz dambi un puss ciems bij nopluudis.

Inspektori jau drossvien staraa nebuutu, tapeec kritiskajam briidim gribas zinaat to straafu, lai vieglaak sevi atrunaat :)
mirtins 09.03.10
grāvis nav liegumā - pa vidu ir uzbērums. Grāvis nav tieši savienots ar Babīti, taču zivis mistiskā kārtā tur ir iekļuvušas. Ņemot vērā Babītes tuvumu, tur noteikti notiks stuk, stuk.... Es jau domāju, ka pirms kāpt iekšā grāvī, varētu uzrakstīt oficiālu vēstuli vides dienestam, lai sniedz oficiālu atbildi, drīkst, vai nē? Tas man domāt ir vienīgais veids, kā šo atrisināt.
Brusis 09.03.10
to sienāzis,bet tas grāvis ir privātās zemes robežās,vai nē.Ja viņšir lieguma teritorijā,tad ,gan neiesaku.
eerglis 09.03.10
a zivis pašas no sevis, vai tam ir tieša ietekme no Babītes ezera vai pats salaidi? Ja robežojas ar babīti, tad gan var sanākt ziepes, moš zivis lien tur nārstot?
mirtins 09.03.10
sienaazis - tikai tīri teorētiski tur nevajadzētu būt problēmām, taču kā jau te4icu, sēdēs džeki liegumā, Bab'tes pusē un ķers karusās - pilnīgi atklāti, bet nelegāli... kā katru gadu tur notiekās. A tu uzbērumam pa otru pusi ar brideni. Kātev šķiet - nepiezvanīs? Tie kas nepiezvanīs - redzēs, ka ir cerība uz zivi un nākamajā dienā izies to grāvi ar strāvu vai nočamdīs pa tīro. :)) Es jau nu ietu tomēr pa nakti :D lielāka romantika :D
sienaazis 09.03.10
:) tur ir ssausmiigi daudz piikstulli svaraa liidz 100 g
eerglis 09.03.10
ja kas sienāzi bļauj, ka pats esi inspektors un ņem zivis paraugiem zivju slimību pētīšanai, kas tavos ūdeņos nezkāpēc ir savairojusies. I presings mazāks būs i paroblēmas ar inspektoriem :D
gulbis37 09.03.10
labi,liegums liegumiem,bet jabrauc peec motiljiem.....:)
sienaazis 09.03.10
grāvji viena puse privaata zeme, otra babītes ezera uzbeerums
gulbis37 09.03.10
mirtins,nu tu jau shausmiigi telains kaa Jaunsudrabiņš:))))))))))))))))))))
mirtins 09.03.10
Brusis - Sienāža gadījumā ir vēl pāris apgrūtinājumi - polderis un blakus esošais liegums. Es jau nu pa dienu tā vienkārši nebradātu, jo cilvēki tur apgrozās un ja kādam nepatiks, tad inspektorus izsauks... un ej pēc tam skaidrojies...
eerglis 09.03.10
man domāt, ka par privātajiem grāvjem inspektoriem maz daļas un intereses, ja vien tie nerobežojas ar publisko zemi ai ūdenstilpni. Es ar pirms pāris gadiem pa privāto grāvi ar brideni līdakas uz jāņiem cilāju :D
sienaazis 09.03.10
Brusi, tieši tā. turklāt man pašam savs dīķis, zivju netrūkst.

Vienīgais interesē, kas tais grāvjos darās, kad bijām sīki, tad karūsas un līņi ap kg bija ka biezs.
mirtins 09.03.10
gulbis37 - jā jā. Ja es pie tāda Sienāža karūsiņu grāvja izdomāju ķirsī iekārt tīklu pret strazdiem, man kā čangalim, kuli nost, jo esmu par tuvu zivi plivinājis gardīni :D Arī Jūlijs Krūmiņš ir palicis bez abi roki, kāji un starpkāju mantības,jo tiklīdz lapenītē aizkari vējā ieplīvo par tuvu Baltezeram, tā atnāk viens zaļais un kaut ko nocērt, jo ar aizkariem jau var noķert mailītes :D
Brusis 09.03.10
To Daddy,Cik es sapratu sienāzis taisās bradāt pa grāvi.Pirmkārt inspektori Latvijāir tik maz,ka grāvjus točna nekontrolē,un otrkārt,grāvji pārsvarā ir izrakti un atrodas privātā zemē.Negribu ticēt,ka uz privātu ūdenstilpni,kura ar upi vai ezeru savienojas tikai palu laikā attiecas minētie likumi.
gulbis37 09.03.10
ir jau veel,ka ar neatlautiem riikiem nedriikst atrasties cik tur tuvu pie udenskratuves:)
sienaazis 09.03.10
:) tais grāvjos miit tikai karūsas un līnīši. Turklāt ja zeme īpašumā, tad īsti nevar saprast, vai ir jācērt kuli vai nav :)
daddy_j 09.03.10
Brusi, sveiks! :))
taisnība...es 1x tv skatījos, kur kaukādi tiesneši žēlojās, ka esot pārgruzīti ar administratīvajām lietām, kuras skata 3 instancēs un gadiem katrā...a ko var gribēt, ja likumi un noteikumi ir tik "šķidri" cik ir...

tev taisnība, nāksi no bodes ar "avosjku" kurai acs lielāka par 10mm, iekāpsi upītē...un PSC :))
Bralitis 09.03.10
Daddy - aizmirsi pateikt jaunos MK apakšnoteikumus Nr 21/4 no 2010.03.03. MP /MZGD noteikumu 3.apakšpunkts - kurzemē ja noķer ar brideni -nocērt labo roku,ja Vidzemē -kreiso,Zemgalē - abas olas,Latgalē - kuli nost. :)
daddy_j 09.03.10
vecīt, 500ls ir tikai ja tu tā vnk iekāp upītē tīklu paskalot...bet ak vai, ja kaukas tajā tīklā arī ieskrien, tad pēc MN ir vēl jāpiķo 500Ls par katru zivi (alata, lasis, sams, sīga, strauta forele, taimiņš, zutis)...citas zivis gan ir lētākas :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs