atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

guntarskl 06.03.10
29244712
Draiskulis 06.03.10
nevaru tevi sazvaniit
Draiskulis 06.03.10
sazvon
guntarskl 06.03.10
Atrāk par 8-39 toč nekas nenotiks.
Garās brokastis:DDD
Draiskulis 06.03.10
Ljoti laba doma
Draiskulis 06.03.10
Tas ir cik agri, man katru riitu zvana zvans 6-10, briivdienaas mostos ap 8-30. ?
guntarskl 06.03.10
Es tak saku, rīt. Agri nebrauksim, tā ka izgulies un piezvani no rīta, atbrauksi līdz manīm(pa ceļam) un brauksim tāļāk:)
Āķi ar sistēmām ir, uz āķa ko likt ir, neko nevajag speciālu.
Draiskulis 06.03.10
Kad laidiisi stintees, pakjer uz asiiti, nav nekad buuts. Uz Vetu vimbaas, gan apriilii aizlaidiism. Jau ieplaanots lieldienaas 2vas dienas pie \Ventas dziivot
guntarskl 06.03.10
Shimano, nav problēmas tikties pie upes, kaut rīt pie lisās kāpas:D
A mums vakariņās bij mežacūkas ribiņas, šmorētas...ņabītis, alutiņš, balzamiņš, citroniņš, stintītes alus mīklā, stintītes rīvmaizītē, stintīšu ikriņi sakulti ar oliņu...mmmmm
Visi jau guļ...
Vārguļi!!!:DDD
Draiskulis 06.03.10
Tad mees nekad netiksimies pie upes vai ezera, kura krastaa vaariisim veezhus un dzersim alu :)?
Draiskulis 06.03.10
Nu ja nesanaaks, tad seu un gjimenei esu sgatavojis vakarinjas sveetdienas vakarm.
Shovakar atdaliiju no ciipslaam un pleeveem briezha steika gabalus.
Maza marinaadiite pirms pagatavoshanas: viens liels siipols(Latvijas), galvinja kjiploka, 1/2 citrona, oliivellja, mazliet Tabasco, balzamiko meerce, ljoti maz cukura.
Tajaa visaa galjas skjeeles, kuras sagriestas 30cm/5cm. Izmaisot ik pa 6 st. tiek tureetas 1nu dienakti.

Pagaajusi 1na dienakts leduskapii, galjs skjeeles tiek atdaliitas no marinaades un biezumiem ar roku paliidziibu.

Uzkarseejot labu, uzsveru labu/biezu , siltumu vienmeeriigi izdaloshu pannu, kuraa tiek ielieta oliivellja(extra), tiek ieguldiitas briezha galjas streemeles un apceptas no katras puses apm. 2vas min.

Marinaades sastaavs tiek paarvirtots uz pienjemama izmeera katlu un atjaucot ar avota uudeni, taa, lai paarklaaj apm. 3cm. Uzkarseejot sho visu, tiek pievienots videja izmeera, tiiriits un sariiveets ingvers.To visu neuzvaarot uzkarseejam.

Kad marinaade grib uzmest burbuli, pievienojam atlikusho galjinju, no kuras jau kaads daudzums ir pazudis, jo paraadijushies labi chomi ar labiem cepumiem :)

Nu taalaak ir katra iegribas un veelmes, cik galju miiksu veelas.

Ir iespeeja pievienot divus lielus nesagriestus burkaanus, piedos iipatneejo saldumu
Priekaa :) Pasniedz ar svaigiem salaatiem, marineetiem shampnjoniem un Labu/atfzeseetu cepumu. Labu apetiiti :)
guntarskl 06.03.10
Urmasam kundzīte samala tās asakas kotletēs, zaļās.....garša esot bijusi tā neko:D
guntarskl 06.03.10
Protams ka pēc daudzuma pietiks, bet gaļas ta viņiem nav tik pat kā nemaz:)
Brauc un pamēģini, un pārliecinies...
Draiskulis 06.03.10
Esmu sagatavojis kuupinaatavu, ko dariit :) Pat nesanaaks paniekoties?
guntarskl 06.03.10
Shimano, biju Saulkrastos uz tām murēnām!!!...Neviens mani vairs nepierunās:)))
Mazas glumas, ēst nav ko, asakas vien....phe.....:(((
Draiskulis 05.03.10
Sveetdien laižu uz Saulkrastiem noķert LUCI, ir briivas 2vas vietas, izbrauciens no Ogres!!!!!
Griezeejs 05.03.10
Dvīņi jau vienā veidā nemāk vairs? :DDDDDDDD
Stinc ir laps cepc, rīt būs laps marinēc, un ikru kotlec pij zuper ;)
Danke par receptēm! :*
kilka 05.03.10
Griezēj, Tu gan esi feins un ispalīcīks čalis ;)
Kā salakas???
Mums te rullē divos veidos ;))
dagnis16 05.03.10
paldies griezēj!!!! Ne asakas Jums!
Griezeejs 05.03.10
Baltezeros speciāli licenci nevajag. Pietiek ar MK.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs