mirtin-stipri pateikts!!! :)))
Viepli
Aqua bija tie kas dziedāja par barbijām??? :D :D Bet vispār izdzirdot šitos baisos grupu nosaukumus no tavas puses un redzot tavus tattoo, bail sāk palikties :D
kilka... es protams šobrīd riskēju ar ģimenes pakas silikona brīnumiem, taču atļaušos piebilst... ja man būtu ienācis prātā ierakstīt diktofonā to skaņu ko izdvesa 7 mēnešus vecais vepris, ko mēs ar tēvu mēģinājām nomušīt, piemontētu fonā 3 sekundēs globālajā tīmeklī atrodamo ģitāru pušu zāģēšanu un bungu grabināšanu.... tad killswitch engage varētu iet manam veprim ūdeni pienest...
Vai tiešām bezskarīga ķērkšana mēģinot izdvest kādu saprotamu vārdu ir uzskatāma par muzicēšanu? Vectēva piesmieto puikiņu mēģinājumi uz skatuves atriebties cilvēcei par sagandēto bērnību un sasmērētajām īsbiksēm.... phe....
Vieplis-pediņš! :))) Kā var aqua patikt???! Neesi slepenas džo dasēna fans?1 :)))
ZG, kāpēc biju? Roots, bloody roots!!!
:DD
Viepli, Tu takš biji Sepultures fans?! :)))
Zivnieks, tās lai paliek meitenēm :D
Zivniek, man patīk Alcazar un Aqua.
:DDD
a kur Jūs pazaudējāt tādas grupas kā ABBA, Roxette - manuprāt spēks baigais :) un tagad tak vēl Kombuļi....
Mirtinam nebija uz mazdas uzlīme "viktora lapčenoka fanu klubs"?? :DD
Kilka, Mirtinam patīk tusiņš, kurā var stāvēt ar drūmu ģīmi, visu laiku dzert vienu alu un neapmierināti saraukt snuķi, ja kāds par skaļu iesmejas.
saldie jefiņi :DDDD
viepli - killswitch engage kopkoncis ar chimairu Holandē vienkārši bija graujošs, vai arī SOAD Berlīnē ;)))
ZG, JB var klausīties pāris reizes, pēc tam piegriežas.
:))
Vo, Ērgli! Un vēl Alice in Chains, Stone temple pilots un Pearl Jam. Mirtins tādus nemaz nezina.
Viepli, bet Jack Black ar ir forš, ko ne?! :)))
eerglis - nea.... man vienkārši patīk spēcīgi gabali. Piemēram nelaiķis Maikls bija ģēnijs. Neesmu viņa fans, bet mūzika forša :D
Nelaiķis Fredis bija reti labs... patika :DDD
Phe, mīkstie! Aizbrauciet labāk uz normālu festu, kur visādi Meshuggah, Killswich Engage un Pantera vīlē! Siksna viņam...
:)))