atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

gulbis37 05.03.10
johaidii,labaak uz copi jaiet,putnu dziesmas klausiities:))))))))))))))))))))))))))
eerglis 05.03.10
mirtins ir oldschool rock piekritējs?
zivgarnis 05.03.10
Kad iepazināmies, madam (15 gadu atpakaļ) klausījās Zeļļus, Klaidoņus utt! :))) Tagad patīk Džovijs, HIM, "gaisakalējs", Nightwish....vismaz progress ir! ā, vēl vairāk neskatās sulbos seriālus! Moja škola! :)))
zivgarnis 05.03.10
Ērgli, tā jau meiteņu grupa! :)))
sienaazis 05.03.10
Uz U2 jāit.
mirtins 05.03.10
eerglis 05.03.10
lielākais štrunts man liekas bija aerosmith
mirtins 05.03.10
piekrītu Z-gārnim - īpašu uzsvaru liekot uz "muzikālo, vokālo izpildījumu":DDDD

speciāli kilkam - lūk ir koncis - te ir viss - gan vokālais, gan muzikālais... nav tikai soļarkas!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=M_yWyBjDEaU

īpaši kruta ir tā taustiņnieka galvas kratīšana :DDDDDDDDD
bums 05.03.10
Personīgi es nēju uz veco bliču koncertiem-Nazareth Deep Purple Led Zeppelin u.t.t lai nemaitātu jaunības pozitīvos iespaidus par šīm grupām.:))))))))) Vienīgais izņēmums J.Fogerty no CCR tas bija līmenī diemžēl uz ,,Travelin band'' nolaida raini .
zivgarnis 05.03.10
Eu, nu bet toč, kas tajā Ramšteinā ira???!!! :))) Ir bijušas blices, kas 20 gadus atpakaļ, krutākus šovus rīkojušas1 Nemaz nerunājot par muzikālo, vokālo izpildījumu!
kilka 05.03.10
sienaazi -
mirtins tak visas lielās pasaules tūres izbraukājis, tapēc tāds specs :DD

sapņos :DDD
sienaazis 05.03.10
Tallinā gan.
kilka 05.03.10
muzikologs-eksperts...hrenovs...
:DDD
mirtins 05.03.10
zivgarnis - mājasdarbi ņem virsroku :D
mirtins 05.03.10
kilka - Ramšteins - pārstrādātas dīzeļdegvielas kurinātājs.... ķērkstoša ahahahahahahahahah dvesējs pastiprinošās iekārtās. Normālu "spīguļo, saulīt" un kalna galiņā skandinātu plato eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ko iespēj jebkurš latvju ganuzēns, šitie perdeļi nespētu pat 3 sekundes novilkt :D
zivgarnis 05.03.10
mirtin, kā ar raudām?! :)))
mirtins 05.03.10
sienaazis - kur tad tu biji uz to Madonnu? Tallinā? Tas bija bālākais Madonnas koncis :D Es domāju normālai publikai 70 000 cilvēku stadionā :DDDD Nevis trim alus vēderiem kaut kādā šķūnī, kur notiek sētas mači komandām, kas neprot spēlēt hokeju :DDD
zivgarnis 05.03.10
Kilka, es labāk palieku pie pinkiem! :)))
zivgarnis 05.03.10
Sienāzi, nepavisam neesmu hoķa fans! :) Kas, Tavā izpratnē ir labs konis?! :))) "Lučše ruskoi vodki, možet bitj toļko russkaja vodka"! :)))
kilka 05.03.10
zivgārni - ieaku nodibināt ŽS fanu klubu un nēsāt iekniedētu atšķirības žetonu ausī :DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs