atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

zivgarnis 05.03.10
mirtin-stipri pateikts!!! :)))
vieplis 05.03.10
Mirtin, reku tev ar liriku:

http://www.youtube.com/watch?v=KZvlqH2jPa8
Zivnieks 05.03.10
Viepli
Aqua bija tie kas dziedāja par barbijām??? :D :D Bet vispār izdzirdot šitos baisos grupu nosaukumus no tavas puses un redzot tavus tattoo, bail sāk palikties :D
mirtins 05.03.10
kilka... es protams šobrīd riskēju ar ģimenes pakas silikona brīnumiem, taču atļaušos piebilst... ja man būtu ienācis prātā ierakstīt diktofonā to skaņu ko izdvesa 7 mēnešus vecais vepris, ko mēs ar tēvu mēģinājām nomušīt, piemontētu fonā 3 sekundēs globālajā tīmeklī atrodamo ģitāru pušu zāģēšanu un bungu grabināšanu.... tad killswitch engage varētu iet manam veprim ūdeni pienest...

Vai tiešām bezskarīga ķērkšana mēģinot izdvest kādu saprotamu vārdu ir uzskatāma par muzicēšanu? Vectēva piesmieto puikiņu mēģinājumi uz skatuves atriebties cilvēcei par sagandēto bērnību un sasmērētajām īsbiksēm.... phe....
zivgarnis 05.03.10
Vieplis-pediņš! :))) Kā var aqua patikt???! Neesi slepenas džo dasēna fans?1 :)))
vieplis 05.03.10
ZG, kāpēc biju? Roots, bloody roots!!!
:DD
zivgarnis 05.03.10
Viepli, Tu takš biji Sepultures fans?! :)))
eerglis 05.03.10
Zivnieks, tās lai paliek meitenēm :D
vieplis 05.03.10
Zivniek, man patīk Alcazar un Aqua.
:DDD
Zivnieks 05.03.10
a kur Jūs pazaudējāt tādas grupas kā ABBA, Roxette - manuprāt spēks baigais :) un tagad tak vēl Kombuļi....
kilka 05.03.10
Mirtinam nebija uz mazdas uzlīme "viktora lapčenoka fanu klubs"?? :DD
vieplis 05.03.10
Kilka, Mirtinam patīk tusiņš, kurā var stāvēt ar drūmu ģīmi, visu laiku dzert vienu alu un neapmierināti saraukt snuķi, ja kāds par skaļu iesmejas.
kilka 05.03.10
saldie jefiņi :DDDD
viepli - killswitch engage kopkoncis ar chimairu Holandē vienkārši bija graujošs, vai arī SOAD Berlīnē ;)))
vieplis 05.03.10
ZG, JB var klausīties pāris reizes, pēc tam piegriežas.
:))
vieplis 05.03.10
Vo, Ērgli! Un vēl Alice in Chains, Stone temple pilots un Pearl Jam. Mirtins tādus nemaz nezina.
zivgarnis 05.03.10
Viepli, bet Jack Black ar ir forš, ko ne?! :)))
eerglis 05.03.10
nirvāna ūberalles!
mirtins 05.03.10
Tā nav mūzika Viepli... tā ir huiņa ģitāras pavadījumā

http://www.youtube.com/watch?v=4A_tSyJBsRQ
mirtins 05.03.10
eerglis - nea.... man vienkārši patīk spēcīgi gabali. Piemēram nelaiķis Maikls bija ģēnijs. Neesmu viņa fans, bet mūzika forša :D

Nelaiķis Fredis bija reti labs... patika :DDD
vieplis 05.03.10
Phe, mīkstie! Aizbrauciet labāk uz normālu festu, kur visādi Meshuggah, Killswich Engage un Pantera vīlē! Siksna viņam...
:)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs