atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Zivnieks 05.03.10
viking sadaļā sacensības, pie šitām sacensībām komentāros viens piedāvāja paķert līdzbraucējus
bums 05.03.10
Negaidi tagad tik sāks salt ;DDDD
vlDream 05.03.10
gaidu gan kad sniegs un ledus izkusīs))))
Vikings 05.03.10
Kāds rīt no rīta nebrauc uz CLK pasākumu? Labprāt pieteiktos līdzbraucējos. Benzīnam piesviedīšu un rupji nelamāšos.

Vikings - 29190368
vieplis 05.03.10
vldream, tu tā kā visu laiku to gaidi?
daddy_j 05.03.10
LV_faLLen 19:43 - bumam kreisā roka stiprāka :))

nu ko - rīt visi uz salaku kolhozu? :)
vlDream 05.03.10
viss labāk stāv ziemā kad sasalst un vasarā kad sakalst
vieplis 05.03.10
Gatavs vienmēr. Man pat bail to skatu iedomāties. Tu esi gatavs arī veikalā pie kases rindā stāvot? Par publiskām peldvietām nejautāšu.
:DD
zivgarnis 05.03.10
Viepli, redz kā ir kad Tev pie cmukajām, galvaspilsētas mamzelēm jāiet piepumpētam ar steroīdiem un sarijušam penis kraft dražejas! švaks pulvers Tu esi!!! :))) Es esmu gatavs vienmēr!:)

p.s. Starp citu, nav bail ar mani vienā teltī gulēt???! :)))
McJanis 05.03.10
Kā lai salabo spolei priekšas bremzi, ja iekšā aiz bremzes vāciņa kur uzgriež virsū vāciņu uz spoles, vītne ir pārgriezta un vāciņš vairs negrib skrūvēties virsū, griežas visu laiku uz apli ....

Grūti pastāstīt, varbūt kāds saprata :(
aigaigars 05.03.10
kāds 4:0? 4:3 tak :(
vieplis 05.03.10
ZG, dalās gan. Ta tavos pāķos būtu skaistas sievietes, tev arī gribētos. A tā cits nekas neatliek, kā plātīties ar monogāmiju.
:)))
zivgarnis 05.03.10
Mjāa, Viepli! Nevajadzēja Tev aiztikt šito lietu!:))) Pac teici, ka penis kraft dražejas stāv Siguldieša zāļu skapītī1 Jāutājums: Kā Tu tik labi pārzini skapīša saturu? vai Siguldiets regulāri dalās ar dražejiņām! :)))
Zivnieks 05.03.10
:D
eerglis 05.03.10
eerglis 05.03.10
miķelim 1+2 :)
Zivnieks 05.03.10
neko sev
Dinamo Rīga 4:0 Astanas Barys
Pirmais periods vēl nav beidzies :)
kilka 05.03.10
mirtinam žetons par attapību ;)
Nu, un ko tas dos - vieplim būs ciec miec un viš baidīsies ieklepoties? Vēl govis, pļava, bēgošs zivgārnis?
Kaut kā nelīmējās ainiņa man?!?
:DDD
sienaazis 05.03.10
gintsgg 05.03.10
Tik tālu es neaizdomājos , es tikai ieteicu ar ko viss labāk piebarot viepli un palaist džungļu pļavā kur ganās mežonīgās govis .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs