atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Brusis 05.03.10
To Daddy,sveiks.Varu ieteikt vēl vienu ideju.Spēles dalībnieki sēž pie galda uz kura ir litrs un lapiņas ar uzrakstiem;ceļa nodoklis 40 gr.pvn 30 gr.mājas nodoklis 50 gr.Atbilstoši izviktajai lapiņai tiek mazāk ieliets.Spēles beigās visvairāk apbižotais taisa revolūciju.
eerglis 05.03.10
man liekas, ka mirtins ir reperis un neieredz metālistus.
vieplis 05.03.10
Mirtin, man gan liekas, ka tu esi priekšlaicīgi novecojis.
:DD
kilka 05.03.10
Es arī esmu rasists.
Un vēl lezbietis :DDD
mirtins 05.03.10
kilka - es esmu nacists :D Man nepatīk divas lietas - rasisms un nēģeri. Tā ka par šovinistu tik un tā nāksies atbildēt :DD
Griezeejs 05.03.10
Kilka, nan liekas, ka viņš ir rasisc :DDDDDD
Pozitīvā nozīmē :)))))))
kilka 05.03.10
daddy_j
"ferrum-feiss" stipri labāka spēle ;)))
daddy_j 05.03.10
reku dažas idejas rotaļām, tiem, kas brīvdienās necopēs:

Jakāna rotācija
Viens no spēles dalībniekiem tiek izvēlēts par Jakānu. Viņš nostājas apļa vidū un lēnām sāk griezties. Pārējie spēles dalībnieki stāv ar seju pret Jakānu, paņēmuši mutē pa karstam kartupelim. Kad Jakāns apstājas ar seju pret kādu no aplī stāvošajiem, tas karsto kartupeli spļauj ārā. Ja trāpa Jakānam, viņi mainās lomām. Ja netrāpa, Jakāns turpina rotēt. Spēlē, līdz kamēr apnīk. Uzvarētāju šajā spēlē nav.

Datu noplūde
Spēles dalībnieki uzraksta uz lapiņām katrs savu algas lielumu un noliek uz galda. Ņem pa vienai lapiņai un min, kuram ir tik liela alga, prēmija vai piemaksa sakarā ar algas samazināšanu taupības nolūkos. Ja tiek uzminēts, zaudētājam ir jāizdzer iepriekš ielietais mēriņš (spēle nav piemērota bērniem un grūtniecēm). Kad visi ir piedzērušies, noliek lapiņas aiz loga uz palodas un vēro, cik ilgs laiks paies, pirms tās savāks kāds garāmgājējs. Kad tas notiek, visi iekliedzas: „Datu noplūde!”, aizver logu un sāk izmeklēšanu, līdz atžirgst. Tad spēle sākas no jauna.

Telšu pilsētiņa
Spēles dalībnieki apmetas teltīs iepretim Ministru kabinetam un gaida. Nekas nenotiek.
:)
kilka 05.03.10
mirtin - man arī patīk mūzika, un vienu no veidiem, kas patīk rada pieminētie tipi :)))
demagōks un šovinisc toč Tu esi - ķip', kas nav ar mums ir pret mums :DDD
vieplis 05.03.10
mirtin, tu aizmirsi iestarpināt "pēc manām domām" pēdējā teikumā, vai ne?
mirtins 05.03.10
vieplis - vienīgais Kalniņš, kuru es klausos, ir mana tēva kaimiņš laukos. Bet viņš nedzied un es neģībstu :DDD

Man patī mūzika, nevis tas troksnis, ko rada tevis un Kilkas pieminētie tipi, kuri nepamatoti sevi pozicionē ar mūziķu ģildi.
vieplis 05.03.10
Vīzgegunīga demagoga cienīga atbilde. Klausoties Kalniņu, tu ģībsti?
mirtins 05.03.10
vieplis - man patīk mūzika :D
vieplis 05.03.10
Mirtin, kaukā nevar saprast, kāda mūzika tev patīk.
:)))
kilka 05.03.10
mirtin - nea, tas bija uz 11:38 atbilde :P
mirtins 05.03.10
kilka - rekā ieberzies... tu tikai izstellējies par smaguci, patiesībā tu klausies akvu, jo pirmais paanīji bārbijas vietā rakstīto beibī :DDDD
mirtins 05.03.10
vieplis - nēe. es klausījos nacistu maršu ierakstus ātrspēlējošās platēs :DDD
kilka 05.03.10
mirtin - ja Tu nespēj vārdus saklausīt - jāiet pie LOR-a :DDD
mirtins 05.03.10
zivgarnis - tā skandināvu padauza no akvas vismaz ir cērtams kociņš un dziesmusvētku pantiņus māk smukākā ritmā noskaidīt, salīdzinot ar SOAD kviecēju karavīru soļošanas ritmā... gandrīz vai slikti palika, iedomājoties, kā kratās solista melni čirkotās taukaino matu lēkšķes, kad viņš mēģina izkviekt viņaprāt augstāko oktāvu... viņam pat nelīdz krišana uz ceļiem un ūziņu drelēšana...

slaīdzinot ar to... bārbijmeitene ir ideāls dziedonis ērkšķu krūmā.... kamon beibī, lets gou pātī... jea, jea, jeaaaahhh :DDDDDDDDDD
vieplis 05.03.10
Mirtinam laikam vienīgā kasete bija Zaķīšu pirtiņa.
:DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs