ir man tas daimond,standartā baigais mēsls,mazi riņķīši,tuvu spoles turētājām,nepārtraukti met cilpas uz pirmo riņķi.Bet tagad interesantākais-nejauši salauzu to m..u,būdams taupīgs,varbūt arī paskops,nolēmu pats saremontēt.Nopirku atsevišķi dabonamo stiklašķiedras spici un ar momentlīmi ielīmēju salauztās spices viducī,nu super esmu Abavu krustu šķērsu izbradājis ar rotiņiem.Nezinu kas iznāca, ātras akcijas vai kāda cita sakritība,to labāk zinās foreļu guru -Vieplis.Ja vari, nepērc,ja negribi salauzt...
fallen, īss kurss kātu ražošanā: tas kāts, kas maksā šeit 20 LS-Ķīnā 6 kapeikas! Un drukā uz kātiem ko grib! Piemēram: Super ultra liht graphite spin, casting rod utt! Es, vienam čomam Daiwas teleskopu redzēju (10Ls uz tirgus) divās rokās četrmetrīgais bomis jātur!!! Taifun, veikalā ar skidkām maksā 6-7LS PADOMĀAA!!!, ko pērc!
fallen, taifun gadienā nav stiklšķiedras izstrādājums?
:)
kapēc baigais zvērs?
tam diamondam tests ir 2-12,pirmīt bik pārskatījos...internetā skatījos x-netā tad no šiem dārgākais man liekas bij pa 21ls
fallen, baig labi izklausās ultra jig ar testu 2-15g!!! :))) taifun-tas vispār ir zvēra spinings! :)))
ir man pārs salmo dārgā Grand gala kāti 9veicī to cena bij 80-90Ls!!! Es par tiem dotu ne vairāk par 35...
Griezēj tu domāji par šiem mačiem ?? :DDDD

Viepļveidīgais tev tikai vajag pulksteni ar bumbām un dzaguzi Kā ku kū tā viens rags pieaug klāt :DDDDDDDDD
faLLen, pēc minētajiem parametriem ņemtu to ar garumu 2.40, bet vispār kātiņu vajag rokā paturēt, pavicināt, tad arī pareizās sajūtas rodas un saproti, kas der tieši tev :)
Sienaazi, Tu tā incanti par WC usraxtīji. Var pārprast :DDDDDDDDDDD
nu-kolosals-pulkstens-bet-ar-vienu-lielu-minusu:D-kad-rada-copi-tad-zivis-nezin-ka-jakeras-vai-otradi.:D:D:D
Klau, Bumsveidīgais, ja man būs tāds pulkstenis, tad ķersies tāpat kā teu, ja?
:DD
palīdzies man vīri ar pareizo izvēli,lieta sekojoša vēlos iegādāties spini,priekš asariem,varbūt pat līdaķeleij,
salmo diamond ultra jig,tests 2-15g,garums 240
salmo taifun jig spig tests 3-15g,garums 210
salmo power stick spin tests 5-20,garums 180
kādas profesionāļa domas?varbūt tomēr ir kāds labāks?a,un pa naudiņām varētu ne vairāk kā 30ls
Gabi daži nepareizi to času iestāda /azimutus/Man arī ķibele bija latitudu ar longitūdi sajaucu tad tiešām tas amēriku rādīja.
Viepli es jau uz viņu nelieku 100% veiksmes bet lai nebūtu jāburās kalendāros ērti nosaku mēness fāzes.Jābūt skaidrībai ka copi ietekmē spiediens vēji u.t.t Kaut gan ja jāatzīstas tad intresanta lieta notika kad E.Zveja bija Usmā/3-4 gadus atpakaļ/uzbraucām uz sēkļa Nokomandēju ka bulkstens rāda copi un aizgāja ,ja nemaldos 4 vai 5 līdakas pēc kārtas.Bet ruletē jau ari uz dullo vinnē tā lūk. :DDDDDDD
Aprakstā minēts, ka tas "fishing time" ir uzjautrinoša, bet ne pārāk izmantojama padarīšana.
:DD
Lai sanāk spoži bleķi un uz .... nemetas pleķi. apsveicu VIX :)
ko tik neizdoma..:)
no manis arī-wixam uraaa,tiec summināts